Amin canım okuruz elbet1damla_22
2kitapseverim
3 @tkglcn
4Nara87
5filmkolik
6bulancak28
7 @amphitrite
8Askglsh
9maya-2016
10 C cansu_tr
11687403_igt
12Sealand
13Denas14__
14tubatesbih
15 C CallanPinckney
16Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
canlar perşembeyi cumaya bağlayan gece esmamızın yanı sıra herkes 5'er adet fatiha okuyabilir mi?10 adette ben okuyacağım 100 'e tamamlayıp başta peygamber efendimiz Muhammed (sav) ve ehli başta olmak üzere şehitlerimizin ruhuna armağan edelim istiyorum szlerde kabul ederseniz..artık barış olsun savaş içinde büyümesin hiçbir çocuk hçbir anne evladını kaybetmesin toprak uğruna inşallah.
Dünün ve bugünün esmalarını okudum Allahım kabul etsinÇARŞAMBA GÜNÜ ESMAMIZ HAYIRLISIYLA
EL HÂLIK : Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]
kişi başına zikir sayısı 731) – İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1damla_22 (okundu)
2kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4Nara87
5filmkolik
6bulancak28
7 @amphitrite
8Askglsh (okundu)
9maya-2016
10 C cansu_tr (okundu)
11687403_igt
12Sealand
13Denas14__ (okundu)
14tubatesbih
15 C CallanPinckney
16Seriii (okundu)
17 A ay__060
18 @whitepearll (okundu)
19 @selince3
LİSTEMİZ YENİ KATILIMLARA AÇIKTIR..RABBİM O GÜZEL DİLLERİNİZDE Kİ DUALARI KABUL EYLESİN.
NOT:Canlarım perşembe günü esması saat 19:00 da paylaşılacaktır.bugünün esmasını bir sonra ki esmanın paylaşım saatine kadar bitirip paylaşırsanız listeyi eksiksiz tamamlayıp bir sonrakine geçiş yaparız hayırlısıyla.
ÇARŞAMBA GÜNÜ ESMAMIZ HAYIRLISIYLA
EL HÂLIK : Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]
kişi başına zikir sayısı 731) – İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1damla_22 (okundu)
2kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4Nara87
5filmkolik
6bulancak28
7 @amphitrite
8Askglsh (okundu)
9maya-2016
10 C cansu_tr (okundu)
11687403_igt (okundu)
12Sealand
13Denas14__ (okundu)
14tubatesbih
15 C CallanPinckney
16Seriii (okundu)
17 A ay__060
18 @whitepearll (okundu)
19 @selince3
LİSTEMİZ YENİ KATILIMLARA AÇIKTIR..RABBİM O GÜZEL DİLLERİNİZDE Kİ DUALARI KABUL EYLESİN.
(hanımlar inanın çok emek veriyorum.gece geç saatlere kadar uyumuyorum.listeyi sizler için sürekli güncel tutmaya çalışıyorum.evde hazırladığım çizelge üzerinden de listeyi tekrarlıyorum düzenliyorum kaleme alıyorum.aynı zamanda esmalarıma yetişmeye çalışıyorum.ve bu beni yormuyor mutlu ediyor.çünkü duaların gücüne sonsuz inancım var.benim emeğimi göz ardı etmeyip aynı inançla burada benimle olan herkese teşekkür etmek istedim.bu hassasiyetiniz için Allah hepinizden razı olsun.iyiki varsınız.Rabbim gönlümüze göre versin)
NOT:Canlarım perşembe günü esması saat 19:00 da paylaşılacaktır.bugünün esmasını bir sonra ki esmanın paylaşım saatine kadar bitirip paylaşırsanız listeyi eksiksiz tamamlayıp bir sonrakine geçiş yaparız hayırlısıyla.
amin inşallah.Amin canım benim. Rabbim senden razı olsun bize böyle güzel şeyler için vesile oluyorsun. Rabbim bizlerin sesini duysun hayırlısıyla dualarımız kabul olsun inşallah
evet canım öyle düşündüm.farklı bi önerisi olan varsa bu konu da açığımduası kabul olana mı okunacak?
güzel olur tabievet canım öyle düşündüm.farklı bi önerisi olan varsa bu konu da açığım
hiç belli olmaz btanem rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsn inşallah.bi kaç arkadaşımız da onaylarsa sistemi oturturuz hayırlısıyla.güzel olur tabi
benim duam öyle kısa vadede olacak gibi bişey değil
hepimize şükür duası okumak nasip olur inşallah
Bence çok güzel düşünmüşsünüzÖNEMLİ:
aklıma şöyle birşey geldi eğer herkes kabul ederse.sayfamızda herhangi bir duası,haceti kabul bulunan arkadaşlar burada bizimle paylaşırlarsa bir şükür duası belirleyelim ve o gün herkes o arkadaş adına bir adet şükür duası okusun.Rabbimize duası kabul olunan arkadaşımız adına topluca şükredelim.ne dersiniz hanımlar yapalım mı böyle birşey?
----------------------------------------------------------------------------------
1damla_22
2kitapseverim
3 @tkglcn
4Nara87
5filmkolik
6bulancak28
7 @amphitrite
8Askglsh
9maya-2016
10 C cansu_tr
11687403_igt
12Sealand
13Denas14__
14tubatesbih
15 C CallanPinckney
16Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
19 @selince3
DUAMIZ:
''Allahümme ma emsa bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN
Şükür Duasının Anlamı
Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabah ve akşama dek bizim yanımızda kalması yalnızca sendendir. Senin ortağın yoktur, sana hamd ve şükrediyoruz.
çoğunluk onaylarsa bu sistemi sayfamızda uygulayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?