okudum tatlım işim vardı yeni geldimÜzerime bir günde 1000 defa salavat getiren kimseye Cennetteki makamı gösterilmedikçe ölmez”
Hadis-i Şerif
- 'Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed'
- (Salallahü Aleyhi Vessellem)şeklinde de salavat getirilebiliyor
kişi başına 1,000 toplamda liste sayımıza göre 24,000 salavat getireceğiz Allah'ın izniyle.
Pazartesi akşam 20:00 e kadar
24,000 salavat-ı şerife
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1damla_22 (okundu)
2kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4Nara87 (okundu)
5filmkolik (okundu)
6bulancak28
7 @amphitrite
8Askglsh (okundu)
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr (okundu)
11687403_igt
12Sealand (okundu)
13Denas14__ (okundu)
14tubatesbih (okundu)
15 C CallanPinckney (okundu)
16Seriii (okundu)
17 A ay__060 (okundu)
18 @whitepearll (okundu)
19Gooseberry (okundu)
20 S Sargoz
21La Petite Princesse (okundu)
22acembuselik
23 L likear (okundu)
24 Z Zeynep-esra82 (okundu)
LİSTEMİZ YENİ KATILIMLARA AÇIKTIR!
listede yanlışlık yada eksiklik olursa bildirmeniz yeterli.
10 gün şu şekilde oluyormuş hayatım:tkglcn kardesim ne guzel dusunmussun rabbim niyetini cabani karsiliksiz birakmasin insallah benim icin uygun olur uyarim yetistirebilirim insallah
ne guzel paylasmissin dedigin gibi bu mubarek gunleri guzel bi sekilde geciririz insallah dileyen 10 gun oruc tutabilir yaziyor da 10. gun kurban bayraminin 1. gunu oluyor oruc tutmak haram diye biliyorum ben canim
4000 okudum canimZilhicce Ayı Nedir?
Kurban bayramının içinde olduğu aya zilhicce ayı denir, hicri-kamerî ayların 12’ncisidir. Her senenin Kurban Bayramından önceki ilk dokuz günü ve Kurban bayramı günü olmak üzere tam “on gün” “leyâli-i aşere” yani on mübarek gecedir. Onuncu gün Kurban Bayramı’nın ilk günüdür.
'Zilhicce ayı bu sene 15 Eylül 2015 salı günü başlamaktadır. Hicri 1 Zilhicce 1436'
“Zilhiccenin ilk dokuz günü oruç tutmalı, çok sadaka vermeli, çok dua ve istiğfar etmelidir.”
DİLEYENLER 10 GÜN ORUÇ TUTABİLİR ARKADAŞLAR.BİZ BU 10 GÜN İÇİNDE ALLAH IN İZNİ İLE
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
“Elhamdülillah”, tehlili “لا إله إلا الله” “Lâ ilâhe illallah” ve tekbiri “اكبر الله “ “Allahu ekber” çok söyleyin!”
BUNU UYGULAYACAĞIZ HANIMLAR.TOPLAMDA
------------------------------------------------------------------------------------------------------
100,000 ELHAMDÜLİLLAH
100,000 LA İLAHE İLLALLAH
100,000 ALLAH-U EKBER
100,000 SÜBHANALLAH
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YANİ KİŞİ BAŞI 4,000 OLACAK HER BİRİ.
ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.BİZLERİ ARINDIRSIN GÜNAHLARIMIZDAN İNŞALLAH.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
KİŞİ BAŞI 4,000
TOPLAMDA
100,000 ELHAMDÜLİLLAH İÇİN LİSTEMİZ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1damla_22
2kitapseverim
3 @tkglcn
4Nara87
5filmkolik
6bulancak28
7 @amphitrite
8Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11687403_igt
12Sealand
13Denas14__
14tubatesbih
15 C CallanPinckney
16Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
19Gooseberry
20 S Sargoz
21La Petite Princesse
22acembuselik
23 L likear
24 Z Zeynep-esra82
25 B Berlinay
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH HANIMLAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?