- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
Kizlar sayi biraz daha az olsun bu sefer ben yetisemiyorum vallane teslm etmesi kız topik hepmzn liste btnce yeni bişeyler yaparz hatta bunu bi knuşalm aklında bi fikir olan var mı?esma-ül hüsna kombinleriyle mi devam etsek?
Aynen canım oyle yapacağız 5 bin cok geliyor listeden çıkanlar da olunca tamamlamak bize kaldı...Kizlar sayi biraz daha az olsun bu sefer ben yetisemiyorum valla
bu kez sayı zorunluluğu koymayız olmaz mı?herks o gün okuyabildiği kadar okur.araştıralm esma-ül hüsna kombinleriniAynen canım oyle yapacağız 5 bin cok geliyor listeden çıkanlar da olunca tamamlamak bize kaldı...
amin canım bizlere ettiğin duaların bin katını sana ve amin diyen herkese hayırlarla nasip etsin inşallah.BENDE BITIRDIM CANLARIM.SENGULE GECEBILIRIZ.
RABBIM ARKADASLARIMIN GONLUNDEN GECENI TEZ VAKITTE HAYIRLISIYLA VER INSALLAH
HIC BIRISININ GOZUNU YOLDA GONLUNU DARDA BIRAKMA ALLAH'IM.
Esma'ül Hüsna çok iyi fikir. Bitince bu şekilde devam edelim. Hem benim gibi ezbere bilmeyenler ezberlemiş olur inşallah.ne teslm etmesi kız topik hepmzn liste btnce yeni bişeyler yaparz hatta bunu bi knuşalm aklında bi fikir olan var mı?esma-ül hüsna kombinleriyle mi devam etsek?
Tamam canım olur... Tevhid 70 bin okunuyor ya o yüzden öyle yaptık.bu kez sayı zorunluluğu koymayız olmaz mı?herks o gün okuyabildiği kadar okur.araştıralm esma-ül hüsna kombinlerini
Kızlar ben de zorlanıyorum sayı çok olunca .. İçime vesvese vermek istemiyorum ama kendisine okunduktan sonra çıkan arkadaşlara da içim vesvese verip duruyor. Ne diyeyim bilemedim.
Şengül bitince Son 2 kişi kızlar ha gayret
Napalım dediğiniz gibi kişi başı çok düşüyor kendisine okutup gidenler de oldu ama
Kalanlara size okuyamayacağız da diyemeyiz.
Ben kendimden örnek vereyim bu dua da ilk bana okundu tevhid ve o zaman 9 kişiydi.
Ama benden sonra kaç kişi geldi ben liste bitene kadar okuyorum herkese yinede bıraktı gitti olmasın diye okuyorum herkese.
Kendine okutup Gidenler de bizleri kandırırlar ama Allah ı aslaa...
Evet cnm aynen öyle. Benim topiktede ilk sıradayım.bende herkese okuyorum.6kişi kaşla göz arasında okutup çıkanlar oldu. Yapacak bişey yok vicdan meselesi.RABBİM içimizi biliyor. O düşünceyle bekleyenlerin dileği zaten kabul olmazki. Yaptıkları ayaklarına dolanır.merak etme.oyun oynamıyoruz burda .birbirimize dua kardeşi olucaz ahirette yüzleşicez .RABBI min izniyle.Şengül bitince Son 2 kişi kızlar ha gayret
Napalım dediğiniz gibi kişi başı çok düşüyor kendisine okutup gidenler de oldu ama
Kalanlara size okuyamayacağız da diyemeyiz.
Ben kendimden örnek vereyim bu dua da ilk bana okundu tevhid ve o zaman 9 kişiydi.
Ama benden sonra kaç kişi geldi ben liste bitene kadar okuyorum herkese yinede bıraktı gitti olmasın diye okuyorum herkese.
Kendine okutup Gidenler de bizleri kandırırlar ama Allah ı aslaa...
Amiiiinnnnnn amiiiiiinnnnn amiiiiinnnBende kendime okudum hepinizin agzina yüreyine saglikAllahim sen isteyen herkese hayirli bir bebiş banada beraberinde nasip eyle sen hickimsenin evine huzursuzluk koyma hic kimsenin evinden huzuru eksik etme benimde
Haklısın canım bende sayfamda nelere şahit oldum inan.Evet cnm aynen öyle. Benim topiktede ilk sıradayım.bende herkese okuyorum.6kişi kaşla göz arasında okutup çıkanlar oldu. Yapacak bişey yok vicdan meselesi.RABBİM içimizi biliyor. O düşünceyle bekleyenlerin dileği zaten kabul olmazki. Yaptıkları ayaklarına dolanır.merak etme.oyun oynamıyoruz burda .birbirimize dua kardeşi olucaz ahirette yüzleşicez .RABBI min izniyle.
AY CNM VALLAHA BU HAFTA HEP NIYETLIYIM RABBIM KABUL EDERSE ORUCLARIMI TUTUYORUM.ben bu hafta calismiyorum arkadaslar, sizin konunuza baktim galiba gidenler olmus bitirmekte zorlaniyormussunuz, sizin icin bende okumak istiyorum kabul ederseniz bu hafta,
ederim canim, senin sayindan 1000 tane okuyayim simdilik, sonra gene haberlesiriz olur mu.AY CNM VALLAHA BU HAFTA HEP NIYETLIYIM RABBIM KABUL EDERSE ORUCLARIMI TUTUYORUM.
GUNDUZ PEK OKUYAMIYORUM DILIM DAMAGIM KURUYOR.ARKADASLAR KABUL EDERSE BANA YARDIM EDERSEN SEVINIRIM.
Bende kendime okudum hepinizin agzina yüreyine saglikAllahim sen isteyen herkese hayirli bir bebiş banada beraberinde nasip eyle sen hickimsenin evine huzursuzluk koyma hic kimsenin evinden huzuru eksik etme benimde
AY CNM VALLAHA BU HAFTA HEP NIYETLIYIM RABBIM KABUL EDERSE ORUCLARIMI TUTUYORUM.
GUNDUZ PEK OKUYAMIYORUM DILIM DAMAGIM KURUYOR.ARKADASLAR KABUL EDERSE BANA YARDIM EDERSEN SEVINIRIM.
SAGOL CNM RABBIM DUYSUN SESIMIZIederim canim, senin sayindan 1000 tane okuyayim simdilik, sonra gene haberlesiriz olur mu.
SAGOL CNM SENI YENI GORDUM BURDA.YA LATIF TOPIGINDEDE BIRLIKTEYIZ DEGILMI????Aminnnnnn !!!!!
Allah kabul etsin canım. Ben de fazla okursam sana destek olurum.
benim takip ettiğim 3 topik var dua başlığında. Burası, Ya Latif ve Hz . Zekeriyanın duası. Nasıl yeni farkettin kızSAGOL CNM SENI YENI GORDUM BURDA.YA LATIF TOPIGINDEDE BIRLIKTEYIZ DEGILMI????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?