Hanimlar istanbula dönmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbul imkanlar bakımından çok iyi.İhtiyacin olana ulaşmak kolay.En basitinden sağlık imkanları, iyi doktorlar orada buralardan kalkıp gidiyoruz mecburen.Fakat kalabalık ve trafik dehşet.En son gittiğimde yemin ederim taksi bulmak için kırk takla attım.Bombos taksiler almadılar asla .Adam durmuş bekliyor yahu bedava mi gotureceksiniz diyorum Leventte oldu bu olay asla almadı.Hafta sonu sahil trafiği saç baş yoldurur.H.ici Maslak Zincirlikuyu o taraflar daima tıkalı.
Istinyeparkin onunde taksi icin kavga edeni gordu bu gozler arabasiz istanbul eziyet

İlla İstanbul mu lazım? Trabzona samsuna günübirlik gidebilirsiniz çok rahat şekilde.

6 sene kadar istanbula yaşamış şimdi eskişehirde olan bir trabzonluyum.

Öyle üzülüp ağlamıştım ki istanbuldan buraya geldiğimde. Hala burnumun direği sızlar çok özlüyorum. Ama duygusallığı kenara bırakıp mantığımı önüme alınca özellikle pandeminden sonra şu ekonomik koşullarda asla istanbula dönmem. 4 sene önce 800 lira kira verdiğim 2+1 70 m2 yüksek giriş evimi gördüm ilanda. 4500 lira istiyorlardı.

Ya bacım şort giyecek hava olmuyor ki zaten :KK70:

Ayrıca İstanbulda da o şortu giyen kısıtlı artık. Sen zannediyor musun beylikdüzünde rahat giyeceksin? Ortalık mülteci kaynıyor.

İlla derdin şort giymekse İzmire git bence.
Ben buyukcekmece sahilde cok rahat giyerdim gece sabaja kkadar da disarida kaldigimizi bilirim.hicbir sey yasamadim.

4 aylık bebeğim olduğu için pek vaktim olmuyor. 🙁 Vaktim olunca tek takıldığım sosyal medya burası. Pamuk otu yazınca google’ladım. Tabii ki türlü sapıklıkları var ama bir ölüye tecavüz etmek, bir hayvana tecavüz etmek artık varılabilecek en pislik nokta.
Vaktin olunca da girip bakma. Bebeğine bak, en güzel şey o şu anda. Twitter'a girip kanser olma seviyesine geliyorum.

Ya konumun ozu bu aslinda.arac alip gecinebilir miyim?150 ye ayagimi yerden kesecek bisi alip sahin mahin gibi
O paraya aldığın araba ayağını yerden keser ama k.çını yere değdirir. İstanbul trafiğinde de aracı iyice yorunca sanayiden çıkamazsın. Şöyle 13 14 yıllık sağlam 170 180 bin km lerde bir araç anca işini görür onların da sağlamı minimum 250 bin.

Aksiyon ve gerilim bağımlısıyım diyorsun yani :-) ama dikkat et aksiyon filminde başrol hayal ederken korku filminde figüran olmayasin:confused:hayirlisi
Istanbuldan gecen yil geldim.maslakta yasiyordum.trafik,çile eziyet cok iyi biliyorum.ama beylikduzu tarafi ole degil.evim gurpinarda sessiz sakin

Ya konumun ozu bu aslinda.arac alip gecinebilir miyim?150 ye ayagimi yerden kesecek bisi alip sahin mahin gibi
istanbulda şahin mahin alıp poponuzda şortla istinye parka gitmek istiyorsunuz
yani yazdığınız şeylerden çıkardığım o benim.

istinye park'ın otoparkına şahin alıyorlar mı onu kontrol edin bari.

Ben buyukcekmece sahilde cok rahat giyerdim gece sabaja kkadar da disarida kaldigimizi bilirim.hicbir sey yasamadim.
Açıkçası İstanbulun göbeğinde iyi şekilde yaşayıp imkanlarından yararlanmayacaksam istanbulda yaşıyorum demem. Bana göre büyükçemece İstanbul değil(ki en son ne zaman gittiniz yaşadınız bilmiyorum ama daha 4 sene önce geldim ben oradan şu an yaşayan arkadaşlarım tanınmaz halde diyorlar-bçekmecede de yaşayan var) Ben bi boğaz havası almak için 3 saat trafik çekeceksem olduğum şehirde kalır uçakla giderim.

Açıkçası İstanbulun göbeğinde iyi şekilde yaşayıp imkanlarından yararlanmayacaksam istanbulda yaşıyorum demem. Bana göre büyükçemece İstanbul değil(ki en son ne zaman gittiniz yaşadınız bilmiyorum ama daha 4 sene önce geldim ben oradan şu an yaşayan arkadaşlarım tanınmaz halde diyorlar-bçekmecede de yaşayan var) Ben bi boğaz havası almak için 3 saat trafik çekeceksem olduğum şehirde kalır uçakla giderim.
Herkes farkli.ben istanbulun gobeginde besiktas ortakoyde yasiyordum.sevmiyorum oralari.buyukcekmece daha guzel inanin oralardan.yasamayan oyle saniyor da degil yani.

Herkes farkli.ben istanbulun gobeginde besiktas ortakoyde yasiyordum.sevmiyorum oralari.buyukcekmece daha guzel inanin oralardan.yasamayan oyle saniyor da degil yani.
Bacım Büyükçekmece yi Ortaköy e tercih eden vizyon niye Giresun'u İstanbul la değiştirsin ki? Istanbul diyince AVMler dışında tam olarak neler geliyor aklınıza? Nedir yani kafanızdaki İstanbul özleminin sebebi? Biraz anlatsaniz ?

Ben büyükçemece güzel değil demedim ki. Ben de biliyorum gayet güzel yerler ama orada olup size istanbulda hissettirecek olan nedir? Ne tarihi ne kültürel ne de doğal güzellik olarak İstanbulu İstanbul yapan her şeye fazlasıyla uzak. Sadece İstanbul il sınırı içerisinde olacaksınız.

Sağlık imkanı derseniz iyi hastanelere çok yakın bi yer değil orası avm deseniz 1.5 saatte trabzona gidebilirsiniz.

Yani İstanbulun büyükçemecesinde yaşayıp bir de trafik pahalılık ve olur olmadık yerde mülteci sorunu yaşayacağıma Giresunda yaşarım.

Arkadaslar ben maslakta,ortakoyde yasadim gecen yil.trafigi eziyeti.bi bogaz havasi alayim derdiniz bi kahveye dunyanin parasini odediginiz gibi ne park yeri bulabilirsiniz ne tarfikten gideceginiz yere varabilirsiniz.ttafikte yolda arkamizdan kac defa carptiklarini jatirlamiyorum bile.istanbulum gobegi asla uasanacak yer degil.emin olun gurpinar,mimaroba,b.cekmece sahil on basar oralara.guvenlidir ve insanlari elittir.sariyerdeki insanlardan neler cektim ben bilirim.sariyer dersin cop icinde her yer sahil falan.
Tek eksik arac asil konuyu hava atmak icin degil arac alip gevinir miyim diye actim aslinda🤣ama giresunda dedigim imkanlar var.malum aari siteden site icinde ev diye aratin bakin siz de gorursunuz.

Ben büyükçemece güzel değil demedim ki. Ben de biliyorum gayet güzel yerler ama orada olup size istanbulda hissettirecek olan nedir? Ne tarihi ne kültürel ne de doğal güzellik olarak İstanbulu İstanbul yapan her şeye fazlasıyla uzak. Sadece İstanbul il sınırı içerisinde olacaksınız.

Sağlık imkanı derseniz iyi hastanelere çok yakın bi yer değil orası avm deseniz 1.5 saatte trabzona gidebilirsiniz.

Yani İstanbulun büyükçemecesinde yaşayıp bir de trafik pahalılık ve olur olmadık yerde mülteci sorunu yaşayacağıma Giresunda yaşarım.
Istanbula yakin olma arkadaslara yakin olma hissi.benim butun cevrem besiktas maslak swriyerde ondan belk8

Arkadaslar ben maslakta,ortakoyde yasadim gecen yil.trafigi eziyeti.bi bogaz havasi alayim derdiniz bi kahveye dunyanin parasini odediginiz gibi ne park yeri bulabilirsiniz ne tarfikten gideceginiz yere varabilirsiniz.ttafikte yolda arkamizdan kac defa carptiklarini jatirlamiyorum bile.istanbulum gobegi asla uasanacak yer degil.emin olun gurpinar,mimaroba,b.cekmece sahil on basar oralara.guvenlidir ve insanlari elittir.sariyerdeki insanlardan neler cektim ben bilirim.sariyer dersin cop icinde her yer sahil falan.
Tek eksik arac asil konuyu hava atmak icin degil arac alip gevinir miyim diye actim aslinda🤣ama giresunda dedigim imkanlar var.malum aari siteden site icinde ev diye aratin bakin siz de gorursunuz.
Tamam ben de soruyorum ki Gürpınar giresundan daha yaşanır kılan fark ne o zaman? Madem dersiniz boğaz değil tarihi geziler müzeler değil atıyorum bi emirganda lale görmek değilse ne yani?

Bacım Büyükçekmece yi Ortaköy e tercih eden vizyon niye Giresun'u İstanbul la değiştirsin ki? Istanbul diyince AVMler dışında tam olarak neler geliyor aklınıza? Nedir yani kafanızdaki İstanbul özleminin sebebi? Biraz anlatsaniz ?
Buyukcekmece ortakoyden guzel yalniz.daha nezih.

Biz de asıl İstanbul olan , İstanbul'u İstanbul yapan o yerlerin dejenerasyonu yüzünden artk İstanbul'da yaşanmaz diyoruz zaten. Beylikdüzü, büyükçekmece ...vs İstanbul değil ki?

Istanbula yakin olma arkadaslara yakin olma hissi.benim butun cevrem besiktas maslak swriyerde ondan belk8
Bu arkadaşlarınızla istanbulda görüşme sıklığınız ne olacak peki? Beylikdüzünden Beşiktaşa gidip yakacağınız benzin parasıyla uçak bileti alıp giresundan gidin daha az masrafınız olur :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X