hanımlar gönüller bir olsun

ÜSTÜME DÜŞEN CÜZÜ NASİP OLURSA BENDE OKURUM CANIM BENİM . GEREKİRSE 2 CÜZ ALIRIM SENDE ZOR DURUMDA KALMAZSIN YALNIZ BİR ŞEY SORACAĞIM 4000 ELHAMDÜLİLLAH, SÜBHANALLAH, ALLAHÜKBER,LA İLAHE İLLALLAH OKUYACAĞIZ YANİ TOPLAMDA 4000*4:16000 OLMASI GEREKİYOR DİMİ DOĞRU ANLADIM :) KUSURA BAKMA LİSTELER KARIŞIYOR BAZEN BENİMDE KAFAM KARIŞIYOR

4.000 elhamdulillah
4.000 Allahu Ekber
4.000 sübhanAllah
4.000 la ilahe illallah okuyoruz

Nara87 arkadaşların dediği gibi bugün 4,000 ELHAMDÜLİLLAH okuyoruz.çok sevndm herkesn kabul etmesine öyleyse bunları bitirip cüzleri paylaşırız vakit kaybetmeden arkadaşlar.Allah sizlerden de razı olsun inşallah cennette firdevs bahçelerinde de komşu oluruz birbirimize

Zilhicce Ayı Nedir?

Kurban bayramının içinde olduğu aya zilhicce ayı denir, hicri-kamerî ayların 12’ncisidir. Her senenin Kurban Bayramından önceki ilk dokuz günü ve Kurban bayramı günü olmak üzere tam “on gün” “leyâli-i aşere” yani on mübarek gecedir. Onuncu gün Kurban Bayramı’nın ilk günüdür.
'Zilhicce ayı bu sene 15 Eylül 2015 salı günü başlamaktadır. Hicri 1 Zilhicce 1436'
“Zilhiccenin ilk dokuz günü oruç tutmalı, çok sadaka vermeli, çok dua ve istiğfar etmelidir.”
DİLEYENLER 10 GÜN ORUÇ TUTABİLİR ARKADAŞLAR.BİZ BU 10 GÜN İÇİNDE ALLAH IN İZNİ İLE
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
“Elhamdülillah”, tehlili “لا إله إلا الله” “Lâ ilâhe illallah” ve tekbiri “اكبر الله “ “Allahu ekber” çok söyleyin!”
BUNU UYGULAYACAĞIZ HANIMLAR.TOPLAMDA
------------------------------------------------------------------------------------------------------
100,000 ELHAMDÜLİLLAH
100,000 LA İLAHE İLLALLAH
100,000 ALLAH-U EKBER
100,000 SÜBHANALLAH
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YANİ KİŞİ BAŞI 4,000 OLACAK HER BİRİ.
ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.BİZLERİ ARINDIRSIN GÜNAHLARIMIZDAN İNŞALLAH.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
KİŞİ BAŞI 4,000
TOPLAMDA
100,000 ELHAMDÜLİLLAH İÇİN LİSTEMİZ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
19 @selince3
20 @_haymeana_
21 La Petite Princesse
22 acembuselik

23 L likear
24 Z Zeynep-esra82
25 B Berlinay

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH HANIMLAR...

Ben kuran okumasını bilmiyorum ben alamayınca cüz çıkmam gerekiyor sanırım rabbim dualarınızı kabul etsin bu arada elhamdülillah çekmiştim

Tşk ederim o zaman cüzleriniz bittikten sonra ben devam ederim esmalara allah izin verirse :)

Zilhicce Ayı Nedir?

Kurban bayramının içinde olduğu aya zilhicce ayı denir, hicri-kamerî ayların 12’ncisidir. Her senenin Kurban Bayramından önceki ilk dokuz günü ve Kurban bayramı günü olmak üzere tam “on gün” “leyâli-i aşere” yani on mübarek gecedir. Onuncu gün Kurban Bayramı’nın ilk günüdür.
'Zilhicce ayı bu sene 15 Eylül 2015 salı günü başlamaktadır. Hicri 1 Zilhicce 1436'
“Zilhiccenin ilk dokuz günü oruç tutmalı, çok sadaka vermeli, çok dua ve istiğfar etmelidir.”
DİLEYENLER 10 GÜN ORUÇ TUTABİLİR ARKADAŞLAR.BİZ BU 10 GÜN İÇİNDE ALLAH IN İZNİ İLE

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
“Elhamdülillah”, tehlili “لا إله إلا الله” “Lâ ilâhe illallah” ve tekbiri “اكبر الله “ “Allahu ekber” çok söyleyin!”
BUNU UYGULAYACAĞIZ HANIMLAR.TOPLAMDA
------------------------------------------------------------------------------------------------------
100,000 ELHAMDÜLİLLAH
100,000 LA İLAHE İLLALLAH
100,000 ALLAH-U EKBER
100,000 SÜBHANALLAH

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YANİ KİŞİ BAŞI 4,000 OLACAK HER BİRİ.
ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.BİZLERİ ARINDIRSIN GÜNAHLARIMIZDAN İNŞALLAH.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
KİŞİ BAŞI 4,000
TOPLAMDA
100,000 ELHAMDÜLİLLAH İÇİN LİSTEMİZ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87
5 filmkolik (okundu)
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
19 @selince3
20 @_haymeana_
21 La Petite Princesse
22 acembuselik
23 L likear
24 Z Zeynep-esra82
25 B Berlinay

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH HANIMLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…