• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hareketli erkek arkadaş

7 de geliyor İstanbuldayiz zaten yol yuzunden o kadar geç geliyor trafiğe takiliyor.
Her zaman yorgun olmuyor.
En son kış zamani okçluğa gitmiştik. Spor salonuna gidiyorduk, zaten haftanin her gunu olmuyor bu tür şeyler ve buralara gitmek için trafige girmiyoruz evimize yurume mesafesinde yerlerden seciyoruz.
Hiç bir şey yapmadigimiz zamanlar bile işten geldiginde yurume parkina gidiyoruz 2 gunde bir en azindan.

Anladım, biz genelde beraber yemek yapıyoruz yiyoruz sonra biraz tv, bazen yürüyüş bazen alışverişe çıkıyoruz. Aslında bir yandan da ev düzüyoruz, ev alışverişi, temizlik çamaşır vs derken vakit kalmıyor, onun bir yandan doktorası da var, tezi var , ek iş vs, spor yapıyoruz ama adam doymuyor :D

Anladim, her şeyi birlikte yapmak zorunda degilsiniz tabi ki. Benim de eşimden ayri hobilerim var ve hepsine katilmak zorunda degil, ben de ayni şekilde.

Konunuzu ilk okudugumda erkek arkadasiniz surekli bir şeyler yapiyor ve siz hiç birine katilmiyor, ortak yaptiginiz hiç yokmuş gibi algiladim ben.

Yok ben yanlış anlatmış olabilirim, o şekilde değil. Zaten boş vakit de pek yok, alışveriş , yemek, ev işleri çamaşır ütü, spor, bakım vb bir sürü işim var. Ama hep bir şeyler yapmak istiyor, 5 dk durmayalım modunda :D

Merhaba defne nasılsın ? :)

Evet sonunda mutluyum sanırım :)

Geçmişte yaşadıklarımdan sonra en ufak sorunda telaşlanıyorum, o yüzden size danışmak istedim.
İyidir canım sen de iyisin gördüğüm kadarıyla :)

Hiç geçmişi düşünme

O geçti bitti

Erkek arkadaşının eğlenceli hareketli sosyal biri olması çok iyi

Monoton bir hayatınız olmayacak en azından böyle düşün 😍

İyidir canım sen de iyisin gördüğüm kadarıyla :)

Hiç geçmişi düşünme

O geçti bitti

Erkek arkadaşının eğlenceli hareketli sosyal biri olması çok iyi

Monoton bir hayatınız olmayacak en azından böyle düşün 😍

Son yıllarım bayağ kötüydü Defnecim, boşandım , babamı kaybettim, sonra iş ve şehir değiştirdim yeni bir hayat kurdum. Erkek arkadaşım eski eşimin tam tersi, ondan bazen değişik geliyor bana :) Şükür mutluyum , bundan sonra da böyle olur umarım, yaşadıklarımdan sonra ruh gibiydim yıllardır, inan bazen garip hissediyorum yeni bir hayatta farklı bir ben gibiyim .

Son yıllarım bayağ kötüydü Defnecim, boşandım , babamı kaybettim, sonra iş ve şehir değiştirdim yeni bir hayat kurdum. Erkek arkadaşım eski eşimin tam tersi, ondan bazen değişik geliyor bana :) Şükür mutluyum , bundan sonra da böyle olur umarım, yaşadıklarımdan sonra ruh gibiydim yıllardır, inan bazen garip hissediyorum yeni bir hayatta farklı bir ben gibiyim .
Başın sağ olsun canım

Boşandığını hatırlıyorum , baya bir üzüntülü dönemlerin olmuştu o yüzden mutlu olmana çok sevindim 😇

Ama şehir değişikliği de iyi gelmiştir sana

Deri değiştirmişsin bak öyle düşün 😇

Başın sağ olsun canım

Boşandığını hatırlıyorum , baya bir üzüntülü dönemlerin olmuştu o yüzden mutlu olmana çok sevindim 😇

Ama şehir değişikliği de iyi gelmiştir sana

Deri değiştirmişsin bak öyle düşün 😇

Teşekkür ederim Defnecim iyi dileklerin için

Evet iyi geldi gerçekten

Arkadaşlar merhaba, erkek arkadaşımla bir çok konuda anlaşıyoruz, tabi tartışmalarımız da oluyor ama uzatmıyoruz, benim sorum şu. Erkek arkadaşım enerjisi yüksek bir insan, ben ona göre sakinim, bir çok şeyi bir arada yapmak istiyor, bir de zaten zamanımız yok çalışıyoruz akşam eve 7 de geliyoruz, o saatten sonra soğuk kış gününde zaten yemek, film, dizi, ev işi vb anca zaman yetiyor, dansa gidelim resim kursu vs bir sürü şey yapmak istiyor, hepsine yetişemiyorum. Tek başına gitse ben de kendi işlerime baksam ya da dinlensem aramızda soğuma olur mu? Siz eş/sevgili/erkek arkadaş nasıl ayarlıyorsunuz bu işleri?
offf keşke benimki de böyle olsa biz ancak evde tavla, ps, dizi, film, arada beraber yemek yapıyoruz. ben de senin sevgilin gibi hep aktif olmak bi şeyler yapmak isterim spor falan dışarda kurslara gideyim edeyim... bence ayak uydurmaya çalışmak sana da iyi gelir, enerjin yükselir, bi dene. hayat geçiyor çünkü sadece iş güçle, evde oyalanarak zamanını ezme.

Arkadaşlar merhaba, erkek arkadaşımla bir çok konuda anlaşıyoruz, tabi tartışmalarımız da oluyor ama uzatmıyoruz, benim sorum şu. Erkek arkadaşım enerjisi yüksek bir insan, ben ona göre sakinim, bir çok şeyi bir arada yapmak istiyor, bir de zaten zamanımız yok çalışıyoruz akşam eve 7 de geliyoruz, o saatten sonra soğuk kış gününde zaten yemek, film, dizi, ev işi vb anca zaman yetiyor, dansa gidelim resim kursu vs bir sürü şey yapmak istiyor, hepsine yetişemiyorum. Tek başına gitse ben de kendi işlerime baksam ya da dinlensem aramızda soğuma olur mu? Siz eş/sevgili/erkek arkadaş nasıl ayarlıyorsunuz bu işleri?
Ev işi nedir yaaaa
Adam bana kalk dansa gidelim dicek ben ondan önce giderim. Yemek yapmam peynir yeriz bulaşık da yıkamam nolacak sanki evliliği rutine düşmüş çiftler gibisiniz. Evlenince her şey iyice rutine binerse nasıl olursunuz ki?

Ev işi nedir yaaaa
Adam bana kalk dansa gidelim dicek ben ondan önce giderim. Yemek yapmam peynir yeriz bulaşık da yıkamam nolacak sanki evliliği rutine düşmüş çiftler gibisiniz. Evlenince her şey iyice rutine binerse nasıl olursunuz ki?

gidelim diyor da vakti yok , bu haftasonu iş gezisinde olacak mesela. haftaiçi iş, doktora ve sporu var. bakalım vakit klaırsa yapıcaz:D

Bence hazir böyle aktiviteleri seven bir erkek bulmuşsunuz, değerlendirin 😊

Back
X