tamam inşallah okuyabiliriz tatlımevet 4,000 lik zikirlerimiz tamamlansn cüzleri paylaşalm btanem.
ıkmana gerek yok hayatm ne demek.cüzlern yannda esmalarla devam ederizRabbim nasip ettikçe devam ederim bırakmam dua etmeyi :)
maşallah sana :)4000 elhamdülillah4000 suphanallah,4000lailaheillalah,4000 allahuekber okudum,cüzüde kaçtane okuyabilirsem okurum inşallah,paylaştır canımsen
maşaallah4000 elhamdülillah4000 suphanallah,4000lailaheillalah,4000 allahuekber okudum,cüzüde kaçtane okuyabilirsem okurum inşallah,paylaştır canımsen
Öyle mi bende mealinden pkunur biliyordum canım.arapça bilmiyorum. O zaman kararlaştırır belli adet surelerimizi okuruz.bende hatim meali ile yapılabilir biliyordum ama olmuyormuş şmdi araştırdım.benim arapçam yok denilecek kadar az.sizleri de yanlış yönlendirmiş olmayayım hakkınızı helal edin.arapça blmeyenler yazsınlar ben dahil tavsiye edildiği gibi esmalarımız yanı sıra fatiha ve ihlas sureleri okuyalım.hatim eden arkadaşlara bzde surelerle destek olalım?olur mu hanımlar.
tamam cnm zikirle btsn bakalm kaç kişi arapça bliyor ona göre yaparz bseylerÖyle mi bende mealinden pkunur biliyordum canım.arapça bilmiyorum. O zaman kararlaştırır belli adet surelerimizi okuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?