- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Canım ben esma lari pazartesi topluca çekerim kardeşim acil ameliyata alınmıştı haber veremedi k. BakmayınCUMARTESİ GÜNÜ ESMASI:
EL ALİYY : El Aliyy[ Pek yüce, pek yüksek]
Kişi başına Zikir Sayısı : 110 – Zilletten kurtulmak ve ilim için okunur.
1damla_22
2kitapseverim
3bulancak28
4Askglsh
5 C cansu_tr
6687403_igt
7Sealand
8 @Denas14
9tubatesbih
10Seriii
11 A ay__060
12 @whitepearll
13Gooseberry
14 L likear
15PembeLokum
16bal10cukk
PAZAR GÜNÜ ESMASI:
EL KEBİR : El Kebir [En büyük, pek büyük]
Kişi başına Zikir Sayısı : 232 --Hürmet görmek için okunur.
1damla_22
2kitapseverim
3bulancak28
4Askglsh
5 C cansu_tr
6687403_igt
7Sealand
8 @Denas14
9tubatesbih
10Seriii
11 A ay__060
12 @whitepearll
13Gooseberry
14 L likear
15PembeLokum
16bal10cukk
Geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin..Canım ben esma lari pazartesi topluca çekerim kardeşim acil ameliyata alınmıştı haber veremedi k. Bakmayın
Aminnnnn sagolun Allah razı olsunGeçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin..
Aminnnnn sagolun Allah razı olsun
RABBİM HAYIRLI BİR EVLAT OLMASINI NASİP EDER İNŞALLAH SANA DA SAĞLIK VERSİN CANIM BENİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAHMerhaba kizlar, ben 5 gun once dogum yaptim o yuzden sayfadan uzak kaldim, cok zor bi ameliyat sonrasi geciriyorum malesefki bundan sonrada aktif olamayacgim uzulerek listeden ayriliyorum, ins bi sonraki listede soze dahil olurum, hepimizin dualari ve dilekleri kabul olsun ins
RABBİM ŞİFASINI VERSİN BEKLERİZ BİZDE SENİN OKUMANI CANIM BENİMCanım ben esma lari pazartesi topluca çekerim kardeşim acil ameliyata alınmıştı haber veremedi k. Bakmayın
Amin sagolasin Rabbim hepinizden razi olsun bugu doktoru gorecek dualarinizi bekliyorum insallah iyi olup cikar hastahanedenRABBİM ŞİFASINI VERSİN BEKLERİZ BİZDE SENİN OKUMANI CANIM BENİM
BİLİYORUM OKUDUĞUNU EKLEMEYİ UNUTMUŞUM KUSURUMA BAKMA Bİ KAÇ OKUYAN OLSUN O ZAMAN GÜNCELLERİMcanım ben esmaların hepsini okudum
İNŞALLAH CANIM BENİMAmin sagolasin Rabbim hepinizden razi olsun bugu doktoru gorecek dualarinizi bekliyorum insallah iyi olup cikar hastahaneden
Canım ben çok mu geride kaldım en son er reşid okumuştum sanırım sonrakiler neydi tam listeyi alıp baslicam yetişmek içinİNŞALLAH CANIM BENİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?