Tesekkur ederim canım liste bitmesini beklemk fln yok demi bazı dua grupları öyle deÇOK BASİT LİSTEYE İSMİN YAZILIYOR GÜNLÜK OLARAK YAZILAN ZİKİRLERİ ÇEKİYORSUN ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN
bunda öyle değil canım benim arkadaşımız zaten bu yazışmaları görünce sizi listeye eklerTesekkur ederim canım liste bitmesini beklemk fln yok demi bazı dua grupları öyle de
Tmm tesekkur ederim canımbunda öyle değil canım benim arkadaşımız zaten bu yazışmaları görünce sizi listeye ekler
canım benim kolay gelsin ,ben hiç anlamam yoksa bakardım arkadaşlardan yardım eden olacaktırHanmlar ev taşıyorum.ablam yardmci olacakti benm hesabmdan ama onunda bebisi rahatsiz braz.bana bi hafta sayfa yonetimini devralarak yardimci olmak isteyen olur mu acaba?internete giremiyorum telden yaziyorum suanda.sayfa aksasın istemiyorum.o kadar emek verdik bocalamak istemem.
Bİ HAFTALIĞINA YARDIMCI OLABİLİRİM AMA ESMAÜL HÜSNA DOSYASINI BANA GÖNDERMEN LAZIM BENDEKİNDE ARADA BAŞKA ESMALARDA VAR OKUNMUŞLARI OKUMAYALIMHanmlar ev taşıyorum.ablam yardmci olacakti benm hesabmdan ama onunda bebisi rahatsiz braz.bana bi hafta sayfa yonetimini devralarak yardimci olmak isteyen olur mu acaba?internete giremiyorum telden yaziyorum suanda.sayfa aksasın istemiyorum.o kadar emek verdik bocalamak istemem.
Ozelden ataym canm sana okunacak esmalari.Allah razi olsun :)Bİ HAFTALIĞINA YARDIMCI OLABİLİRİM AMA ESMAÜL HÜSNA DOSYASINI BANA GÖNDERMEN LAZIM BENDEKİNDE ARADA BAŞKA ESMALARDA VAR OKUNMUŞLARI OKUMAYALIM
elimden geleni yapmaya çalışacağım inşallah elime yüzüme bulaştırmam sende kendine iyi bak Allaha emanet ol Rabbim işini kolaylaştırsın yar ve yardımcın olsun
çok sağol btanem.yapabileceğine inancım sonsuz yüreğine sağlık hayatm.Rabbim sana da kolaylık ihsan eylesin yar ve yardımcınız olsun.elimden geleni yapmaya çalışacağım inşallah elime yüzüme bulaştırmam sende kendine iyi bak Allaha emanet ol Rabbim işini kolaylaştırsın yar ve yardımcın olsun
amin canım benim cümlemizinçok sağol btanem.yapabileceğine inancım sonsuz yüreğine sağlık hayatm.Rabbim sana da kolaylık ihsan eylesin yar ve yardımcınız olsun.
anlamadım tatlımArkdslr tlfnm da bi sıkıntı var kullanamayacağı düzenlediği zmn girip okumaya başladım Duan başlamayı gidemem yarım kalır .
Beni şuan ekleme canım tlfnum bozuldu girip takip edemeyecegm düzenlene kadaranlamadım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?