• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harbiden bir derdim var

Kendini yalnız hissetmiş kpssyi bahane ederek kendini hatırlatmış. Eski mesajları vs göstererek duygularınızı tekrar uyandırmış. Ama niyetinde pişmanlık ya da eskisi gibi olmak olsaydı açık açık söylerdi. Sizi egosunu yükseltmek için yedek gibi tutmaya çalışmazdı. Tekrar daha çok bağlanacaksınız, özlemle daha da yoğun hissedeceksiniz tam duygularınız zirvedeyken canı sıkılıp yine başkalarına gidecek ve bu sefer siz daha büyük bir yıkım yaşayacaksınız. Tam 10 ay geçmiş acısı hafiflemişken aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Sizi gerçekten seviyor olsaydı yaşadığı kötü günlerde huzuru sizin yanınızda arardı başka maceralara koşmazdı ilk zorlukta

Kendini yalnız hissetmiş kpssyi bahane ederek kendini hatırlatmış. Eski mesajları vs göstererek duygularınızı tekrar uyandırmış. Ama niyetinde pişmanlık ya da eskisi gibi olmak olsaydı açık açık söylerdi. Sizi egosunu yükseltmek için yedek gibi tutmaya çalışmazdı. Tekrar daha çok bağlanacaksınız, özlemle daha da yoğun hissedeceksiniz tam duygularınız zirvedeyken canı sıkılıp yine başkalarına gidecek ve bu sefer siz daha büyük bir yıkım yaşayacaksınız. Tam 10 ay geçmiş acısı hafiflemişken aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Sizi gerçekten seviyor olsaydı yaşadığı kötü günlerde huzuru sizin yanınızda arardı başka maceralara koşmazdı ilk zorlukta
Evet beni çok zor durumda bıraktı gerçekten. Ailem biliyordu aileme mahcup oldum. Hayırlısı artık olmayacak biliyorum. Sağolasın

Ay benim eski eş de böyle yaptı. Gitti geldi gitti geldi. Ama ne barışmak istediğini söyledi ne de tamamen hayatımdan çıktı. Baktım ki böyle devam ederse unutamayacağım, bana eziyet oluyor. İletişimi kestim, eve sokmadım. Oh iyi yaptım.

Ben kpss'yi sormasına takıldım. Sanki anlattığına göre atanıp atanmayacağını bekliyor gibi. Dikkatli ol! Simdi erkekler çok değişti, hepsi pusuda bekliyor. Kadro alanları kapamaya çalışıyorlar. Belki çok alakası düşünüyorum ama bi köşeye yaz sen yine de

Ben kpss'yi sormasına takıldım. Sanki anlattığına göre atanıp atanmayacağını bekliyor gibi. Dikkatli ol! Simdi erkekler çok değişti, hepsi pusuda bekliyor. Kadro alanları kapamaya çalışıyorlar. Belki çok alakası düşünüyorum ama bi köşeye yaz sen yine de
Üniversite son sınıf öğrencisiydim bana hep KPSS süreci boyunca yanında olacağım başaracaksn falan derdi ama olamadı. Ondan dolayı sormuş olabileceğini düşündüm. Ama sizde haklı olabilirsiniz

Yeni biriyle arkadaşlık kurun. Beğendiğiniz bir erkekle illa sevgili olarak değil. Arkadaş olarak da konuşun.

Her katil cinayet mahalline bakmak için, hep geri dönmek zorunda mı :KK51:
Aldanma diyeceğim ama canın çok yanıyor eminim.
Bırak o sürekli koşsun peşinden,mücevher pahalı olduğu için ve zahmetli işlendiği için değer kazanır. :KK30:

Her katil cinayet mahalline bakmak için, hep geri dönmek zorunda mı :KK51:
Aldanma diyeceğim ama canın çok yanıyor eminim.
Bırak o sürekli koşsun peşinden,mücevher pahalı olduğu için ve zahmetli işlendiği için değer kazanır. :KK30:
Canım zaten gururluyum duygum ağır ona mesaj falan atmıyorum ancak kendi kendimi yiyorum böyle işte.

kpss de umut varsa barışacak herhalde! aklıma direkt o geldi. ve iğrenç! koşarak kaç derim ben

Back
X