hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senın kız kardesın allah akıl fıkır versın bız ne desek boşşş

He he kağıt üzerinde...

Yegeninizin evli annesi elin herifiyle gezip tozunca, tatile gidince yatıp kalkınca psikolojisi bozulmadı mı?

Burada gelip neyi aklamaya çalışıyorsunuz anlamadım ki.

Ben de olsam benle ilişki yaşayan evli bir kadına ciddi gözle bakmazdım. Şuan bulunduğu durumu haketmiş. Umarım bundan sonra saçma sapan seseplerle boşanmayı ertelemez. Niyeti bozmuş çünkü başka rezilikler de yaşaması muhtemel.

• Beğen
Reactions: KV_
evet bence bu durum hem boşanmış hem bekar tüm ge ç kızlara tecrübe olsun asla ama asla erkeklere güvenmeyin evlenmeden birlikte olmayın

evlilik olmadan cinsellik olunca erkek işimi gördüm gideyim moduna kadın ise daha fazla bağlanma moduna giriyor tüm kadınlara ders olsun bence bekar boşanmış olsun fark etmez erkek milletine güven olmaz tek dertleri yatağa atmak olabilir

Bunları kardeşine diyecektin...

Kullanma meselelerine de hastayim yani. Doktor kardesinizi kullandiysa kardesiniz de doktoru kullandi o zaman. Tatilde parayi alman usulu odediyse ve ayri odalarda kalip hic sevismedilerse tamam lafimi geri alacagim

Konuda adamın sürekli mesleğinden bahsetmesi ipucu vermiyor mu?

bende bilmiyorum ki yoruldum doluya koysam olmuyo boşa koysam olmuyo. bu arada ilamını aldı dün itibariyle tek celse de sorunsuz bitti. bu arada bugün tatile gittiği kişi beni aradı engellemelerimi kaldırsın ulaşmak istiyorum diye. şaşırdım bilmiyorum bende artık karman çorman oldu kafam ne doğru ne yanlış bende bilmiyorum

tek bildiğim ikisi de yetişkin ve artık boşanmış insanlar ben müdahil olmak istemiyorum ama haliyle kardeşim ne derece uzak kalabilirim ki bilmiyorum ne yapacağımı tek istediğim şey kimse üzülmesin

Ablanın kafasından istiyorum yalnız:eek: işin ahlaki yönünden bahsetmiyorum yazmışlar zaten. İki çocuk var 35 kusur yaşlarda anladığım en az 5 10 yıllık evli boşanma aşamasında ve sevgilisiyle tatile gidiyor. Yalnız rahatlığına hayran kaldim. Bir donem kapaniyor hayatinda. Ben olsam oturur ağlardım, deprasyona girip kesin bi on kilo üstüne koyardım kaldı ki tatil. Ablan cok cilginmis. Buna mi uzulecek bosaniyor takmiyor. Atlatir ne uzuluyorsun.
evlilik fiiliyatta çoktan bitti zaten. zamanında çok üzüldü merak etmeyin...

yorumlara bakıyorum gerçekten bazı insanların kalbi ne kadar kötü herşeye negatif sıkıntılı bi bakış açısı değişik ilginç senaryolar ya biz ne kadar saf ne kadar temiz kalpli kalmışız konu öğretti ki bir konuya çok farklı bakış açısı olabilir her göz zihnindeki iyiliği ya da negatif bakış açısını yansıtıyor sanırım aslında her yorum insanın kendisinin bir aynası

kötü kalplilik mi? kardeşiniz mi saf?

başka bi konuda okuyunca dank etmişti bende harbiden öyle bişey var diye: kardeşiniz o doktor beyde hamile kalırsa çocuk boşanmamış olduğu kocasının üstüne kayıt oluyo. çünkü hala kocası o.

kimse hiiiiç kusura bakmasın. sonuçta kağıt üzerinde evlilikte boşuna değil demi.

hadi ahlaki boyutunu geçelim; mantıksız bi kere.

bitti 15 dk anca sürdü adamın vekaleti vardı zaten avukatta müsait olduğunda git hallet diye adam ona bile tenezzül etmiyo kim bilir kimle nerde eski kocası gerçi bizi ilgilendirmiyo

hamile olan kimse yok bu arada hamilelik kumpas eski koca ile ilgili herhangi bi mevzu yok

bence evlilik kalpte olunca sağlam yoksa gördük bi kaç gün önce iki satır yazıya bakıyo bitiyo gidiyo imza ile değil evlilik bunu anladım kalpten bağlılık istiyo nasıl ki bi imza ile evlendim diyosun iki satır yazı ile de boşanmış oluyosun

Ben bekar halimle 1 tane bulamazken millet evli haliyle yüzükler, tatiller....ben mi garipim?:bicak:
Yok garip degilsin.

Iste boyle yapip zaten sayili olan erkek ırkını ucer beser ayiriyorlar kendilerine. Sonra lazim olan bakiyor ki yok kalmamis...
Oysa herkes bi tane alsa sorun kalmayacak. En azindan birini sal, digerini al.... Yok...
yorumlara bakıyorum gerçekten bazı insanların kalbi ne kadar kötü herşeye negatif sıkıntılı bi bakış açısı değişik ilginç senaryolar ya biz ne kadar saf ne kadar temiz kalpli kalmışız konu öğretti ki bir konuya çok farklı bakış açısı olabilir her göz zihnindeki iyiliği ya da negatif bakış açısını yansıtıyor sanırım aslında her yorum insanın kendisinin bir aynası
Canım erkekler bunun on katı art niyetli olur. Saf olmayın ders olsun. Inanmayın kolay kolay. Iyi davranin, hemen negatif dusunmeyin ama hemen de güvenmeyin kimseye. Naçizane. Yoksa bizler de yanlışlar yapmışız güvenmişiz güvenilmeyecek insanlara. Ama ders cıkarıyoruz.

haklısınız mantıklı yorumunuz için tşkler adam beni aradı kardeşim engellemiş heryerden o sinirle. ulaşamıyorum engeli kaldırsın konuşmak istiyorum diye şaşırdım ne yapsam be etsem bilmiyorum kafam karman çorman karışmak istemiyorum ama kardeşim haliyle uzak da kalamıyorum

adamın aradığını ama bu sefer dikkatli olması gerektiğini söyleyip ötesine karışmayacağım kendi karar versin ister konuşsun ister konuşmasın ben sadece üzülsün yıpransın istemiyorum çok çekti eski eşinden mutlu olsun istiyorum ama işte ne yapacağını bilemiyor insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X