- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
- 23
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Şu sıralar ayakkabılarımda bi bollaşma var bana olmuyor ki sana olsun de anlar benceÖncelikle herkese hayırlı ramazanlar canlarim
Hemen konuya giriyorum, 18 yaşında bi kuzenim var bu sene liseden mezun oluyor. 2-3 hafta önce benden mezuniyet çekiminde giymek için ayakkabılarımi (stiletto) istedi. Bende verdim ama kendisinin ayakları 39 numara benim ayakkabılarim 37 numara. Daha önceden de spor ayakkabilarimi istemişti onları da verdim ertesi gün bi baktım 2sinin de üstünde patlak var tabii hic bişey diyemedim o zaman. Bu ayakkabıları mi da vermek istemedim sana olur mu ki falan dedim ben bi deniyim diyince yine bişey diyemedim nasıl yaptı bilmiyorum ama o ayakkabıları da ayağına oldurdu. 1 hafta sonra ayakkabıları aldım hemen denedim birazcık bollamis belli oluyorŞimdi de bu aksam yine mesaj attı pazartesi balo var ayakkabılarını alabilir miyim diye 1 ay sonra arkadaşımın düğünü var ve o ayakkabılarimin başına bişey gelsin istemiyorum korkuyorum daha da bollayacaklar diye, vermek istemiyorum ama onada vermiyorum diyemem. Kısacası bana bi bahane lazım vermemek için. Bana direk vermek istemiyorum ben giycem diye söyle demeyin diyemem öyle. Biliyorum çoğunuz ben olsaydım en başından vermezdim o ne yaaa diyecek sağlık açısından da hiç hoş bi durum degil bende vermek istemedim ama diyemedim işte bide mezuniyeti sonuçta diye düşündüm ama çok rahatsız oluyorum suan da bu durumdan.
En mantıklisindan bana bi bahane lazım
Ver ozaman ayakkabiyi hic bir bahaneyi begenmiyorsun madem. Insanlar sana fikir veriyo yok onu yapamam yok bunu diyemem. Ver bikere daha ayakkabiyi.Ama, belki tamirci yapmıştır ben sorarım bi gidip hangi tamircide diyebilir bana o zaman ne dcem yok artık onuda sormaz demeyin o sorar
''Aaa bidaha isticeğini hiç düşünememiştim, arkadaşım istedi ona verdim ben kınaya gidicekmiş diye.Eğer senin balon olmadan dönerse kınanın olduğu şehirden haber veririm gelir alırsın ne zaman dönücek tam bilmiyorum bende. Kuzeninin kınasına gitti bilmemnereye.Haber veririm mutlaka''
''Ne yazıkki arkadaşım daha dönmedi ya. Aradım bi süre orada kalıcaklarmış.Bana lazım değil demiştim bu yüzden yeniden lazım olucağını düşünemediğinden bu kadar uzun kalıcağını bana söylememişti.Kusura bakma''
Yalaninda kuyruklusu bu oluyo galiba harikasin
Aaa is görüşmesi mantikliymis :) ama o zaman da arkadaşından akşam alsan olur mu ben zaten akşam giycem sonra hemen veririm der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?