Harcamadıgım parayı ödettirmeye çalışıyorlar :(

googlede akbank magdurları yazdım şikayet yazdım tak die çıktı davalı kişiler fax çekip sonuç alamayan parası hjesabı boşaltılan dolu memur öss ögrencisi çıktıı

ay inanmıyorum ya bende araştırıcam iyice babamın kartı var o bankadan olmadı iptal ettiririz afedersiniz ama yuh demek istiyorum

vallahi de cnm hesaptan paraların boşaltıldıgı haberini okudum benimde hesabım vardı orda faizli iyiki çekmişim kapattırmışım diom şimdi buda bana ders olsun daha o bankayla işim olmazzz müş hizmetleri bile sorumluluk almıyoz dio almıyosan nie kart veriyon insanları kandırıyonuz zaten aldıgımız 3kuruş onuda size yedircek halimiz yok

Akbank Mağdurları LÜTFEN BURAYA
4 Ocak 2008 13:25 Düzenle Sil
Ben maaşımın AKBANK tan alan kadrolu bir öğretmenim hesabımdan 21-12-2007 tarihinde benden habersiz ve kartım kopyalanarak 480 ytl para çekildi. Aynı olay 10 gün önce konyada yine AKBANK a ait bir maaş hesabından öğretmen arkadaşın başına 900 ytl olarak ve yine Artvin hopa yani benim çalıştığım ilçede bir polis memuru arkadaşımın başına 1400 ytl olarak 3 ay önce başına gelmiştir. Bu durumda olan arkadaşların lütfen burada yazmalarını rica ediyorum. Ben gerekli yasal işlemlere ve yargı sürecine başvurdum. Madurlara geçmiş olsun diler gerekli önlemi almayan ve beni bayram günü manevi olarak yıkan AKBANK yönetimine de lanetlerimi bildiririm.
kurtishak

5 Ocak 2008 00:09 Düzenle Sil
aynı durumla bende adanada karşılaştım...
zeyzik

6 Ocak 2008 14:36 Düzenle Sil
direkt akbank müşteri hizmetlerine mail atın benim başıma böylşe bir olay gelmişti hemen ilgilenmişlerdi ve paramı almıştım
dadastevo

6 Ocak 2008 20:18 Düzenle Sil
Bu Akbanka karşı benim de nanılmaz bir antipatim var.Kredi kartını bankadaki izdihamdan yatıramadık,ertesi gün kartı kullanıma kapayıp uyarı yolladılar.Kart aidatı için bir kendi adıma,bir de arkadaş adına dilekçe yazıp iadesini istedim.Arkadaşınkini iade ettiler,bana sözleşmede var iade edemeyiz dediler???Ben de kendilerini saygı ile(!) selamlayıp kartı iptal ettim,utanmadan kartı iptal gerekçemi sordular!
Öğreten Adam

14 Ocak 2008 22:24 Düzenle Sil
akbanktan bankamatik kartım kopyalanarak hesabımdaki 1042 ytl gitti,banka itirazınız işleme alınmıştır,bilgi,belge elimize geçtiğinde size haber vereceğiz diye bir mesaj gönderdi,10 gündür beklemedeyim,bi haber yok.
magdurebaci

14 Ocak 2008 22:27 Düzenle Sil
akbank mağdurlarıyla ilgili memurlar net forumuna gogle den ulaşabiliyorduk ve bayağı kişi tarafından okunuyordu,ne olduda kaldırıldı arkadaşlar bilen varsa yazsın,bu akbank psikolojimi bozdu her şeye şüpheyle yaklaşıyorum artık...
magdurebaci

15 Ocak 2008 00:22 Düzenle Sil
DEĞERLı ARKADAŞLAR.

AKBANK BANKAMATıK KARTI OLANLAR DıKKAT.

SON GÜNLERDE AKBANK BANKAMATıK KARTLARI KOPYALANIP ıSTANBULDAKı BANKAMATıKLERDEN KıŞıLERıN BıLGıSı DIŞINDA HESAPLARINDAN PARALAR ÇEKıLMEKTEDıR.

BULUNDUĞUM ŞEHıRDE BEN DAHıL BU DURUMDA BıR SÜRÜ KıŞı VAR.

HESAPLARINIZDA PARA OLMASA BıLE ARTI PARA LAR ÇEKıLıYOR.

BANA GÖRE PROBLEMıN ASIL KAYNAĞI:AKBANK ıNTERNET ŞUBESı

AKBANK ıNTERNET ŞUBESıNE GıRERKEN BANKA KARTININ ŞıFRESı YAZILIYOR.

ŞıFRELERıN BAŞKA ŞEKıLDE BULUNMASI BıRAZ ZOR GıBı.

DıĞER BANKALARDA EN AZINDAN BENıM BıLDıĞıM BANKALARDA BANKA KARTI ŞıFRESı ıLE ıNTERNETE GıRıLMıYOR.

DıKKATLı OLALIM. BAŞINA BÖYLE OLAYLAR GELENLER PAYLAŞALIM. GÖRÜŞ ALIŞVERıŞıNDE BULUNALIM.

BU MAıLı ıNTERNETTE DOLAŞTIRALIM.

ALTTAKı LıNKE BAKABıLıRSıNıZ.

Akbank mağdurları (Memurlar.Net - Forum)

ÅžikayetVar
nenezure

22 Ocak 2008 23:24 Düzenle Sil
Arkadaşlar aynı olay benimde başıma geldi maaş kartım kopyalanmış ve 13 ocak 2008 de artı hesaptan 900 ve içeride olan 100 ytl param antalya dan çekilmiş. Maaş günü gördüm. akbanka dilekçe faksladık ama bir sonuç yok 1 hafta oldu. ayrıca şube de bu bir övünç meselesi imiş gibi daha sizin gibi çok var deniyor ve hiç ilgilenilmiyor. Şimdi milli eğitim müdürlüğüne de maaşımı güvenliğimi sağlayamadığı ve mağduriyetimi gidermediği için maaşımı buradan almak istemiyorum şeklinde yazı yazdım muhtemelen kabul olmayacaktır ama ben yine de yazdım.
master10

24 Ocak 2008 00:23 Düzenle Sil
Arkadaşlar benimde aynı sizler gibi 01.01.2008 de çekilen 800YTL param 23.01.2008 de banka tarafından iade edildi.Size tavsiyem şubenizden bir yetkiliyle sürekli görüşürün ve bankaya email atın.Hatta ÅžikayetVar a yazın.Umarım herkesin parası iade edilir ve bu olay tekrar yaşanmaz.Çünkü artı parayı da kapatsak internet şubesini de kullanmasak her ayın 15 i tedirgin olacağız.
hawor

24 Ocak 2008 15:36 Düzenle Sil
arkadaşlar boşverin şubeyi şu adrese grirn meramınızı anlatın mail yoluyla şubedekiler afedersiniz suçlu sizmişsiniz gibi davranıyorlar değmez Akbank - Eurobond
dadastevo

25 Ocak 2008 18:41 Düzenle Sil
Ben Samsunun Alaçam ilçesinde öğretmen olarak görev yapıyorum.24.01.2008 tarihinde maaş aldığım AKBANK Neo maaş kartımdan ıstanbul’daki bir ATM’den hesabımdaki artı paradan 790 YTL çekilmiş.Alaçam AKBANK ATM den son yaptığım işlem tarihi 24.01.2008 ve saat 15:30 sularıdır.ıstanbul’da yapılan işlem ise benim yaptığım işlemin 2 saat sonrasıdır.ılgili bankayı aradığımında aynen arkadaşlara söylenenler bana da söylendi.Bekleyip göreceğiz. Bana göre Akbankın veri tabanındaki bilgiler birileri tarafından ele geçirilmiş ve banka bunu gizli tutuyor.Bu arada küçük bir araştırmadan sonra öğrendimki yaşadığım küçük ilçede Akbank mağdurları sayısı benimle beraber 8 e ulaşmış.Arkadaşlar konuylailgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunalım. Ben kartlarımı iptal ettirdikten sonra savcılığa suçduyurusunda bulundum.Umarım bir sonuç alırız.
altuntas

25 Ocak 2008 20:44 Düzenle Sil
arkadaşlar hem akbank mağdurları hemde akbank mağdurları lütfen buraya diye 2 ayrı başlık açılmış öbür tarafta daha fazla yorum var ötekinide bakmayı unutmayın
saf adam

25 Ocak 2008 21:02 Düzenle Sil
Değerli arkadaşlar tesadüfen memurlar.net adresini gezerken

akbank ile ilgili olan bölüm dikkatimi çekti ve okudum mesajları görünce yazmak ihtiyacı duydum. ben ıstanbul da bir firmada yazılımcıyım. Akbank gibi bankalar ve bunlara bağlı şirketler ortak veritabanını kullanır. Yani akyatırımdaki çalışan birisi size ait hesapların hepsini görür. Dolasıyla bilgilerinizi elde etmeleri çokta kolay. Eğer kötü niyetli birileriyse sizin bilgilerinizi alır plastik kartlara kopyalar. gider bir atmye paranızı çeker sizde mahkemeydi bankaydı uğraşır durursunuz. Banka paranızı ödemeyi kabul etmez müşteri hatası der. Halbuki en masum olan müşteridir. Banka çalışanını suçlamaz bile çünkü banka çalışanını suçlarsa diğer müşterilerede tazminat ödemek zorunda kalır. Ayrıca herkes parasını çekmek için sıraya gireceğinden belki de banka batar. Banka çalışanı da bunu bildiği için çalarken de hiç korkmaz. Bende bütün ihtimalleri düşündüğümde paralarınızı çalacak kişilerin banka çalışanlarından başka kimse olmayacağı size söyleyeyim. türkiyede mahkemelerinde durumu malum bu işin sonu gelmez ya da yıllarınız gider. hepinize geçmiş olsun diliyorum. daha güvenli bankalarla örneğin TEB gibi güvenlik önlemi yüksek bankalarla çalışın.

25 Ocak 2008 16:25mehmetcivanoğlu
saf adam

25 Ocak 2008 21:27 Düzenle Sil
Değerli arkadaşlar tesadüfen memurlar.net adresini gezerken

akbank ile ilgili olan bölüm dikkatimi çekti ve okudum mesajları görünce yazmak ihtiyacı duydum. ben ıstanbul da bir firmada yazılımcıyım. Akbank gibi bankalar ve bunlara bağlı şirketler ortak veritabanını kullanır. Yani akyatırımdaki çalışan birisi size ait hesapların hepsini görür. Dolasıyla bilgilerinizi elde etmeleri çokta kolay. Eğer kötü niyetli birileriyse sizin bilgilerinizi alır plastik kartlara kopyalar. gider bir atmye paranızı çeker sizde mahkemeydi bankaydı uğraşır durursunuz. Banka paranızı ödemeyi kabul etmez müşteri hatası der. Halbuki en masum olan müşteridir. Banka çalışanını suçlamaz bile çünkü banka çalışanını suçlarsa diğer müşterilerede tazminat ödemek zorunda kalır. Ayrıca herkes parasını çekmek için sıraya gireceğinden belki de banka batar. Banka çalışanı da bunu bildiği için çalarken de hiç korkmaz. Bende bütün ihtimalleri düşündüğümde paralarınızı çalacak kişilerin banka çalışanlarından başka kimse olmayacağı size söyleyeyim. türkiyede mahkemelerinde durumu malum bu işin sonu gelmez ya da yıllarınız gider. hepinize geçmiş olsun diliyorum. daha güvenli bankalarla örneğin TEB gibi güvenlik önlemi yüksek bankalarla çalışın.

25 Ocak 2008 16:25mehmetcivanoğlu
saf adam

4 Şubat 2008 08:55 Düzenle Sil
T Ü M A K B A N K M A Ğ D U R L A R I N I N D ı K K A T ı N E

Öncelikle tüm mağdurlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum aynı durum benimde başıma geldi. Her tarafa şikayet ettim Basınada tabi Bana Kanal D ekibinden Arena Programı Uğur Dündar Bu konu üzerine mağdurlar hakında program yapmak isteğini belirtti yalnız mağdurların gerçek kimlikleri ve sayılarının en az 15 kişilik bir grup olması gerektiğini söyledi gerek hakkımız aramak ve diğer mağdur kişiler adına bu programa katılmak yada mağduriyetinizi ulaştırmak isteyenler varsa lütfen bana adres telefon iletişim bilgilerinizle mağduriyetinizi anlatan bir mail yada forumdan mesaj atarsanız sevinirim.

Gökhan
Gökhan ASLIHAK

20 Mart 2008 08:45 Düzenle Sil
ARKADAŞLAR KÜTAHYADA ÖĞRETMEN OLARAK ÇALIŞIYORUM.DÜN 19/03/2008 TARıHıNDE BENıM DE HESABIMI YTURT DIŞI ATM DEN BOŞALTILMIŞ GÖZÜKÜYOR.BU NE KEPAZELıK ANLAMADIM.YURT DIŞINDAN ATM DEN BOŞALTIYORLAR.AK BAN HıÇ Mı GÜVENLıK ÖNLEMı AQLMIYOR.BıZıM ıLÇE MEM AK BANKLA ANLAŞTI.BU AKBAN BıZıM GÜVENLıĞıMıZı NıYE SAĞLAYAMIYYOR.HEM DE ARTI PARAYI DA BıR GÜZEL ÇEKMıŞLER.BENıM CEP TLF. MESAJ DA GELMEDı.TESADÜFEN FARKETTıM.AK BANK BENıM NEZDıMDE GÖVENıRLıLıĞıNı TAMAMEN YıTıRMıŞTıR.MÜŞTERı HıZMETLERı DıYOR Kı BEKLEYıN ARAŞTIRCAĞIZ DıYOR BEKLıYORUZ BAKALIM NE OLACAN.CUÖHURıYET SAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM.BAŞKA DA YAPACAK BıŞEY YOK.
bu örnek bi alıntı siteden magdurların oldugu

Son düzenleyen: Moderatör:
ben iş bankası kartımı kullanıyorum ve internet girişinde kredi kartı numarası ve şifre girişi istemiyor.sadece bir yerde k.kartı numarası istedi tek seferlik.

bankanın sorumsuzluğu babam işi gereği bankalarla iç içe ve çalışacağım son banka ak bank diyor..uzak durun kızlar

benim babamin bahsettginiz bankadan kredi kartini kopyalayip 6000 liralik alisveris yapmislardi
kredi kartinizdan yapilan alisverisleri tek tek saatleri ve yerleri ile ogrenin ve o saatte baska yerde oldugunuzu ispat etmeye calisin biz babamda oyle yaptim odemedik
ablamin da ulkemizin diger buyuk ailesine ait bankasindan kredi karti var
2 gun icerisinde 3000 lira cekmisler kredi kartindan nakit
daha da cekerlermis de limiti bitmis
kartini kopyalamislar nasil yaptilarsa
ama ablam allahin sevgili kuluymus
adamlarin kopya kartla para cektigi sirada ablam kendi karti ile bir magazadan alisveris etmis
elindeki slip kanitladi tabi her seyi
ben akbank musterisiyim ama memnunum
kredi karti ya da internet bankacilig ile yaptigim her islem telefonuma msj olarak geliyor
o acidan bana guvenli geliyor siz de kartinizda o sistemi actirin eger tekrar alicak olursaniz

kızlar aradık resmen ya üste çıkmaya çalışıyolar sadece itiraz dilekçesi çekebilirmişiz eşime öyle dediler kişinin telefon faturasındaki noyyu vermiyolar ve ismini adresinide böyle şey olurmu yaaaa şuan eminimki banka personeli yapıyo bunu bu resmen buna çıkıyoooo

Geçmiş olsun canım:çok üzgünüm: Çok sinir bozucu bir durum birebir yaşadım.
Annemin worldkartından 5 adet 150-TL yani toplam 750-TL çekilmişti geçen yıl.
Kadıncağızım maaşı bile o kadar değil yani.
Suç duyurusunda bulunduk inan hiçbir şey çıkmıyor çok koştum bu işin peşinden.
İnternet ortamında kullanılmış ve yapan kişinin ip adresi belli ve hukuk sistemimiz sağolsun adres belli olduğu halde hiçbir şey yapmıyorlar.
banka da sadece kendini düşünüyor tabiki, Allah kahretsin bu kart güvenliğini sağlayamayan bankaları.klava:

çok geçmiş olsun arkadaşım umarım biran evvel gerçek ortaya çıkar ve vicdansızlar hak ettiklerini bulurlar:1shok:kızlar walla ilk defa duydum ve şuan şoktayım:1shok: 4 ayrı bankadan kredi kartım var hepside nakit çekime kapalıdır ve 2005 yılından beri kullanırım şuan kadar hiç bir sorun yaşamadım ama bu yazılanları gördükten sonra en kısa zamanda kesin kapatıcam hepsini:1shok: benim 4kartımın limitini toplasan çoğunluğun tek kart limitine ulaşmaz ama yinede hiç bi vicdansıza kaptırmam paramın tek kuruşunu bankadan bazen arıyorlar limitinizi yükseltelim diye ama ben hep hayır diyorum iyiki öyle diyormuşumlmaz:

Maaşı ve hâttâ kredi kartı olmayan biri olarak bankacılık konusunda oldukça bilgisizim. Sözkonusu bankayı da prestijli bir kurum zannederdim, ama az evvel sikayetvar.com adlı siteden de baktım, çok fazla mağduru varmış, şaşırdım.

Ayrıca bu sizin başınıza gelen olayda da nasıl bir güvenlik açığı var aklım almadı, bunlar öyle basit mi yahu? Nisbeten ucuz atlatmışsınız ama batabilirmişsiniz de. Umarım hakkınızı sonuna kadar ararsınız.

canım kart senın adına deĞılse sana vermezler abının adına olduĞu ıÇın abın ılgılenecek bu konuyla .gıdecek bır Şubesıne gerekırse mÜdÜrle konuŞacak bu konularda dıŞını geÇırmesını bıleceksın yoksa kımse ılgılenmıyor

canım çok geçmiş olsun
telefon nosu'nu vermek zorundalar
bizde 2 tane telefon faturası için bankaya otomatik ödeme talimatı verdik
ödediğimiz telefonlardan birinin(ta aralık ayı) borcu ekstreye bi daha yansımış,
ekstredeki miktar ocak ayı telefon faturasıyla farklı olunca bankayı aradık
hangi numara diye sorduk,müşteri hizmetleri numarayı söyledi
sizde
bankayı arayın,telefonlarımız için otomatik ödeme talimatı vermiştik,geçen ay
ancak bankaya ödemiş olmamıza rağmen ekstreye de yansımış deyin
hangi numara diye sorun
hiç önceki olayları karıştırmayın

arkadaşım gerçekten zor bir durum..

malesef müşteri hizmetleribu konuda yardımcı olmuyorlar mahkem ise uzadıkça uzuyor ve üste bide masraf çıkıyor allah yardımcınız olsun...

vallahi kızlar dün iyice gerildik müşteri hizmetleri hiç yardımcı lmuyo hangi vicdanla çalışıyolar orda anlamıyom akbankı her sitede rezil etcem mailde attım onlara o telefon numarası verilcek 75tl ye oyun almış ş.sizin biri ya ben kızıma mama alırdım o paraya tek maaşla gıdım gıdım geçinen insanlarız biz gerekirse 4bine mal olsun olay hakkımızı arıcaz abimlede bozulduk çok kızdı bana bişi olsun beni arıyon hep cnm ya dedi kızdı haklı olarak sen kullanıyon adam soruyo ben nerden bileyim son ekstrede ne aldıgınızı dedi oda haklı kartını teslim edicem abimde küstü benle şerefsiz banka yüzünden ya çok üzgünümm

kartı kapattırmadıysanız hemen kapattırın
bizim de başka bir bankadan kartımız var ama onlar böyle değil
bir gün bizi aradılar bankadan yurt dışından yanlış şifre girilip alışveriş yapmaya çalışmış birileri, bizim yurdışıyla hiç alakamız yoktur. hemen iptal ettiler yenisini gönderdiler
o da internetten alışveriş yaptığımız için oldu
çok güvenilir, sürekli reklamları olan bir siteden yaptık ama site kabul etmedi. şu ezeldeki alinin reklamında oynayan site klava:

kartınız mail ordera kapalımı ? hiçbiyerde int dahi bilgilerini verdiğiniz bi alışveriş yoksa aklıma ondan başka bişey gelmiyo. bence mail ordera açıksa kartınız kapattırın. numarayı da araştırın.

hani kapattırmıştınız kartı?

Kartı internetten alışverişe kapatıyor o banka. bizim de var. ıstediğin süre kadar internetten alışverişe kapalı oluyor. Size de mrsaj atarak kapatıldığını bildiriyorlar. Bu ödenen faturanın numarasını blup, bu hattın kime ait olduğunu ayrıca alınan oyunun satıldığı siteyle bağlanıya geçerek fatura kimin adına düzenlenmiş, kime gönderilmiş öğrenebilirsiniz. Ayrıca kartınız ek kart olduğuna göre limiti ayarlanıyor. Yani kartın asıl sahibinin limiti 5000 Tl. ise siz de o kadar kullanmak zorunda değisiniz. 250 TL. den başlayan limit size belirleniyor. Onu aşamıyorsunuz. Ekstresi de ayrı geliyor.

işte kapattırdım dediğiniz msj..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…