Hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var!!!

Estetik olacağınızı neden nasıl söyleyeyim diyorsunuz ki? Görünce de geri zekalı değilse anlayacaktı zaten. Anlamış da. Yalan söylemişsiniz. Ertelemişsiniz durmadan. Resmen kandırmışsınız. Çocukça olmuş biraz. Estetik olmak utanılacak bir şey değil ki, öyleyse niye oluyorsunuz? Beğenmediğinden değil yalanınızdan gitmiş muhtemelen. Hiçbir şey demeden bitirmesi çok çirkin tabi ki. Yolunuza devam edin, bırakın gitsin.

37 yaşında aklı başında iyi de işi olan bir kadınsınız,
Ama işin içine gönül girince mantık arka kapıdan koşarak kaçıyor,siz de haklısınız.
Sanırım omuzlarından tutulup silkelenmeye ihtiyacınız var.
Sizi beğenmemiş olabilir,hatta çekici bulmuyor.net.

su kismi yazma bence.

su an kuvvetle muhtemel soyle dusunuyorsun:
onun gibisini bulamam,
ama onu cok seviyorum,
ondan baskasini sevemem,
ama beni mutlu ediyor
vs vs vs.

Bosver bu dusunceleri.
Kimse sevgiden ölmez ve emin ol sana kiymet verecek biri muhakkak var bu hayata.
Ve kesinlikle ayni coskuyla hatta daha fazlasiyla seversin.

Lutfen guven bana.

Birak.

Ciddiydik ama bencil sanırım ki 2 ayrı kaldıktan sonra 10 gün koştu peşimden ben affedince çocuklar gibi sevindi kırıcam diye nasıl hasas davranıyordu anlatamam ama yeni halimi görünce kırmak söyle dursun küfretti sanki

Teşekkür ederim haklısın çok deli divane değilim itici davranışları belki nezaketli davransa onu kaybetmek üzerdi beni

Estetik olmak tabiki utanılacak bişi değil yeni tanıştığın birine bunu söylemek zor şimdiki aklım olsa söylerim

Teşekkür ederim davranışı çok kabaydı inviticiydi

Onceki halinizi gordumu? Veya burnunuz domuzcuk burnu gibimi duruyordu da begenmedi.

Beğenmediği için giderse gitsin ama senin dediğin gibi yalancı olduğum için ise bununla mücadele etmek isterdim ama böyle olsaydı iki ağır laf ederdi daha çok acıtırdı

Ben anlamadım yüzyüze görüşmedinizmi hiç yüzyüze görüşmedenmi ayrılıp barışıyorsunuz valla anlamadım

Onceki halinizi gordumu? Veya burnunuz domuzcuk burnu gibimi duruyordu da begenmedi.
önceki halimi biliyor yeni burnum allttan kalkık evt ama bu fotoğrafı tamamen benim saflığım allttan çekmemle ilgili önden bakıldığında burnum sadece küşülmüş görünüyor ama hanımlar tip değişiyormuş onu gördüm

Beğenmedi de bari yeter ya anlamıyorum benimle gece gündüz görüşen nolur bana uzun sürecvpsız bırakma diyen adam bi anda nasıl siler pişman olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…