hanımlar ne yapsam? yapsam mı yapmasam mı?

benim kızlarımın ikisi de kreşte canım zaten. eylülden beri kreşe gidiyor ikisi de. zaten 3. de olsa 2 yaşını doldurduğunda veririm kreşe evde ufukları gelişmiyor maalesef. iyi bakan bir kreş bulursanız evde bekletmeyin derim ben de. yemesi içmesi herşeyi düzeliyor.

anlatmıştı zaten özelden yazarım canım :

ah canım ya valla öyle bir yöntemi falan varsa denemek isterim yani. sonuçta kızı tattık bir de oğlumuz olursa güzel olur inşallah. varsa bir bilgin paylaş arkadaşım ışık olsun herkese :)

ah canım ya valla öyle bir yöntemi falan varsa denemek isterim yani. sonuçta kızı tattık bir de oğlumuz olursa güzel olur inşallah. varsa bir bilgin paylaş arkadaşım ışık olsun herkese :)

canım ben kadın doğumcumun yalancısıyım o var dedi bilemem kendi o yöntemle hamile kalmış bir kız bir oğlu var eşim de sağlıkçı ona anlattı o da mantıklı buldu bu sağlıkçılar ne rahatlar yaaa

eşimden öğrenip yazarım buraya tam olarak bilmediğim için yazmıyorum

eşimden öğrenip yazarım buraya tam olarak bilmediğim için yazmıyorum

tamam canım bekliyoruz bak. valla böyle bir yöntem varsa da uygulayıp tutturursak bilemiyorum yaani. ailemize bir de erkek bebek gelmiş olur ay o da farklı olsun allah onu da tattırsın inşallah. tabi sağlıklı ve hayırlı olacaksa.

benim annem de kardeşimi 35 yaşında doğurdu ama onun 6. doğumuydu o ve kazayla hamile kalmıştı :) ben o kadar beklersem kızlarımın tam kritik okul zamanlarına denk geliyor maalesef. onlar ilkokula başlamadan kardeşleri olmalı ve biraz da büyümeli. ilk yılı bitmeli en azından. ama karar veremediğim 3. çocuk evde nasıl bir farklılık yaratır. kızlarımın çocuk odaları var ikisi beraberler. bebek doğup 2 yaşına falan gelince onu nereye koyarım bilemiyorum. hoş belki büyük bir ev alırız nasip olur ama o da o zaman düşünülür heralde. yaşayanlar yazsa bişeyler ne yapıyorlar 3 çocuğu nasıl idare ediyorlar düşünüyorum ama iyi mi ediyorum. bence yaparsam yaza yapacam zaten yapmazsam da artık kalır bu şekilde gibi geliyor bana

Merhaba canım ,
Benimde çevremde ki herkes artık yap bir tane deyip duruyor. Çalışıyorum doğum iznim ve sonrası kafamı yoruyor.
Doğur diyorlar bakacak kimse yok ! İşi bırakamam ! Düşünüyorum şimdi hamile kalsam, ikinci çocuğu da 4 sene sonra yapsam 31 olucam herkes zor geçer diyor..
ee bide büyümeleri, gençlik dönemleri yaşlı anne olmak da istemiyorum :/ Böyle karmakarışık işte :)
çok zor bir karar bence..

Büyük bir sorumluluk. Hemde hiç bitmeyecek. Evlenseler bile
O yüzden iyi düşünmek lazım. Tabi bu arada yaşta durmuyor zamanda.
Ben eşim içinde istiyorum aslında yoksa şuan erken derdim benim için. Eşim 35 yaşında.
Şimdi bile olsa geç biraz diymi? Annem ben bakrım diyor.
Hayırlısı olsun bizim için

peki 3cüde kız olursa napacaksınız. sanırım bir erkek çocuk istiyorsunuz.

Son düzenleme:
peki 3cüde kız olursa napacaksınız. sanırım bir erkek çocuk istiyorsunuz.

canım kızımız da olsa ona da ablalarına yaptığımızı yapacağız ne yapalım kız diye atacak halimiz yok ya. hem biliyorsun 3 kızı olup onları iyi bir şekilde yatiştirip evlendirenler cennetliktir demiş peygamberimiz belki o güzelliğe nayil olanlardan oluruz belli olmaz ki. allah sağlıklı hayırlı evlat versin. benim kız erkek diye bir seçimim olamaz şüpesiz. ama bilirsiniz insan hep kendinde olmayanı ister. ben de bir insanım ve tabi olmayanı isterim. ama olan da her türlü kabulümdür. kız da olsa erkek de olsa. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun vatanına milletine hayırlı vatandaş olsun kafi.

amin o zaman diyorum. hayırlısı neyse o olsun sizin için.

Son düzenleme:

cnm erkek çocuk olması için dualar var bide çin takviminede bakabılrsın:) çevrende iyi hocalara SOR DUA VERSNLER SANA mesela bende kız bebiş istiorum. senınde erkek bebek ıstemen en dogal hakkınnn yap bence1 :)

cnm erkek çocuk olması için dualar var bide çin takviminede bakabılrsın:) çevrende iyi hocalara SOR DUA VERSNLER SANA mesela bende kız bebiş istiorum. senınde erkek bebek ıstemen en dogal hakkınnn yap bence1 :)

sağol canım kız bebek için Meryem suresini okuyun diyorlar. erkek bebek için de Yusuf suresini. inşallah allah herkese gönlüne göre versin. hayırlı sağlıklı olsunlar ömürleri uzun olsun inşallah. senin kaçıncı olucak olursa?

Benim annem şu borç bitsin bu bitsin derken kardeşimle aramızda çok yaş farkı oldu üçüncüyü de çok istemesine rağmen olmadı şimdi çok pişman. ilerde daha çok tadabilirsiniz bu konuyu

12-01-2015 ♥

benim ilk olucak cnm olursa 3 bucuk aylık düşük yaşadım 2013 agustosta ondan buyana beklıorum bişey yok. bu ay soğan kürüne baslıcam

Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur. Hadis-i şerifte,

(Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur.) buyuruldu.

Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.

benim ilk olucak cnm olursa 3 bucuk aylık düşük yaşadım 2013 agustosta ondan buyana beklıorum bişey yok. bu ay soğan kürüne baslıcam

bebeğiniz için başınız sağolsun diyebiliyorum ancak. benim ilk kızımdan önce pcos rahatsızlığım vardı. ben de soğan kürü yapmıştım gerçekten rahatlatmıştı vücudumu. birde hamilelik şansını artırıyor bence. ben bunları yapmıştım birde gidip yumurta takibi yaptırmıştım. bir ilaç vermişti doktor yumurta uyarıcı onu da kullandım hatta ilk 2 ay 2 yumurtam gelişti bebek olmadı. sonraki ay 1 yumurta gelişti ben doktorun ilacını da ihmal ettim nasılsa olmuyor diye ama o ay hamile kaldım. sitres en büyük engel. hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur inşallah. tüm isteyenlerin ve bekleyenlerinde.

canımmm inş hayrlısıyla olur. senınde gönlünden gecen neyse o olsunn. bnde gecen sadece 1 ay klomen kullandım ve bıraktım bu ay kullanmıcam bıraktım yanı yumrtam 2 taneydı ve buyudu yanı normaldede bı sıkıntı yok çatladıda. sadece yumrtalıkların ustunde kuçuk kuçuk kistlerım varmışş. bekleyişteyim inş sonu guzel olcakk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…