Hanımlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen

Şu sıralar ayakkabılarımda bi bollaşma var bana olmuyor ki sana olsun de anlar bence

Sen neden utaniyorsun ki, mal senin arkadaşım. Kendine ait bir şey için neden bahane uyduruyorsun ve dertleniyorsun. Senin ayakların benimkinden büyük ve bollasiyor giyemiyorum sonra kusura bakma yardım etmek isterdim ama mümkün olmuyor. Ayak numarasi 39 olan birinden rica etsen. Bu yeterli ha sonra seninle konuşmaz sa konusmasin ayakkabı içinse hiç olmasın kuzenligi. Kırmak istemiyorum diyorsun ama o gözünün içine baka baka enayi yerine koyuyor seni. Parası yoksa giymeyiversin

En gereksiz buldugun insan tipi

Birinden esya almayi da vermeyi de hic sevmem

Zaten bu tipler genelde ya verdigin esyayi hir kullaniyo ya da geri alana kadar atla karayı seciyosun

Kendin teklif etsen tamam da ayak nunaraniz ayni bile degilken israrla istemesi cok ayip

Maddi durumu musaittir heralde pahali degil ucuz bi ayakkabi alip gidebilirdi

Sen tamirde ditebilirsin en fazla baska nasil bi bahane bulabilirsin ki

Ama, belki tamirci yapmıştır ben sorarım bi gidip hangi tamircide diyebilir bana o zaman ne dcem yok artık onuda sormaz demeyin o sorar
Ver ozaman ayakkabiyi hic bir bahaneyi begenmiyorsun madem. Insanlar sana fikir veriyo yok onu yapamam yok bunu diyemem. Ver bikere daha ayakkabiyi.

Ona olmaz buna olmaz bu nedir arkadasim.senin bahane araman icin ayni numara ayakkabi giyiyor olmaniz lazim ki o zaman anlarim bi derece.ama daha once verdiginde patlatmis simdi verdiginde bollastirmis soylesene bunlari.kusura bakma sen giydikten sonra ayakkabi bol geldi ayagima yururken ayagimdan cikti veremem de yani.bu kadar dusunecek bi sey yok bana kalirsa.ne diye bahane arayip duruyosun hic anlamadim.

Direk de ama kirmadan. Onad ayuh yani 1 degil 2 numara buyuk resmen hala istiyor olmasina yuh.
Sende soylersin. Seni kirmak istemiyorum ama benim ayakkabi numaram 37 seninki 39. Bollaniyor de. Bendede bir tek bu ayakkabi var dugunde vs. Giymek icin de.
Bazi insanlari anlamiyorum gercektende.
Nasil bir insanlar. Yumusak yuzlu buldular mi hic firsatini kacirmiyorlar.
Hicte diyemiyorsan. Balo gunu ornegin pazartesi. Pazartesi gunune senden once bir arkadasim istedi ona soz verdim sozumden cayamam de.

''Aaa bidaha isticeğini hiç düşünememiştim, arkadaşım istedi ona verdim ben kınaya gidicekmiş diye.Eğer senin balon olmadan dönerse kınanın olduğu şehirden haber veririm gelir alırsın ne zaman dönücek tam bilmiyorum bende. Kuzeninin kınasına gitti bilmemnereye.Haber veririm mutlaka''
''Ne yazıkki arkadaşım daha dönmedi ya. Aradım bi süre orada kalıcaklarmış.Bana lazım değil demiştim bu yüzden yeniden lazım olucağını düşünemediğinden bu kadar uzun kalıcağını bana söylememişti.Kusura bakma ''

Yalaninda kuyruklusu bu oluyo galiba harikasin

Arkadaşlar bir çok bahane bulmuş, siz de o şöyle der böyle der demişsiniz, kusura bakmayın ama sanırım arsız kuzeniniz. Yani siz ne derseniz ısrarcı olacak. Hadi bu sefer ayakkabıyı zor da olsanız kurtardınız başka bir fırsatta başka bahane arayacaksınız muhtemel içinize sinen bahane bulamayacaksınız ama bir defa zor da canım senin ayakların benimkinden büyük sanırım hafif bollaşmış, düğün var haftaya ona giymem lazım gibisinden bir cümle kurun kırılırsa kırılsın. Bir defa kırılır en azından bir daha da demez. Zaten kıymet de bilmiyormuş

Ya bir kere ayakkabınızı patlatmış var mı ötesi. Neden söylemediniz ona bunu niçin tepki vermediniz? Yenisini almadıysa özür dilemediyse karsı taraftan insan bir daha çöp istemeye bile utanır. Kaldıki siz bir başka ayakkabınızı daha vermissiniz!! Kusura bakmayın ama kuzeniniz arsız sizde fazlasıyla safsınız...

Arkadasima vermistim topugunu kirmis. Ama yenisini alacak balodn once alirsa vererim. Almazsa kusura bakma sonucta ayakkabimi ne zaman alacaksin diye soramam de ramazan haftasi diyorsun gecen hafta vermistim dersin o kendini akilli sansin cimri bence

Kuzeniniz belli ki çok yüzsüz. Önceki ayakkabını da patlatmış. Bahane bulup bunu atlatsan bile yarın botunu isteyecek belki de. Kesin çözümün açıkça söyleyip vermemek. Yoksa daha çoook ayakkabı kaptırırsın. Hem kendin diyorsun ayakkabıyı alana kadar can ciğer kuzu sarması, sonra uzak diye. Değer mi böyle biri için...

Kuzen otlakçıymış hani zırt bırtta istenmez ayıp ya yüzsüzleşmiş iyice helede 39 numara ayağını 37 ye nasıl sığdırdı ki
Ben de 39 giyiyorum çok beğendiğim vede numarası tek 38 kalmış bi sandalet almıştım ayağımı iki saatte yara yapmıştı topuk sırtı su topladı parmaklarım kızardı vs...
Vermeyin bahane olarakta topuğu kırıldı tamire verdim diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…