hanımlar gönüller bir olsun

Hanmlar ev taşıyorum.ablam yardmci olacakti benm hesabmdan ama onunda bebisi rahatsiz braz.bana bi hafta sayfa yonetimini devralarak yardimci olmak isteyen olur mu acaba?internete giremiyorum telden yaziyorum suanda.sayfa aksasın istemiyorum.o kadar emek verdik bocalamak istemem.

YENİ ESMAMIZ HAYIRLISIYLA:
EL KÂBID : Kâbid
kişi başına Zikir Sayısı : 903 – Zalimin zülmünden kurtulmak için

1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4 filmkolik
5 bulancak28 (okundu)
6 Askglsh (okundu)
7 C cansu_tr (okundu)
8 687403_igt (okundu)
9 Sealand (okundu)
10 Denas14__ (okundu)
11 tubatesbih (okundu)
12 Seriii (okundu)
13 A ay__060 (okundu)
14 @whitepearll (okundu)
15 @selince3 (okundu)
16 L likear (okundu)
17 Z Zeynep-esra82
18 PembeLokum (okundu)
19 bal10cukk (okundu)

--------------------------------------------------------------------------------------
bitirenler için yeni esmamız
ER RÂFİ’ : Râfi [ Yukarı kaldıran, yükselten ]

Kişi başına Zikir Sayısı : 351 – İnsanlar arasında ve işinde yükselmek için okunur.

1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4 filmkolik
5 bulancak28 (okundu)
6 Askglsh (okundu)
7 C cansu_tr (okundu)
8 687403_igt (okundu)
9 Sealand (okundu)
10 Denas14__ (okundu)
11 tubatesbih (okundu)
12 Seriii (okundu)
13 A ay__060 (okundu)
14 @whitepearll (okundu)
15 @selince3 (okundu)
16 L likear (okundu)
17 Z Zeynep-esra82
18 PembeLokum (okundu)
19 bal10cukk (okundu)
20 kelebek19

kelebek19 aramıza ailemize hoşgeldin hayatım.son esmayla (ER RAFİ) katılabilrsin hemen.btrnce bildirirsin.Allah kabul etsin inş

NOT:LİSTEDE YANLIŞ DÜZENLEME VARSA BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR...

canım benim kolay gelsin ,ben hiç anlamam yoksa bakardım arkadaşlardan yardım eden olacaktır

Bİ HAFTALIĞINA YARDIMCI OLABİLİRİM AMA ESMAÜL HÜSNA DOSYASINI BANA GÖNDERMEN LAZIM BENDEKİNDE ARADA BAŞKA ESMALARDA VAR OKUNMUŞLARI OKUMAYALIM

Bİ HAFTALIĞINA YARDIMCI OLABİLİRİM AMA ESMAÜL HÜSNA DOSYASINI BANA GÖNDERMEN LAZIM BENDEKİNDE ARADA BAŞKA ESMALARDA VAR OKUNMUŞLARI OKUMAYALIM
Ozelden ataym canm sana okunacak esmalari.Allah razi olsun :)

NOT:ARKADAŞLAR YOĞUNLUĞUM NEDENİYLE 1 HAFTA TOPİĞİMİZLE C cansu_tr ARKADAŞIMIZ MEŞGUL OLACAKTIR.HERHANGİ BİR KONUDA KENDİSİNDEN YARDIM ALABİLİRSİNİZ.CANIM BEN BÜTÜN YAZDIĞIM ESMALARI OKUYORUM OKUNDU YAZARSIN BENİ HEPSİNE.HAFTAYA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

elimden geleni yapmaya çalışacağım inşallah elime yüzüme bulaştırmam sende kendine iyi bak Allaha emanet ol Rabbim işini kolaylaştırsın yar ve yardımcın olsun

elimden geleni yapmaya çalışacağım inşallah elime yüzüme bulaştırmam sende kendine iyi bak Allaha emanet ol Rabbim işini kolaylaştırsın yar ve yardımcın olsun
çok sağol btanem.yapabileceğine inancım sonsuz yüreğine sağlık hayatm.Rabbim sana da kolaylık ihsan eylesin yar ve yardımcınız olsun.

Arkdslr tlfnm da bi sıkıntı var kullanamayacağı düzenlediği zmn girip okumaya başladım Duan başlamayı gidemem yarım kalır .

@tkglcn Arkadaşımdan aldığım bilgiler dahilinde listeyi güncelliyorum . Öncelikle filmkolik ve Z Zeynep-esra82 arkadaşlarımızı iki esmada bulunmadığı için listeden çıkartıyorum. Listeye en son dahil olan arkadaşımız kelebek19 senin de okuman gereken esma 351 tane Er Rafi . Eğer okumazsan bi dahaki esmada da seni çıkarmak durumunda kalacağım. Şimdi canlarım gelelim esmalarımıza ;
Bugün günlerden mübarek Cuma günü Rabbim hepimizin bağışlanmasını nasip eder inşallah.
Bugünün esmasını yayınlayacağım haftasonu pek girilmediği için isterseniz haftasonu esmalarını da ekleyim mi?

bitirenler için yeni esmamız
EŞ ŞEKÜR : Eş Şekür
[ Kendi rızası için yapılan iyiliklere fazlasıyla karşılık veren]

Kişi başına Zikir Sayısı : 526– Talihin açıklığı, bol rızık için okunur.

1 damla_22
2 kitapseverim
3 bulancak28
4@Askglsh
5@cansu_tr
6@687403_igt
7@Sealand
8@Denas14
9@tubatesbih
10@Seriii
11@ay__060
12@whitepearll
13 @selince3
14@likear
15 PembeLokum
16 bal10cukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…