Harcamadıgım parayı ödettirmeye çalışıyorlar :(

Öncelikle geçmiş olsun. Bankaya kızmanız yersiz çünkü birisi kredi kartınızın bilgilerini ele geçirmiş ve kullanıyor. Bu durumda bankanın bir art niyeti malesef yok. Telefonda bilgi vermemeleri de oldukça normal. Kartı siz kullanıyor olabilirsiniz ama kartın sahibi başka kişi bu yüzden bilgi vermezler.
Şimdi yapacağın tek şey, iyice dişlerini göstermek. Bankayı tehdit edeceksin. Mahkemey başvurucam diyeceksin ve gerekirse başvuracaksın. Meblağ büyük veya küçük farketmez önemli olan hakkını aramaktır. Bence sonuna kadar uğraş.

saol cnm bnm haklısın inanaki sinirden yemek yemedim bugün yaaa ben eşime maddi yönden böyle zarar vermek istemem çünkü kartı ben kullanıyom ve çok dikkat ediyom kullanırken mahkemeye vercem valla astarı kumaşını geçsede abimin kart oda arıyo kapatıyolarmış teli böyle bişi olurmu yaa

çok gecmıs olsun cnmm
ayyy ben bıle coook sınır oldum.onlara haddını bıldırmek lazım.benımde esım tek çalısıyor
senı cook ıyı anlıyorum
ısterse 10tl olsun neden harcamadıgım parayı vereyım kı
haram olsun

haram zıkkım olsun tabiki hiç bilmedigim site bi oyuna okadar para verilirmi it bebegimin rızkı o ay çok gerginim adamı bulsam parçalıcam kafa göz ne varsa dalcam valla

evet o banka zate.....oyun icin bizede ole denildi yazik babam yaaa ne kadra dusundu durdu adam neye harcadik die sonucta 3 yada 5 aile gecindirmek zor .

canım geçmiş olsun..
bi araştırın bakalım etraflıca belki bilen arkadaşlar da vardır ne yapılması gerektiğini..

bide insan kendine harcasa onu belki ici yanmazzda ole bosa para gidince ici acio yaa....basinizin gozunuzun sadakasi olsun dicen artik

evet eşim 9da gelcek bankayı arıcak şifreleme işlemleri bukadar basitmi die kart yüksek limitli ya hepsi çekilseydiiii hesap vercekler bizeeeee

butun herseyi ogrenin incik cincik tehtidde edin sora iptal ettirin ....yazik ya para sanki cok kolay kazanilio uyuslar yaaaaaa ole hem suclusunuz hem guclusunuz deyin onlara

kadından adres istedim üste çıkmaya çalıştı ilk seni hallediyim ben dedim korktu kapadı teliiii haha öyle ahkam kesmekle orda oturarak olmuyo onun cebinden çıkmıo ya paraaa havası hoşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…