Erkek İnfertilitesi Hareketli Spermi Arttırmak İçin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
TeŞekkÜrler canım bızım kurum l-argınıne ve evıcap ı karŞılamıyor parayla alıyoruz l-argınıne 65 tl 1 kutusu evıcap da 8 tl dı

benimde eşimin toplam sperm sayısı 5 milyondu ve % 33 ü hareketli %66 sı hareketsizdi ben eşime kuru inciri saf zeytinyağına 1 gece bekletip her sabah aç karna yedirdim yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldım son yaptırdığımız testte hareketli sperm sayısı % 88 e çıkmıştı kuru incir kürünü herkese tavsiye ederim...

canım hayırlı olsun sağlıkla büyütürsn inş.sen bu kürü uygulamadan önce herhangi bi ilaç veyada bi işlem uygulamışmıydınız yani bir ayda bukadar artış olması çok zor gibi ama herşey bi vesile işte.inciri nekadar zeytinyağında beklettin yağı sabaha kadar içinemi çekiyo incir bide tadı nasıl benim eşim biraz huyluda canım keçiboynuzu ve havuç suyunu bile sölene sölene içiyo

esiminde sperm hizi düsük 3 hafta önc ekeciboynuzu kürüne baslamisti, bi hafta daha kullansin sonrada havuc suyuna gecelim. Süper cok sagolun arkadaslar

Canım tebrik ederim. Benim de benzer bir hikayem var. Eşimin ileri hızlı hareketli sayısı morfolojik olarak normal sperm sayısı çok düşüktü. Aynı şekilde bizim doktorumuz da bitkisel ilaçlar önerdi. (evicap, kırmızı kore ginsengi, coraspin) ve 3 ay sabretmemizi söyledi. Bu ilaçların yanısıra keçiboynuzu kürü de uyguladık. Ve üçüncü ayın sonunda hamile kaldım ben de. Darısı tüm isteyenlerin başına....

inciri zeytinyağında bir gecemi bekletiyosunuz ertesi gün kaçtane yenmesi gerekir?

arkadaslar ben sena 9 aylık evlıyım esımde hareketlı sprem yok sımdı bıze asılama onerdı doktorumuz bu konuda bı bılgınız varmı varsa benım ıcın yazarmısınız

Arkadaşım bu kuru incir -zeytinyağı tarifini nasıl yaptın - nasıl uyguladın - kaç adet kuru incir - nekadar zeytinyağı daha detaylı anlatırmısın lütfen..

Teşekkürler...

biz de eşimle yeni yeni bebek düşünmeye başladık.dr a kontrole gittik. eşimde hareketlilik biraz az çıktı. dr bitkisel olan bir e vitamini verdi. keçiboynuzu kürünü de söyle. keçiboynuzu pekmezini önerdi. fındıkiçi,ceviziçi ve bademiçini(kavrulmamış olmak şartıyla) devamlı yesin dedi.sonuçlardan sizi haberdar ederim arkadaşlar.Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin..

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim.ve ilk olarak buraya yazmak istedim
yaklaşık 2,5 ay önce gebelik öncesi kontroller için doktora gittik eşimle birlikte.yapılan birkaç testten sonra eşimden spermiyogram istendi ve hiç beklemediğimiz bir sonuçla dünyam başıma yıkıldı biranda.2,5 milyondu sayı ve doktor direk tüp bebekten başka şansınız yok başka türlü bebeğiniz olmaz dedi..

ama şuanda 7 haftalık hamileyim Allahın izniyle :) lütfen umutsuzluğa düşmeyin en önemlisi bu..nasıl oldu diyeceksiniz elbette:) İbrahim saraçoğlunun şifalı bitkiler kitabını mutlaka alın herşeyden önce..ben o kitapkatı keçiboynuzu kürünü uyguladım.inanın çok etkili ilk spermiyogramda 2,5 milyonken 4 günlük bir kullanım sonucu 4,6 milyona çıkmıştı..daha fazlasını anlatabilirim ama forumda yeniyim herhangibir ihlal yapmak istemiyorum bukonuda yardımcı olursanız bana bende başımdan geçenleri yani bildiğim birkaç şeyi paylaşmak isterim :)

ne umut dolu hikayeler okuyoruz yaaa ne mutlu rabbim bizede nasip eder inşallahhh

benim eşimde 5 ay boyunca keçi boynuzu kürü içti arada pekmazini içti arada arısütü polen bal karışımı yedi geçtiğimiz aylarda klomen e vitamini içti onunda üstünden 3 ay geçti bu ayda sütün içine arı sütü polen bal karışımı katıp her akşam içiriyorum inşallahhh mucizemiz gelir yaaaa buarada sayımız toplamda 60 milyon morfoloji%65 ama hareket %45 ileri hareket yavaş o %4 dr um niye olmuyo bu değerler kötü değil diyo ama olmuyo işte hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhh

ha buarada şu incir ve zeytinyağı kürünü detaylı anlatırsanız çok sevinirim bendeeee

Selam nilguntunay. Bende bu sitede yeniyim. Hikayeni okudum seninle paylasmak isterim. basindan anlatirsan sevinirim. Bu arada hamilesin adina sevindim insallah allah bizede olmayanlara nasip eder.
Benim esim azosperm yani sperm sayisi 0. Iki ay sonra ürologda randevumuz var. O zamana kadar bitkisel tedavi yapmak istiyorum esime sperm sayisini yükseltmek için.

çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bebişin olur 2 ay çok uzun bir süre başka dr gitme şansın yokmu

sagol canim. Dedigin gibi 2 ay çok uzun. Ne kadar çabuk geçer desek bile geçmiyor. Biz küçük bir yerdeyiz burda sadece iki tane ürolog var ikiside ayni klinikte çalisiyorlar. Bence diger ürologdanda randevu alsak bu kadar bekleriz. Ve ailem doktorumun tavsiye ettigine gidicez ona mektup yazdi sorunumuzu anlatti. Anlican beklemekten baska sansimiz yok.
Ya sen, ne durumdasin ?

bizde çocuk istiyoruz eşimin sperm sayısı çok güzel maşallah 75 milyon, fakat ileri hızlı hareketli olanlar %15 çıktı. ve biraz iltihap var. doktor hareketini ve kalitesini iltihap etkileyebilir dedi ve antibiyotik verdi. bende hızını arttırmak için keçiboynuzu aldım kaynatıp saraçoğlunun aynen dediği şekilde kür yaptım fakat eşim içemedi midesi bulanıyo iğrenç diyo yutamıyor, biliyorum sağlık için ama çıkartırsa da hiç bi faydası olmaz, bizim aklımıza bişey geldi içine keçiboynuzu pekmezi yada bal koysam olurmu acaba bi kaşık? sizce etkisini bozarmı? nolur bi fikir verin o kür çoook iyiymiş faydasını göreceğimize inanıyorum ama öyle içse nolur nolur bi fikir kızlar . bekliyorummmmmmmmmmm. sağolunnn.:çok üzgünüm:

mrb benim eşim de 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu keçiboynuzu kürü uyguladık sayımız çok güzel oldu aşılama yapıp sonucu hızlandıralım dedik tutmadı bilmiyorum değerler iyileşti ama yine olmuyo işte bugün havuç suyuna başladık keçiboynuzu sayıyı havuç suyu hareketi arttırıyomuş bakalım bi de öyle denicez olmazsa 2 ay sonra tüpe geçicez keçiboynuzu zaten çok tatlı bal katarsan bayarsın kocanı belki sulandırırsan daha rahat içebilir bol şans

merhabalar ..ben eşime hergün havuç suyu içiriyorum hareketliliği artırıyor

merhaba arkadaşlar benim eşiminde hem sperm sayısı az hemde hareketliliği az..bende eşime nohut kürü başladım yaklaşık 2 ay kadar içmesi gerekiyor..azospermiye iyi geliyormuş ama ben yinede başladım..burda havuç kürünü okuyunca ona da başlamak istiyorum ama aklıma takılan acaba nohut kürüyle beraber uygulamanın bir zararı olur mu?ters etki filan yaparmı acaba fisfisfis

merhaba benim esim azospermi. Keçi boynuzu kürüne basladi, nohut suyunuda içiyor ve hergün mixerden meyve ve havuç suyunu karistirip içiriyorum.
Tatlara kötü ama içmeye mecbur kendiside biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…