hanımlar gönüller bir olsun

benim takip ettiğim 3 topik var dua başlığında. Burası, Ya Latif ve Hz . Zekeriyanın duası. Nasıl yeni farkettin kız çok uzun süredir burada okuyorum ben. Allah iyiliğini versin emi !!!
BAKAN KORLERDENIM BEN YA HIC FARK ETMEDIM VALLAHI.
HZ ZEKERIYANIN DUASI TOPIGINDEDE VARIM AMA ORDADA HIC FARK ETMEDIM.

BAKAN KORLERDENIM BEN YA HIC FARK ETMEDIM VALLAHI.
HZ ZEKERIYANIN DUASI TOPIGINDEDE VARIM AMA ORDADA HIC FARK ETMEDIM.
Gece gece beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün inşallah :) Bu arada bu topiğe ne zaman katıldığıma baktım da 22 Aralıkta 32. sayfa dan itibaren katılmışım...Gerisini sen düşün yani

Bu hafta da hizmet içi eğitim seminerine gidiyorum 1 hafta olmayacağım, bu hafta için beni affedin dönünce kaldığım yerden devam edeceğim. 8 Martta dönüyorum listeye yeniden katılacağım inşallah.

Canım nasıl gidiyor hamilelik? Herşey yolunda mı?

KIZLAR ARKADAŞLARIMIZIN DUASI İÇİN; 70.000 ADET ''LA İLAHE İLLALLAH"

@@SENGUL1976 arkadaşımıza okuyoruz

1) Yasmin5846 ......... ...5.000 okundu
2) laz4life.................... MAZERETLİ
3) UmRaN__63......... .....5.000
4) pozitifhatun.............5.000
5) redvelcetcake ..........5.000 okundu
6) nazah ......................5.000
7) CReSS_34(hilal) .... ...5.000 okundu
8) Berirem............. .......4.250 okundu
9) istanbulun sultani....5.000
10) damla_22................5.000 okundu
11) masculin.................5.000
12) yavruceylan...........5.000
13)tkglcn...................... kumbaraya okudu
14) şengül1976..............5.750 okundu
15) volhat.....................5.000 okundu
16) songül.....................5.000

TOPLAM :......................70.000

KUMBARA:.........8.150

5bin okudum canim
eklendi.

kızlar kendim ve benden sonraki arkadas için okudum (10.000) ben listeden cıkıyorum.Sıra geldiği zaman okundu diye eklersiniz.tüp bebek tedavisine başlayacam ekli olduğum listelerden bitirebildiklerim den cıkıyorum kendi evimde olamayacagım için düzenli okuyamayabilirim.hakka girmek istemiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin

Son düzenleme:
helal olsun canım sende helal et rabbim güzel haberlerle dönmeni sanip eder inşallah

Canım nasıl gidiyor hamilelik? Herşey yolunda mı?
Selam canım:) Çok şükür iyi gidiyor, en son kontrolümüzden sonra daha gitmedim ayın 18 inde gideceğim 10 haftalık olacak o zamana, çok uyuyorum akşam 8 de uyuyorum dayanamıyorum şuan listeye başlayamadım bundan sonraki listeyi bekliyorum, bu uyku beni hayattan koparttı resmen. Sen nasılsın?

Kızlar Bronşit oldum zatürre Başlangıcı nefes alacak durumda bile değilim bana dua edin

ALLAH'IM SENDEN DE RAZI OLSUN CNM .
RABBIM TEZ VAKITTE SENI SEVINDIRSIN .
INSALLAH HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLAT NASIP ETSIN.

Canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. En kısa sürede güzel haberlerini almayı da nasip etsin bize. Benden yana helal olsun. Sen de hakkını helal et. Allah yar ve yardımcın olsun !

Ben de iyiyim çok şükür. Hamilelikte uyku durumlarını bir çok arkadaşım da yaşamıştı. Sanırım normal bir süreç. Kolay gelsin sana tatlım. Aklıma geldin bir sorayım demiştim ...Rabbim inşallah bebişini sağlıkla kucağına almayı da nasip eder. Allaha emanet ol canım! Öpüldün !

AY CNM VALLAHA BU HAFTA HEP NIYETLIYIM RABBIM KABUL EDERSE ORUCLARIMI TUTUYORUM.
GUNDUZ PEK OKUYAMIYORUM DILIM DAMAGIM KURUYOR.ARKADASLAR KABUL EDERSE BANA YARDIM EDERSEN SEVINIRIM.
Canım dün gece okuduklarımdan 1000 adedini senin niyetine hediye ediyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.

Canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. En kısa sürede güzel haberlerini almayı da nasip etsin bize. Benden yana helal olsun. Sen de hakkını helal et. Allah yar ve yardımcın olsun !
Allah razı olsun.benden yanada helal olsun .banada güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.Hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım dün gece okuduklarımdan 1000 adedini senin niyetine hediye ediyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.
SAGOL CNM COK INCESIN.ALLAH RAZI OLSUN .RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH.
BENDE 3.000 OKUDUM BUGUN.NISADA 1.000 ALMISTI.
BENIM BITTI O ZAMAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…