Akbank Mağdurları LÜTFEN BURAYA
4 Ocak 2008 13:25 Düzenle Sil
Ben maaşımın AKBANK tan alan kadrolu bir öğretmenim hesabımdan 21-12-2007 tarihinde benden habersiz ve kartım kopyalanarak 480 ytl para çekildi. Aynı olay 10 gün önce konyada yine AKBANK a ait bir maaş hesabından öğretmen arkadaşın başına 900 ytl olarak ve yine Artvin hopa yani benim çalıştığım ilçede bir polis memuru arkadaşımın başına 1400 ytl olarak 3 ay önce başına gelmiştir. Bu durumda olan arkadaşların lütfen burada yazmalarını rica ediyorum. Ben gerekli yasal işlemlere ve yargı sürecine başvurdum. Madurlara geçmiş olsun diler gerekli önlemi almayan ve beni bayram günü manevi olarak yıkan AKBANK yönetimine de lanetlerimi bildiririm.
kurtishak
5 Ocak 2008 00:09 Düzenle Sil
aynı durumla bende adanada karşılaştım...
zeyzik
6 Ocak 2008 14:36 Düzenle Sil
direkt akbank müşteri hizmetlerine mail atın benim başıma böylşe bir olay gelmişti hemen ilgilenmişlerdi ve paramı almıştım
dadastevo
6 Ocak 2008 20:18 Düzenle Sil
Bu Akbanka karşı benim de nanılmaz bir antipatim var.Kredi kartını bankadaki izdihamdan yatıramadık,ertesi gün kartı kullanıma kapayıp uyarı yolladılar.Kart aidatı için bir kendi adıma,bir de arkadaş adına dilekçe yazıp iadesini istedim.Arkadaşınkini iade ettiler,bana sözleşmede var iade edemeyiz dediler???Ben de kendilerini saygı ile(!) selamlayıp kartı iptal ettim,utanmadan kartı iptal gerekçemi sordular!
Öğreten Adam
14 Ocak 2008 22:24 Düzenle Sil
akbanktan bankamatik kartım kopyalanarak hesabımdaki 1042 ytl gitti,banka itirazınız işleme alınmıştır,bilgi,belge elimize geçtiğinde size haber vereceğiz diye bir mesaj gönderdi,10 gündür beklemedeyim,bi haber yok.
magdurebaci
14 Ocak 2008 22:27 Düzenle Sil
akbank mağdurlarıyla ilgili memurlar net forumuna gogle den ulaşabiliyorduk ve bayağı kişi tarafından okunuyordu,ne olduda kaldırıldı arkadaşlar bilen varsa yazsın,bu akbank psikolojimi bozdu her şeye şüpheyle yaklaşıyorum artık...
magdurebaci
15 Ocak 2008 00:22 Düzenle Sil
DEĞERLı ARKADAŞLAR.
AKBANK BANKAMATıK KARTI OLANLAR DıKKAT.
SON GÜNLERDE AKBANK BANKAMATıK KARTLARI KOPYALANIP ıSTANBULDAKı BANKAMATıKLERDEN KıŞıLERıN BıLGıSı DIŞINDA HESAPLARINDAN PARALAR ÇEKıLMEKTEDıR.
BULUNDUĞUM ŞEHıRDE BEN DAHıL BU DURUMDA BıR SÜRÜ KıŞı VAR.
HESAPLARINIZDA PARA OLMASA BıLE ARTI PARA LAR ÇEKıLıYOR.
BANA GÖRE PROBLEMıN ASIL KAYNAĞI:AKBANK ıNTERNET ŞUBESı
AKBANK ıNTERNET ŞUBESıNE GıRERKEN BANKA KARTININ ŞıFRESı YAZILIYOR.
ŞıFRELERıN BAŞKA ŞEKıLDE BULUNMASI BıRAZ ZOR GıBı.
DıĞER BANKALARDA EN AZINDAN BENıM BıLDıĞıM BANKALARDA BANKA KARTI ŞıFRESı ıLE ıNTERNETE GıRıLMıYOR.
DıKKATLı OLALIM. BAŞINA BÖYLE OLAYLAR GELENLER PAYLAŞALIM. GÖRÜŞ ALIŞVERıŞıNDE BULUNALIM.
BU MAıLı ıNTERNETTE DOLAŞTIRALIM.
ALTTAKı LıNKE BAKABıLıRSıNıZ.
Akbank mağdurları (Memurlar.Net - Forum)
ÅžikayetVar
nenezure
22 Ocak 2008 23:24 Düzenle Sil
Arkadaşlar aynı olay benimde başıma geldi maaş kartım kopyalanmış ve 13 ocak 2008 de artı hesaptan 900 ve içeride olan 100 ytl param antalya dan çekilmiş. Maaş günü gördüm. akbanka dilekçe faksladık ama bir sonuç yok 1 hafta oldu. ayrıca şube de bu bir övünç meselesi imiş gibi daha sizin gibi çok var deniyor ve hiç ilgilenilmiyor. Şimdi milli eğitim müdürlüğüne de maaşımı güvenliğimi sağlayamadığı ve mağduriyetimi gidermediği için maaşımı buradan almak istemiyorum şeklinde yazı yazdım muhtemelen kabul olmayacaktır ama ben yine de yazdım.
master10
24 Ocak 2008 00:23 Düzenle Sil
Arkadaşlar benimde aynı sizler gibi 01.01.2008 de çekilen 800YTL param 23.01.2008 de banka tarafından iade edildi.Size tavsiyem şubenizden bir yetkiliyle sürekli görüşürün ve bankaya email atın.Hatta
ÅžikayetVar a yazın.Umarım herkesin parası iade edilir ve bu olay tekrar yaşanmaz.Çünkü artı parayı da kapatsak internet şubesini de kullanmasak her ayın 15 i tedirgin olacağız.
hawor
24 Ocak 2008 15:36 Düzenle Sil
arkadaşlar boşverin şubeyi şu adrese grirn meramınızı anlatın mail yoluyla şubedekiler afedersiniz suçlu sizmişsiniz gibi davranıyorlar değmez
Akbank - Eurobond
dadastevo
25 Ocak 2008 18:41 Düzenle Sil
Ben Samsunun Alaçam ilçesinde öğretmen olarak görev yapıyorum.24.01.2008 tarihinde maaş aldığım AKBANK Neo maaş kartımdan ıstanbul’daki bir ATM’den hesabımdaki artı paradan 790 YTL çekilmiş.Alaçam AKBANK ATM den son yaptığım işlem tarihi 24.01.2008 ve saat 15:30 sularıdır.ıstanbul’da yapılan işlem ise benim yaptığım işlemin 2 saat sonrasıdır.ılgili bankayı aradığımında aynen arkadaşlara söylenenler bana da söylendi.Bekleyip göreceğiz. Bana göre Akbankın veri tabanındaki bilgiler birileri tarafından ele geçirilmiş ve banka bunu gizli tutuyor.Bu arada küçük bir araştırmadan sonra öğrendimki yaşadığım küçük ilçede Akbank mağdurları sayısı benimle beraber 8 e ulaşmış.Arkadaşlar konuylailgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunalım. Ben kartlarımı iptal ettirdikten sonra savcılığa suçduyurusunda bulundum.Umarım bir sonuç alırız.
altuntas
25 Ocak 2008 20:44 Düzenle Sil
arkadaşlar hem akbank mağdurları hemde akbank mağdurları lütfen buraya diye 2 ayrı başlık açılmış öbür tarafta daha fazla yorum var ötekinide bakmayı unutmayın
saf adam
25 Ocak 2008 21:02 Düzenle Sil
Değerli arkadaşlar tesadüfen memurlar.net adresini gezerken
akbank ile ilgili olan bölüm dikkatimi çekti ve okudum mesajları görünce yazmak ihtiyacı duydum. ben ıstanbul da bir firmada yazılımcıyım. Akbank gibi bankalar ve bunlara bağlı şirketler ortak veritabanını kullanır. Yani akyatırımdaki çalışan birisi size ait hesapların hepsini görür. Dolasıyla bilgilerinizi elde etmeleri çokta kolay. Eğer kötü niyetli birileriyse sizin bilgilerinizi alır plastik kartlara kopyalar. gider bir atmye paranızı çeker sizde mahkemeydi bankaydı uğraşır durursunuz. Banka paranızı ödemeyi kabul etmez müşteri hatası der. Halbuki en masum olan müşteridir. Banka çalışanını suçlamaz bile çünkü banka çalışanını suçlarsa diğer müşterilerede tazminat ödemek zorunda kalır. Ayrıca herkes parasını çekmek için sıraya gireceğinden belki de banka batar. Banka çalışanı da bunu bildiği için çalarken de hiç korkmaz. Bende bütün ihtimalleri düşündüğümde paralarınızı çalacak kişilerin banka çalışanlarından başka kimse olmayacağı size söyleyeyim. türkiyede mahkemelerinde durumu malum bu işin sonu gelmez ya da yıllarınız gider. hepinize geçmiş olsun diliyorum. daha güvenli bankalarla örneğin TEB gibi güvenlik önlemi yüksek bankalarla çalışın.
25 Ocak 2008 16:25mehmetcivanoğlu
saf adam
25 Ocak 2008 21:27 Düzenle Sil
Değerli arkadaşlar tesadüfen memurlar.net adresini gezerken
akbank ile ilgili olan bölüm dikkatimi çekti ve okudum mesajları görünce yazmak ihtiyacı duydum. ben ıstanbul da bir firmada yazılımcıyım. Akbank gibi bankalar ve bunlara bağlı şirketler ortak veritabanını kullanır. Yani akyatırımdaki çalışan birisi size ait hesapların hepsini görür. Dolasıyla bilgilerinizi elde etmeleri çokta kolay. Eğer kötü niyetli birileriyse sizin bilgilerinizi alır plastik kartlara kopyalar. gider bir atmye paranızı çeker sizde mahkemeydi bankaydı uğraşır durursunuz. Banka paranızı ödemeyi kabul etmez müşteri hatası der. Halbuki en masum olan müşteridir. Banka çalışanını suçlamaz bile çünkü banka çalışanını suçlarsa diğer müşterilerede tazminat ödemek zorunda kalır. Ayrıca herkes parasını çekmek için sıraya gireceğinden belki de banka batar. Banka çalışanı da bunu bildiği için çalarken de hiç korkmaz. Bende bütün ihtimalleri düşündüğümde paralarınızı çalacak kişilerin banka çalışanlarından başka kimse olmayacağı size söyleyeyim. türkiyede mahkemelerinde durumu malum bu işin sonu gelmez ya da yıllarınız gider. hepinize geçmiş olsun diliyorum. daha güvenli bankalarla örneğin TEB gibi güvenlik önlemi yüksek bankalarla çalışın.
25 Ocak 2008 16:25mehmetcivanoğlu
saf adam
4 Şubat 2008 08:55 Düzenle Sil
T Ü M A K B A N K M A Ğ D U R L A R I N I N D ı K K A T ı N E
Öncelikle tüm mağdurlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum aynı durum benimde başıma geldi. Her tarafa şikayet ettim Basınada tabi Bana Kanal D ekibinden Arena Programı Uğur Dündar Bu konu üzerine mağdurlar hakında program yapmak isteğini belirtti yalnız mağdurların gerçek kimlikleri ve sayılarının en az 15 kişilik bir grup olması gerektiğini söyledi gerek hakkımız aramak ve diğer mağdur kişiler adına bu programa katılmak yada mağduriyetinizi ulaştırmak isteyenler varsa lütfen bana adres telefon iletişim bilgilerinizle mağduriyetinizi anlatan bir mail yada forumdan mesaj atarsanız sevinirim.
Gökhan
Gökhan ASLIHAK
20 Mart 2008 08:45 Düzenle Sil
ARKADAŞLAR KÜTAHYADA ÖĞRETMEN OLARAK ÇALIŞIYORUM.DÜN 19/03/2008 TARıHıNDE BENıM DE HESABIMI YTURT DIŞI ATM DEN BOŞALTILMIŞ GÖZÜKÜYOR.BU NE KEPAZELıK ANLAMADIM.YURT DIŞINDAN ATM DEN BOŞALTIYORLAR.AK BAN HıÇ Mı GÜVENLıK ÖNLEMı AQLMIYOR.BıZıM ıLÇE MEM AK BANKLA ANLAŞTI.BU AKBAN BıZıM GÜVENLıĞıMıZı NıYE SAĞLAYAMIYYOR.HEM DE ARTI PARAYI DA BıR GÜZEL ÇEKMıŞLER.BENıM CEP TLF. MESAJ DA GELMEDı.TESADÜFEN FARKETTıM.AK BANK BENıM NEZDıMDE GÖVENıRLıLıĞıNı TAMAMEN YıTıRMıŞTıR.MÜŞTERı HıZMETLERı DıYOR Kı BEKLEYıN ARAŞTIRCAĞIZ DıYOR BEKLıYORUZ BAKALIM NE OLACAN.CUÖHURıYET SAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM.BAŞKA DA YAPACAK BıŞEY YOK.
bu örnek bi alıntı siteden magdurların oldugu