hanımlar gönüller bir olsun

Aynen canım oyle yapacağız 5 bin cok geliyor listeden çıkanlar da olunca tamamlamak bize kaldı...
bu kez sayı zorunluluğu koymayız olmaz mı?herks o gün okuyabildiği kadar okur.araştıralm esma-ül hüsna kombinlerini

BENDE BITIRDIM CANLARIM.SENGULE GECEBILIRIZ.
RABBIM ARKADASLARIMIN GONLUNDEN GECENI TEZ VAKITTE HAYIRLISIYLA VER INSALLAH
HIC BIRISININ GOZUNU YOLDA GONLUNU DARDA BIRAKMA ALLAH'IM.
amin canım bizlere ettiğin duaların bin katını sana ve amin diyen herkese hayırlarla nasip etsin inşallah.
ne teslm etmesi kız topik hepmzn liste btnce yeni bişeyler yaparz hatta bunu bi knuşalm aklında bi fikir olan var mı?esma-ül hüsna kombinleriyle mi devam etsek?
Esma'ül Hüsna çok iyi fikir. Bitince bu şekilde devam edelim. Hem benim gibi ezbere bilmeyenler ezberlemiş olur inşallah.

bu kez sayı zorunluluğu koymayız olmaz mı?herks o gün okuyabildiği kadar okur.araştıralm esma-ül hüsna kombinlerini
Tamam canım olur... Tevhid 70 bin okunuyor ya o yüzden öyle yaptık.
Herkese belli bir sayı verme isine ortak karar verdik, benim şahsi fikrim herkes okuyabildigı kadar okusun idi, ilk yaptığımız zamanki gibi; ama kendi sıraları gecınce sonrakilere okumayan ya da listeden çıkanlar oldu, o zaman da herkes eşit sayı gibi bir talepte bulununca ben de haklı buldum, cunku kendisine dua ettirip listeden çıkınca ya da hicbir sey demeden okumayanlar olunca arkadaslara da ayıp oluyordu, ben de eşit sayı olsun dedim haksızlık olmasın dıye
Esma kombinleri bu kadar cok olmaz zaten daha rahat okuruz:)

KIZLAR ARKADAŞLARIMIZIN DUASI İÇİN; 70.000 ADET ''LA İLAHE İLLALLAH"

@@SENGUL1976 arkadaşımıza okuyoruz

1) Yasmin5846 ......... ...5.000 okundu
2) laz4life.................... MAZERETLİ
3) UmRaN__63......... .....5.000
4) pozitifhatun.............5.000
5) redvelcetcake ..........5.000 okundu
6) nazah ......................5.000
7) CReSS_34(hilal) .... ...5.000 okundu
8) Berirem............. .......4.250 okundu
9) istanbulun sultani....5.000
10) damla_22................5.000
11) masculin.................5.000
12) yavruceylan...........5.000
13)tkglcn..............kumbaraya okudu
14) şengül1976..............5.750 okundu
15) volhat.....................5.000 okundu
16) songül.....................5.000

TOPLAM :......................70.000

KUMBARA:.........8.150

Şengül bitince Son 2 kişi kızlar ha gayret
Napalım dediğiniz gibi kişi başı çok düşüyor kendisine okutup gidenler de oldu ama
Kalanlara size okuyamayacağız da diyemeyiz.
Ben kendimden örnek vereyim bu dua da ilk bana okundu tevhid ve o zaman 9 kişiydi.
Ama benden sonra kaç kişi geldi ben liste bitene kadar okuyorum herkese yinede bıraktı gitti olmasın diye okuyorum herkese.
Kendine okutup Gidenler de bizleri kandırırlar ama Allah ı aslaa...

Son düzenleme:
Kızlar ben de zorlanıyorum sayı çok olunca .. İçime vesvese vermek istemiyorum ama kendisine okunduktan sonra çıkan arkadaşlara da içim vesvese verip duruyor. Ne diyeyim bilemedim.

Aynen sonuna kadar katılıyorum kızlar... Ne yapalım artık

Evet cnm aynen öyle. Benim topiktede ilk sıradayım.bende herkese okuyorum.6kişi kaşla göz arasında okutup çıkanlar oldu. Yapacak bişey yok vicdan meselesi.RABBİM içimizi biliyor. O düşünceyle bekleyenlerin dileği zaten kabul olmazki. Yaptıkları ayaklarına dolanır.merak etme.oyun oynamıyoruz burda .birbirimize dua kardeşi olucaz ahirette yüzleşicez .RABBI min izniyle.

Haklısın canım bende sayfamda nelere şahit oldum inan.
Hatta şimdi sayfamada yazdım olanları.
Nasıl hafife alırlar duayı
Kendilerine okutup nasıl giderler.
Vicdanları rahat mı acaba.
Evet canım ahiret iyiki var. Bizi burda dualarına kullanıyorlar sonra çıkıp gidiyorlar Allah ıslah etsin onları

ben bu hafta calismiyorum arkadaslar, sizin konunuza baktim galiba gidenler olmus bitirmekte zorlaniyormussunuz, sizin icin bende okumak istiyorum kabul ederseniz bu hafta,
AY CNM VALLAHA BU HAFTA HEP NIYETLIYIM RABBIM KABUL EDERSE ORUCLARIMI TUTUYORUM.
GUNDUZ PEK OKUYAMIYORUM DILIM DAMAGIM KURUYOR.ARKADASLAR KABUL EDERSE BANA YARDIM EDERSEN SEVINIRIM.

Bende kendime okudum hepinizin agzina yüreyine saglik Allahim sen isteyen herkese hayirli bir bebiş banada beraberinde nasip eyle sen hickimsenin evine huzursuzluk koyma hic kimsenin evinden huzuru eksik etme benimde

Aminnnnnn !!!!!

AY CNM VALLAHA BU HAFTA HEP NIYETLIYIM RABBIM KABUL EDERSE ORUCLARIMI TUTUYORUM.
GUNDUZ PEK OKUYAMIYORUM DILIM DAMAGIM KURUYOR.ARKADASLAR KABUL EDERSE BANA YARDIM EDERSEN SEVINIRIM.

Allah kabul etsin canım. Ben de fazla okursam sana destek olurum.

SAGOL CNM SENI YENI GORDUM BURDA.YA LATIF TOPIGINDEDE BIRLIKTEYIZ DEGILMI????
benim takip ettiğim 3 topik var dua başlığında. Burası, Ya Latif ve Hz . Zekeriyanın duası. Nasıl yeni farkettin kız çok uzun süredir burada okuyorum ben. Allah iyiliğini versin emi !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…