Ccansu_tr
canım 526 Eş Şekür okudum Allah razı olsun. Bazı üyelerin etiketleri olmamıs yazını goremeyebilirler canım rakam ile @ harfini boşluk birakmadan koydugun icin olmamış
Merhaba kizlar, ben 5 gun once dogum yaptim o yuzden sayfadan uzak kaldim, cok zor bi ameliyat sonrasi geciriyorum malesefki bundan sonrada aktif olamayacgim uzulerek listeden ayriliyorum, ins bi sonraki listede soze dahil olurum, hepimizin dualari ve dilekleri kabul olsun ins
Merhaba kizlar, ben 5 gun once doburda dua edipgum yaptim o yuzden sayfadan uzak kaldim, cok zor bi ameliyat sonrasi geciriyorum malesefki bundan sonrada aktif olamayacgim uzulerek listeden ayriliyorum, ins bi sonraki listede soze dahil olurum, hepimizin dualari ve dilekleri kabul olsun ins
oyyyyy rabbim sağlıklı akıllı vatana anne babasına hayırlı uzun ömürlü eylesun kuzuyu s anada geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün allahım burda evlat isteyen dua eden arkadaşlarımızada tez zzamanda nasip etsin inşallah amin amin amin
Merhaba kizlar, ben 5 gun once dogum yaptim o yuzden sayfadan uzak kaldim, cok zor bi ameliyat sonrasi geciriyorum malesefki bundan sonrada aktif olamayacgim uzulerek listeden ayriliyorum, ins bi sonraki listede soze dahil olurum, hepimizin dualari ve dilekleri kabul olsun ins