Amin. Cümlemizden razı olsun. E hadi gözünaydın, okundu yazabilirsin adının yanınaSAGOL CNM COK INCESIN.ALLAH RAZI OLSUN .RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH.
BENDE 3.000 OKUDUM BUGUN.NISADA 1.000 ALMISTI.
BENIM BITTI O ZAMAN
canım çok çok geçmiş olsun. kendine çok dikkat etmen lazım. Senin için de bugün 1000 " Ya Şafi" okuyacağım. Tez zamanda şifa bulman dileğiyle sağlıcakla kalasın.
arkadaslar baska okuyamayan varmi, ben 1000 tane daha okuyacagim,
haber verin hemen baslayayim olur mu,
1000 tane okudum onun sayisina canim, haberiniz olsun.Canımm istanbulun sultanı hastayım demıstı okuyamayabilir, en kötü kumbaradan kullanırız zaten ama okuyabılısen super olur. Allah razı olsun canım
canım çok çok geçmiş olsun. kendine çok dikkat etmen lazım. Senin için de bugün 1000 " Ya Şafi" okuyacağım. Tez zamanda şifa bulman dileğiyle sağlıcakla kalasın.
1000 tane okudum onun sayisina canim, haberiniz olsun.
Sana da okuduklarımdan 1000 adet hediye ediyorum canım. Allah can sağlığı versin.Ben de bu aralar hiçiyi değilim bana yardımcı olursanız sevinirim.,
Tatlım teyzen okudu mu yarın son haberiniz olsun:)ALLAH'IM SENDEN DE RAZI OLSUN CNM .
RABBIM TEZ VAKITTE SENI SEVINDIRSIN .
INSALLAH HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLAT NASIP ETSIN.
Canım yarın son gun haberin olsun:)amin canım bizlere ettiğin duaların bin katını sana ve amin diyen herkese hayırlarla nasip etsin inşallah.
Esma'ül Hüsna çok iyi fikir. Bitince bu şekilde devam edelim. Hem benim gibi ezbere bilmeyenler ezberlemiş olur inşallah.
Canım senın 3bin kalıyor, okuyabildigin kadar okursun kalanını kumbaradan kullanırız.nisa teşekkür ederim canım
biliyorum cnm.Tatlım teyzen okudu mu yarın son haberiniz olsun:)
Allah kabul etsin dualarinizi canim.nisa teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?