hanımlar gönüller bir olsun

@tkglcn canım
ben ülkemizdeki duruma çok üzülüyorum, yeni esmamızı buna göre seçsen olurmu acaba
yani düşmanların kahrolması için el kahhar mı deriz, yoksa askerimize manevi destek için el fettah mı deriz.
her esmanın anlamını bilmiyorum en uygun olanı seçsen olurmu canım, yine de sen bilirsin

bu arada inşallah seni kırmamışımdır
sadece düşündüklerimi yazdım ama kırıldıysan özür dilerim
biraz önce aklıma takıldı kırmış olabilir miyim diye
eğer öyleyse üzgünüm
hiçbir müslüman kardeşimi kırmak istemem

hayır cnm benm kırılmadm.

elbette cnm

ÇARŞAMBA GÜNÜ ESMAMIZ HAYIRLISIYLA

EL HÂLIK : Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]

kişi başına zikir sayısı 731) – İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87
5 filmkolik (okundu)
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh (okundu)
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr (okundu)
11 687403_igt (okundu)
12 Sealand (okundu)
13 Denas14__ (okundu)
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii (okundu)
17 A ay__060
18 @whitepearll (okundu)
19 Gooseberry

LİSTEMİZ YENİ KATILIMLARA AÇIKTIR..RABBİM O GÜZEL DİLLERİNİZDE Kİ DUALARI KABUL EYLESİN.

NOT:Canlarım perşembe günü esması saat 19:00 da paylaşılacaktır.bugünün esmasını bir sonra ki esmanın paylaşım saatine kadar bitirip paylaşırsanız listeyi eksiksiz tamamlayıp bir sonrakine geçiş yaparız hayırlısıyla.

DUYURU:ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR VAR.SABİT DÜZENLİ OKUYAN ARKADAŞLARIMIZI BİLİYORUM.YENİ KATILANLAR İÇİNDE 2 TUR ZİKRİMİZE KATILMAYANLARI LİSTE AKTİFLİĞİ AÇISINDAN LİSTEDEN SİLMEK DURUMUNDA KALACAĞIM.ZİKİRLERİMİZE DÜZENLİ KATILIM BEKLİYORUM CANLAR...

ÇARŞAMBA GÜNÜ ESMAMIZ HAYIRLISIYLA

EL HÂLIK : Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]

kişi başına zikir sayısı 731) – İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87
5 filmkolik (okundu)
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh (okundu)
9 @IRMAK10 (okundu)
10 C cansu_tr (okundu)
11 687403_igt (okundu)
12 Sealand (okundu)
13 Denas14__ (okundu)
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii (okundu)
17 A ay__060 (okundu)
18 @whitepearll (okundu)
19 Gooseberry (okundu)

LİSTEMİZ YENİ KATILIMLARA AÇIKTIR..RABBİM O GÜZEL DİLLERİNİZDE Kİ DUALARI KABUL EYLESİN.

NOT:Canlarım perşembe günü esması saat 19:00 da paylaşılacaktır.bugünün esmasını bir sonra ki esmanın paylaşım saatine kadar bitirip paylaşırsanız listeyi eksiksiz tamamlayıp bir sonrakine geçiş yaparız hayırlısıyla.

PERŞEMBE GÜNÜ ESMAMIZ HAYIRLISIYLA:
EL KAHHÂR : Kahhar [ Herşeye her istediğini yapacak şekilde galip ve hakim olan ]

kişi başına Zikir Sayısı : 306 – Zalimleri kahretmek için

------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22
2 kitapseverim
3 @tkglcn
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
19 Gooseberry

Son düzenleyen: Moderatör:
ÖNEMLİ:Hanımlar yeni sistemi uygulamaya koyuyorum.dileği duası kabul olunan arkadaşlar sayfamızda bildirim yaptığında
hepimiz o gün o arkadaş için bir adet şükür duası okuyacağız.mesela çocuk sahibi olmak isteyip gebe kalan olursa,iş güç sahibi olmak isteyip iş sahibi olan olursa,herhangi bir rahatsızlığı olup sağlık için dua ediyor ve sağlığına kavuşmuşsa bize duam kabul oldu diye bildirirse bizde burada onun adına şükür duamızı eder şükürümüzü toplu halde ve daha güçlü ulaştırırız yaradana.

ŞÜKÜR DUAMIZ:
''Allahümme ma emsa bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN

Şükür Duasının Anlamı

Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabah ve akşama dek bizim yanımızda kalması yalnızca sendendir. Senin ortağın yoktur, sana hamd ve şükrediyoruz.

Bir önceki esmamızı tamamlamayanlar yarın ikisini birlikte tamamlayabilir.Çarşamba gün ki esmamız için bldirim yaparsanız evde ki listeyi tamamlayıp kapatcam çarşamba günü için. Nara87 , @amphitrite , bulancak28 , tubatesbih
C CallanPinckney canım sende yanlız salı günü esması için bildiriim yapmışsın.bugün ki esmayı tamamlayabildin mi?

Okudum canim

EL KAHHÂR : Kahhar [ Herşeye her istediğini yapacak şekilde galip ve hakim olan ]

------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim
3 @tkglcn
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
19 Gooseberry

persembe gununu okudum Rabbim Kahhar sifatiyla muamele etsin zalimlere Allah en iyi hesap gorendir. hamdolsun

1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim
3 @tkglcn
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
19 Gooseberry (okundu)

yarın perşembeyi cumaya bağlayan gece şehitlerimize herkes birer fatiha okuyacak.unutmayalım hanımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…