- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
arkadaşım bu dünyada insana rahat yok onu kabullenmemiz lazım bence.benimde 8 aylık ve 3 yaşında olan oğullarım var 3.cü düşünüyorum, hatta normal doğum yapmış olsaydım inan 5 ya da 6 tane doğururdumtabi senin hamilelik dönemlerin zor geçiyormuş,küçük kız kreşe başlayınca düşün derim, aklın kızında kalmaz en azından.doğumdan sonra da sana yardımcı olurlar ne güzel.Allah esirgesin yavrularını..
anlatmıştı zaten özelden yazarım canım:
ah canım ya valla öyle bir yöntemi falan varsa denemek isterim yani. sonuçta kızı tattık bir de oğlumuz olursa güzel olur inşallah. varsa bir bilgin paylaş arkadaşım ışık olsun herkese :)
ah canım ya valla öyle bir yöntemi falan varsa denemek isterim yani. sonuçta kızı tattık bir de oğlumuz olursa güzel olur inşallah. varsa bir bilgin paylaş arkadaşım ışık olsun herkese :)
eşimden öğrenip yazarım buraya tam olarak bilmediğim için yazmıyorum
35 yaş ilk çocuk için tehlikeli...
İkinci ve ikinciden sonrası için menopoza kadar yol var belirtmek istedim..
Ama tabii yumurta kalitesi düştüğü için çocuk ne kadar sağlıklı doğar ve annenin yaşı geçtiği için bakımı nasıl olur onu bilemeyeceğim (hamilelikleriniz de zor geçiyormuş)..
Fakat bunlar haricinde dediğim gibi 35 yaştan korkmayın, kız kardeşimi annem 35te doğurdu
Merhaba,
Konu ile ilgili değil ama. Sizin düşündüğünüzü bende bir süredir düşünüyorum. Henüz bebek için erken gibi geliyor banada. Ama çevre yokmu ...
Bazende hak veriyorum. Ya istediğim zaman olmazsa ? Ya o zaman herşey için çok geç olursa? Yaşım geçerse gibi soruar :18:
Bu düşünceler İnsanı strese sokuyor çocuk düşünmezken düşünüyo buluyorum kendimi.
Acaba büyüklerin vardır bir bildiği diyip işe koyulsak mı
anlatmıştı zaten özelden yazarım canım:
Merhaba canım ,
Benimde çevremde ki herkes artık yap bir tane deyip duruyor. Çalışıyorum doğum iznim ve sonrası kafamı yoruyor.
Doğur diyorlar bakacak kimse yok ! İşi bırakamam ! Düşünüyorum şimdi hamile kalsam, ikinci çocuğu da 4 sene sonra yapsam 31 olucam herkes zor geçer diyor..
ee bide büyümeleri, gençlik dönemleri yaşlı anne olmak da istemiyorum :/ Böyle karmakarışık işte :)
çok zor bir karar bence..
peki 3cüde kız olursa napacaksınız. sanırım bir erkek çocuk istiyorsunuz.
amin o zaman diyorum. hayırlısı neyse o olsun sizin için.canım kızımız da olsa ona da ablalarına yaptığımızı yapacağız ne yapalım kız diye atacak halimiz yok ya. hem biliyorsun 3 kızı olup onları iyi bir şekilde yatiştirip evlendirenler cennetliktir demiş peygamberimiz belki o güzelliğe nayil olanlardan oluruz belli olmaz ki. allah sağlıklı hayırlı evlat versin. benim kız erkek diye bir seçimim olamaz şüpesiz. ama bilirsiniz insan hep kendinde olmayanı ister. ben de bir insanım ve tabi olmayanı isterim. ama olan da her türlü kabulümdür. kız da olsa erkek de olsa. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun vatanına milletine hayırlı vatandaş olsun kafi.
canım kızımız da olsa ona da ablalarına yaptığımızı yapacağız ne yapalım kız diye atacak halimiz yok ya. hem biliyorsun 3 kızı olup onları iyi bir şekilde yatiştirip evlendirenler cennetliktir demiş peygamberimiz belki o güzelliğe nayil olanlardan oluruz belli olmaz ki. allah sağlıklı hayırlı evlat versin. benim kız erkek diye bir seçimim olamaz şüpesiz. ama bilirsiniz insan hep kendinde olmayanı ister. ben de bir insanım ve tabi olmayanı isterim. ama olan da her türlü kabulümdür. kız da olsa erkek de olsa. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun vatanına milletine hayırlı vatandaş olsun kafi.
cnm erkek çocuk olması için dualar var bide çin takviminede bakabılrsın:) çevrende iyi hocalara SOR DUA VERSNLER SANA mesela bende kız bebiş istiorum. senınde erkek bebek ıstemen en dogal hakkınnn yap bence1 :)
sağol canım kız bebek için Meryem suresini okuyun diyorlar. erkek bebek için de Yusuf suresini. inşallah allah herkese gönlüne göre versin. hayırlı sağlıklı olsunlar ömürleri uzun olsun inşallah. senin kaçıncı olucak olursa?
benim ilk olucak cnm olursa3 bucuk aylık düşük yaşadım 2013 agustosta ondan buyana beklıorum bişey yok. bu ay soğan kürüne baslıcam
bebeğiniz için başınız sağolsun diyebiliyorum ancak.benim ilk kızımdan önce pcos rahatsızlığım vardı. ben de soğan kürü yapmıştım gerçekten rahatlatmıştı vücudumu. birde hamilelik şansını artırıyor bence. ben bunları yapmıştım birde gidip yumurta takibi yaptırmıştım. bir ilaç vermişti doktor yumurta uyarıcı onu da kullandım hatta ilk 2 ay 2 yumurtam gelişti bebek olmadı. sonraki ay 1 yumurta gelişti ben doktorun ilacını da ihmal ettim nasılsa olmuyor diye ama o ay hamile kaldım. sitres en büyük engel. hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur inşallah. tüm isteyenlerin ve bekleyenlerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?