- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
BAKAN KORLERDENIM BEN YA HIC FARK ETMEDIM VALLAHI.benim takip ettiğim 3 topik var dua başlığında. Burası, Ya Latif ve Hz . Zekeriyanın duası. Nasıl yeni farkettin kız çok uzun süredir burada okuyorum ben. Allah iyiliğini versin emi !!!
Gece gece beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün inşallah :) Bu arada bu topiğe ne zaman katıldığıma baktım da 22 Aralıkta 32. sayfa dan itibaren katılmışım...Gerisini sen düşün yaniBAKAN KORLERDENIM BEN YA HIC FARK ETMEDIM VALLAHI.
HZ ZEKERIYANIN DUASI TOPIGINDEDE VARIM AMA ORDADA HIC FARK ETMEDIM.
Bu hafta da hizmet içi eğitim seminerine gidiyorum 1 hafta olmayacağım, bu hafta için beni affedin dönünce kaldığım yerden devam edeceğim. 8 Martta dönüyorum listeye yeniden katılacağım inşallah.
eklendi.5bin okudum canim
Insallah canim , aminSAGOL CNM RABBIM DUYSUN SESIMIZI
helal olsun canım sende helal et rabbim güzel haberlerle dönmeni sanip eder inşallahkızlar kendim ve benden sonraki arkadas için okudum (10.000) ben listeden cıkıyorum.Sıra geldiği zaman okundu diye eklersiniz.tüp bebek tedavisine başlayacam ekli olduğum listelerden bitirebildiklerim den cıkıyorum kendi evimde olamayacagım için düzenli okuyamayabilirim.hakka girmek istemiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin
helal olsun canım sende helal et rabbim güzel haberlerle dönmeni sanip eder inşallah
Selam canım:) Çok şükür iyi gidiyor, en son kontrolümüzden sonra daha gitmedim ayın 18 inde gideceğim 10 haftalık olacak o zamana, çok uyuyorum akşam 8 de uyuyorum dayanamıyorum şuan listeye başlayamadım bundan sonraki listeyi bekliyorum, bu uyku beni hayattan koparttı resmen. Sen nasılsın?Canım nasıl gidiyor hamilelik? Herşey yolunda mı?
ALLAH'IM SENDEN DE RAZI OLSUN CNM .kızlar kendim ve benden sonraki arkadas için okudum (10.000) ben listeden cıkıyorum.Sıra geldiği zaman okundu diye eklersiniz.tüp bebek tedavisine başlayacam ekli olduğum listelerden bitirebildiklerim den cıkıyorum kendi evimde olamayacagım için düzenli okuyamayabilirim.hakka girmek istemiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin
amiinn amiin amiinnALLAH'IM SENDEN DE RAZI OLSUN CNM .
RABBIM TEZ VAKITTE SENI SEVINDIRSIN .
INSALLAH HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLAT NASIP ETSIN.
kızlar kendim ve benden sonraki arkadas için okudum (10.000) ben listeden cıkıyorum.Sıra geldiği zaman okundu diye eklersiniz.tüp bebek tedavisine başlayacam ekli olduğum listelerden bitirebildiklerim den cıkıyorum kendi evimde olamayacagım için düzenli okuyamayabilirim.hakka girmek istemiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin
Ben de iyiyim çok şükür. Hamilelikte uyku durumlarını bir çok arkadaşım da yaşamıştı. Sanırım normal bir süreç. Kolay gelsin sana tatlım. Aklıma geldin bir sorayım demiştim ...Rabbim inşallah bebişini sağlıkla kucağına almayı da nasip eder. Allaha emanet ol canım! Öpüldün !Selam canım:) Çok şükür iyi gidiyor, en son kontrolümüzden sonra daha gitmedim ayın 18 inde gideceğim 10 haftalık olacak o zamana, çok uyuyorum akşam 8 de uyuyorum dayanamıyorum şuan listeye başlayamadım bundan sonraki listeyi bekliyorum, bu uyku beni hayattan koparttı resmen. Sen nasılsın?
Canım dün gece okuduklarımdan 1000 adedini senin niyetine hediye ediyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.AY CNM VALLAHA BU HAFTA HEP NIYETLIYIM RABBIM KABUL EDERSE ORUCLARIMI TUTUYORUM.
GUNDUZ PEK OKUYAMIYORUM DILIM DAMAGIM KURUYOR.ARKADASLAR KABUL EDERSE BANA YARDIM EDERSEN SEVINIRIM.
canım çok çok geçmiş olsun. kendine çok dikkat etmen lazım. Senin için de bugün 1000 " Ya Şafi" okuyacağım. Tez zamanda şifa bulman dileğiyle sağlıcakla kalasın.Kızlar Bronşit oldum zatürre Başlangıcı nefes alacak durumda bile değilim bana dua edin
Allah razı olsun.benden yanada helal olsun .banada güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.Hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. En kısa sürede güzel haberlerini almayı da nasip etsin bize. Benden yana helal olsun. Sen de hakkını helal et. Allah yar ve yardımcın olsun !
SAGOL CNM COK INCESIN.ALLAH RAZI OLSUN .RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH.Canım dün gece okuduklarımdan 1000 adedini senin niyetine hediye ediyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?