Hanımlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen

Ama ona vereceğim ayakkabilari günlük giymiyorum ki topuklu ayakkabı hatta en son o giydi. Bide ınanmaz zaten öyle dersem bahane olduğu bariz belli olur
tatlım bahane olduğu belli olsun zaten. Çok takılma böyle şeylere sen onun okul arkadaşı yurt arkadaşı değilsin. Mesafe iyidir. Böyle bir samimiyet kurma bence. Yani 1-2 gün giyecek diye bir sürü para verip severek kullandığın eşyaların neden hirpalansin. Anlasın lütfen.

ver gtsin nolcak cnm . en kötü ihtimal biraz bollaşmış ayakkabı giyersin. demekki seni samimi görüyorki istiyor dmi

39 ayakla 37 nasil giydigini cok merak ettim ben cidden buyuk basari

Bence ayağı 39 değil sen durumun vehametini anlatmak için abarttin çünkü 39 numara giyen birinin ayağı 37 ye sığmaz İMKANSIZ

Onu dersem öyle der şunu dersem şöyle der... O kadar olumsuz şey soylemissiniz ki ya verin kurtulun yada doğruları söyleyin.

Kızlar vermedim ayakkabiyi belki bi çoğunuz keşke gerçeği söyleseydin diyecek ama malesef ben öyle yapamıyorum işte bide işim gereği bazen onlarda kaliyorum otobüse falan yetisemeyince onlara gidiyorum. Veremem canım dersem bide evimize geliyo kalıyo muhabbeti yapar diye düşündüm. Bende keşke daha önce söyleseydin ben onları 2 gün önce işyerinde bi arkadasima verdim oda haftaya gelcek senin mezuniyet bu pazartesi mi haftaya pazartesi mi diye sordum oda önemli değil dedi sadece

Ben olsam komsunun kizina verdim bile tuhh derdim. Yada yakin arkadasima verdim derim. Olmayan ayakkabiyi istemez dini?

İyi yapmışsınız vermemekle ama kiz trip yapmis yinede size. Bide siz ona söyleyeceğiniz her ayrıntıyı düşünürken.. bilemiyorum bence insanlara arada sert durmayı ogrenmelisiniz

39 numara giyen birine 37 nasıl olur anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…