hanımlar gönüller bir olsun

8e kadar coktan bitmis olcak Allahin izniyle ben giremezsem sen benide okudu yaz canim.. yemek vakti yazamayabilirim

Üzerime bir günde 1000 defa salavat getiren kimseye Cennetteki makamı gösterilmedikçe ölmez”
Hadis-i Şerif

• 'Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed'
  • (Salallahü Aleyhi Vessellem)şeklinde de salavat getirilebiliyor
    kişi başına 1,000 toplamda liste sayımıza göre 24,000 salavat getireceğiz Allah'ın izniyle.

Pazartesi akşam 20:00 e kadar
24,000 salavat-ı şerife

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87 (okundu)
5 filmkolik (okundu)
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh (okundu)
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr (okundu)
11 687403_igt
12 Sealand (okundu)
13 Denas14__ (okundu)
14 tubatesbih (okundu)
15 C CallanPinckney (okundu)
16 Seriii (okundu)
17 A ay__060 (okundu)
18 @whitepearll (okundu)
19 Gooseberry (okundu)
20 S Sargoz (okundu)
21 La Petite Princesse (okundu)
22 acembuselik
23 L likear (okundu)
24 Z Zeynep-esra82 (okundu)

LİSTEMİZ YENİ KATILIMLARA AÇIKTIR!
listede yanlışlık yada eksiklik olursa bildirmeniz yeterli.

okudum tatlım işim vardı yeni geldim

salavat listemizin kapanışı yetişmedi ben yeni listemizi yayınlıyorum salavatını tamamlamayanların da bildirimlerini bekliyorum.

Zilhicce Ayı Nedir?

Kurban bayramının içinde olduğu aya zilhicce ayı denir, hicri-kamerî ayların 12’ncisidir. Her senenin Kurban Bayramından önceki ilk dokuz günü ve Kurban bayramı günü olmak üzere tam “on gün” “leyâli-i aşere” yani on mübarek gecedir. Onuncu gün Kurban Bayramı’nın ilk günüdür.
'Zilhicce ayı bu sene 15 Eylül 2015 salı günü başlamaktadır. Hicri 1 Zilhicce 1436'
“Zilhiccenin ilk dokuz günü oruç tutmalı, çok sadaka vermeli, çok dua ve istiğfar etmelidir.”
DİLEYENLER 10 GÜN ORUÇ TUTABİLİR ARKADAŞLAR.
BİZ BU 10 GÜN İÇİNDE ALLAH IN İZNİ İLE
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
“Elhamdülillah”, tehlili “لا إله إلا الله” “Lâ ilâhe illallah” ve tekbiri “اكبر الله “ “Allahu ekber” çok söyleyin!”
BUNU UYGULAYACAĞIZ HANIMLAR.TOPLAMDA

------------------------------------------------------------------------------------------------------
100,000 ELHAMDÜLİLLAH
100,000 LA İLAHE İLLALLAH
100,000 ALLAH-U EKBER
100,000 SÜBHANALLAH
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YANİ KİŞİ BAŞI 4,000 OLACAK HER BİRİ.
ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.BİZLERİ ARINDIRSIN GÜNAHLARIMIZDAN İNŞALLAH.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
KİŞİ BAŞI 4,000
TOPLAMDA
100,000 ELHAMDÜLİLLAH İÇİN LİSTEMİZ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 damla_22
2 kitapseverim
3 @tkglcn
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
19 Gooseberry
20 S Sargoz
21 La Petite Princesse
22 acembuselik
23 L likear
24 Z Zeynep-esra82
25 B Berlinay

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH HANIMLAR...

BU ARADA HANIMLAR ESMALARA BRAZ ARA VERMİŞ OLDUK AMA ŞU GÜNLERİ EN İYİ ŞEKİLDE GEÇİRELİM İSTİYORUM.HEM ESMALAR HEM EXTRALAR SİZLERİN FARKLI GRUPLARA DA ÜYE OLDUĞUNUZU BİLDİĞİMDEN FAZLA AĞIR GELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 4 GÜN YUKARIDA Kİ ŞEKİLDE İBADET ETTİKTEN SONRA KALAN 6 GÜNÜ TOPLU HALDE KURAN-I HATİM EDEREK GEÇİREBİLİRİZ.HERKES 1 CÜZ OKUYACAK TOPLAMDA 30 CÜZ ZATEN 25 KİŞİYİZ.KALAN 5 CÜZÜDE ALLAHIN İZNİ İLE BEN OKURUM.LİSTE SIRASINA GÖRE BÖLECEĞİZ CÜZLERİ MESELA
damla_22 (1. CÜZ)
kitapseverim (2. CÜZ)
ŞEKLİNDE.KENDİMİ EN SONA ATACAĞIM 25. CÜZDEN GERİSİNİ BEN OKUYACAĞIM.NE DERSİNİZ SİZLERE DE UYAR MI?YARIN FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ YAPIP YAPMAYACAĞIMIZ KONUSUNDA Bİ KARARA VARMIŞ OLURUZ.OLMADI ESMALARLA DEVAM EDERİZ.KARAR SİZLERİN..

tkglcn kardesim ne guzel dusunmussun rabbim niyetini cabani karsiliksiz birakmasin insallah benim icin uygun olur uyarim yetistirebilirim insallah
ne guzel paylasmissin dedigin gibi bu mubarek gunleri guzel bi sekilde geciririz insallah dileyen 10 gun oruc tutabilir yaziyor da 10. gun kurban bayraminin 1. gunu oluyor oruc tutmak haram diye biliyorum ben canim

10 gün şu şekilde oluyormuş hayatım:
'Hacca gidemeyen mü’minlerin bu günlerde oruç tutmaları çok büyük fazîlettir. O bakımdan Kurban bayramından evvel dokuz gün oruç tutmalı, 10. günü kurban kesilinceye kadar bir şey yemeyip kurban etinden yemelidir. Bu mendubdur. Hiç olmazsa 8’inci gün ile beraber, 9’uncu günü (Arefe günü) oruçlu olmak lâzımdır.'

4000 okudum canim

Bana uyar canim cok hayrli bi is yapiyorsunuz.. boylece normalde kendi basima aksatirken sorumluluk oluyo aksatmadan ibadet ediyorum.. Allah razi olsun sizdende katilan tum arkadaslarimdanda..

Cok gzl dusunmussunuz bende okurum bana dusen cuzu, Allah sizden razi olsun bizi bu gruba cagirip zamanimizi bos gecirmemizi onlemis oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…