Harcamadıgım parayı ödettirmeye çalışıyorlar :(

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
SELAM KIZLAR YA KREDİ KARTI KULLANIYOM HERKES GİBİ AMA GEREKMEDİKÇE KULANMIYOM BUGÜN ÖDEMEYE GİTTİM AYLIK ÖDEMEMİ HESABIM KİTABIM BELLİDİR HEP 2YERE 20ŞERLİK TAKSİDİM BİDE KIZIMIN HASTANEDE VERDİGİM 30TLYİ ÖDEMEYE DİE GİTTİM Bİ BAKTIM 345 TL BORÇ GÖZÜKÜYO ŞOK OLDUM KIZIMDA KUCAGIMDA MEVLA BELKİ ÇOK DEGİL AMA BEN KULLANMADIM VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ KESİNLİKLE KABUL ETMİYO NEYMİŞ KART BANA AİT DEGİLMİŞ YILLIK ÜCRETİNİ VE AYLIK ÖDEMESİNİ DÜZENLİ ÖDEYEN BENİM AMA

TANIMADIGIM Bİ TURKCEL FATURASI ÇIKMIŞ TEK ÇEKİMLİK 95TL Kİ BENİM TURKCELL HATTIM YOKKİ BİDE İNTERNETTEN ONLINE ALIŞVERİŞLER VARMIŞ TEK ÇEKİMLİK BEN İNTERNETTEN İP BİLE ALMAMAMKİ PARAM VARSA PEŞİN GİDER MAGAZADAN BEGENİR ALIRIM NAPCAM KIZLAR YARDIMCI OLUN YA KİM KULLANIYO OLABİLİR KARTIMI KARTIM ABİMİN ÜSTÜNE ONUN KARTINI KULLANIYOM ABİMD EŞOK OLDU BORÇ ONA KALSIN İSTEMİYOM ÇÜNKÜ

BİİZ ALDIGIMIZI VERDİGİMİZİ BİLE NİNSANLARIZ ELİN İTİ KULLANMIŞ NASIL KULLANMIŞ ŞİFRELİ KARTI ANLAMADIMDAAA BANKAMIZ SORUMLU DEGİL DİYO PİSLİGİN TEKİ TELDE BİDE TELDEN ATLIYASIM GELDİ İNTERNETTE ARAŞTIRDIM TÜKETİCİ MAHKEMESİNE BEN GİBİ ÇOKK KİŞİ MÜŞTERİ OLARK ŞİKAYETTE BULUNUP MAHKEME AÇMIŞ BU BANKAYAAA PİSLİKLERRRR SÖMÜRÜYOLAR İNSANLARI RESMENlmaz::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

kimin kullandıgı belli değil ama belliki kullanılmış..tüketici hakları mahkemesine basvurun ama işiniz uzar gibi geliyor..bence mevla küçükken ödeyin ve iptal ettirin bi dahada kullanmayın..yani ben olsam öle yapardım heralde..

mevla küçükte cnm tek maaşla eşime haksızlık buya elalemin faturasını açıkcası ödemek istemiyom şerefsiz konuşcak banamı patlıcak kapattırdım daha kullanamaz sanırsam bugün kapattırdım numarayı ögrenmeye çalışcam çok kötü benzetcem onu

öncelikle geçmiş olsun.o turkcell numarasının kim ait olduğunu öğren belki bir ip ucu bulabilirsin

saol cnm bnm eşim akşam gelsin ona arattırcam kart benim üstüme degil bilgi vermiyolar bana müşteri hizmetlerine saydırdım zaten kart dagıtmaya gelince sokakatan çeviriyonuz ama sorumluluk kabul etmiyonuz adı batasıcılar dedim tüketici olarak sizler,i uyarmak istedim banka nın adı a.bank kızlar kandırıyolar müşterileri resmen güvenlik şifresi bi işe yaramıyo nette 4080 şikayet var benimle aynı olan magdur buldumm

canim benim ya banada oyle oldu hemen iptal ettir. birde nereden ne kadar ne yapmislar nerden cektirmisler hepsinin kagidini cikartsinlar. sana versinler. ve iptal ettiriyorum de kartimi olayi kapa. gecen ay babama fatura gitmis 200 tl harcama yapilmis ek karttan tamam cok para degil ve ek karti ben kulaniyorum ama ben de yurt disindayim ve kart asla kullanmam burda. babam ogrenmis filan birisi oyun icin cekmis dendi bankadan oyuna yuklenmis para. babam hemen iptal ettirdi. yani benimde ek kartimin basina ole geldi.....sonucta babam birde nakit devamli harcayan biri bende oyle birtek ucak bileti almak icin onu yanimda tasiyordum o kadarcik. babamda kulanmaz .....iptal ettir gerekirse kart baska cikartirsin ama bir kere oldugu zaman oyle bisi guven kalmio bankaya.

evet cnm benim ya bende nakit kullanırım aylık zamanı degil die kızımı muayene ücretini ödedim tek çektimki onuda o ay yatırdım şok oldum tek çalışan için 345 tl az değil ben kızımın rızkını herkimse ona yedirtmeye niyetli degilim bana kim oldugunu bildircekler madem önüe gelene kart dagıtıyolar günahya eşim o parayı kazanmak için 12saat ayakta kalıyor

sanada çok geçmiş olsun cnm yaa kartı kapattırdım kullanıma bide bankadaki kadın üste çıkmaya çalışmıyomu telde resmen adresini istedim oderece sinirliyim bulsam ilk kızı dövcem küstahlıgından dolayııı

zaten o anda gerginsin birde oyle uste cikma tavirlari yokmu hem suclu hemgucluler ne harcadigimi bilmeyecek kadar dengesiz degilim sonucta diyeceksin goz dagi verip kapatacaktin suratinaancak oyle anliyorlar yada babayigit biri cikip mahkemede surundurcek of of boyle haksizliklara valla dayanamiyorum benalsanaalsanasmile

haklisin birde para kolay kazanilmiyor mevla buyuk yada kucuk hak sonucta var yaa. Allahindan bulsunlar.

tabiki az para deyil dediyin gibi tek maaş giren bi aile için deyil artı neden harcamamışken ödeyesin ki geçmiş olsun kredi kartı ekstresi gelmedimiki peki ayrıntılı nerden ne alınmış oraları arayıp sorrardın hiç deyilse işte hepimiz kyullanıyoruz ama şifre var diye ne kadar güvenli o tartışılır

geçmiş olsun hemen o kredi kartını iptal edip yeni bir kredi kart isteyin yapan kişi tekrar yapacaktır ohaoldumsmile

saolun kızlar ekstre istiyom diyom yolladıkları ödedigim geçen ayın ekstresi nasıl bir bankacılık anlayışı cahillermi anlamadımki bende az çok bişiler biliyomki muhasebeciyim diyomki kardeşim geçen ayki ekstremi yoluyolar sankisalak var karşılarında benim elimde tüm çekilen kart slipleri duruyo şükürr

canim bunlarla oyle sakin sakin konusmak fayda vermez sert ve sesini bagirta bagirta konusucaksin ki anlicaklar

valla 27yaşındayım hayatımda 5aydır kredi kartı kullanıyom oda mecbur kaldım kullandım lanet olsun kullanmam artık neböyle ya bilinçsiz kullanıcı degilimki hergördügümü alıyım borç yıgıyımdaunutıyım nereye ne verdimmm

hangi banka o yafisfisfis

4080kişi bu bankaya dava açmış ya hesaplarındaki para boşaltılmış çoguda memur yazık günah bubankanın nasıl ayakta durdugu belli, oldu onun bunun helal parasıyla ayakta duruyolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…