- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanma meselelerine de hastayim yani. Doktor kardesinizi kullandiysa kardesiniz de doktoru kullandi o zaman. Tatilde parayi alman usulu odediyse ve ayri odalarda kalip hic sevismedilerse tamam lafimi geri alacagim
Öyle değil mi ama halen daha söylediği mesleğe bile inanmış gibi görünüyor konu sahibiHenüz yorumunuzu okumamisken nedense aynı şeyi düşünüp yazdım :))
evet bence bu durum hem boşanmış hem bekar tüm ge ç kızlara tecrübe olsun asla ama asla erkeklere güvenmeyin evlenmeden birlikte olmayın
evlilik olmadan cinsellik olunca erkek işimi gördüm gideyim moduna kadın ise daha fazla bağlanma moduna giriyor tüm kadınlara ders olsun bence bekar boşanmış olsun fark etmez erkek milletine güven olmaz tek dertleri yatağa atmak olabilir
Kullanma meselelerine de hastayim yani. Doktor kardesinizi kullandiysa kardesiniz de doktoru kullandi o zaman. Tatilde parayi alman usulu odediyse ve ayri odalarda kalip hic sevismedilerse tamam lafimi geri alacagim
evlilik fiiliyatta çoktan bitti zaten. zamanında çok üzüldü merak etmeyin...Ablanın kafasından istiyorum yalnızişin ahlaki yönünden bahsetmiyorum yazmışlar zaten. İki çocuk var 35 kusur yaşlarda anladığım en az 5 10 yıllık evli boşanma aşamasında ve sevgilisiyle tatile gidiyor. Yalnız rahatlığına hayran kaldim. Bir donem kapaniyor hayatinda. Ben olsam oturur ağlardım, deprasyona girip kesin bi on kilo üstüne koyardım kaldı ki tatil. Ablan cok cilginmis. Buna mi uzulecek bosaniyor takmiyor. Atlatir ne uzuluyorsun.
Ben bekar halimle 1 tane bulamazken millet evli haliyle yüzükler, tatiller....ben mi garipim?![]()
Yok garip degilsin.
Iste boyle yapip zaten sayili olan erkek ırkını ucer beser ayiriyorlar kendilerine. Sonra lazim olan bakiyor ki yok kalmamis...
Oysa herkes bi tane alsa sorun kalmayacak. En azindan birini sal, digerini al.... Yok...
Canım erkekler bunun on katı art niyetli olur. Saf olmayın ders olsun. Inanmayın kolay kolay. Iyi davranin, hemen negatif dusunmeyin ama hemen de güvenmeyin kimseye. Naçizane. Yoksa bizler de yanlışlar yapmışız güvenmişiz güvenilmeyecek insanlara. Ama ders cıkarıyoruz.yorumlara bakıyorum gerçekten bazı insanların kalbi ne kadar kötü herşeye negatif sıkıntılı bi bakış açısı değişik ilginç senaryolar ya biz ne kadar saf ne kadar temiz kalpli kalmışız konu öğretti ki bir konuya çok farklı bakış açısı olabilir her göz zihnindeki iyiliği ya da negatif bakış açısını yansıtıyor sanırım aslında her yorum insanın kendisinin bir aynası