kızlar herkese merhaba benim eşimdede sperm hareketliliği yavaştı bundan bir kaç ay önce bir dr a gittik ozamana kadar herhangi bir dra gitmemiştik uzunca bir süredirde bebek istiyorduk ve gittiğimiz dr kadın doğum dr u ona bebeğimizin olmadığını söyledik öncelikle eşimden spermiogram yaptırmasını istedi sonuçlar çok kötü değil dedi hareketlilik yavaş dedi ve merak etmeyin allahın izni ile yazacağım ilaçlarla bebeğiniz olacak dedi ve bu ilaçlar ssk tarafından karşılanan hatta birini bayanlar kullanıyo ismini tam olarak hatırlayamıyorum kusura bakmayın.neyse eşime bunları 3 ay düzenli olarak kullan sigara alkol fast food tarzı beslenmeyi vede kolayı yasakladı sonrada inşallah 3 ay içinde herşey normale dönecek belkide eşin bu 3 ay içinde hamile kalabilir dedihamile kalmassa eşin 3 ay sonra tekrar spermiogram yaptırıp sonuçları gözden geçireceğiz dedi.
ve ben aslında buna pek inanmamıştım 3 ay 3 yıl gibi geliyodu gözümde ama bız dr dediklerini yaptık ilaçlarımızı bir tanıdık vasıtası ile ssk dr na yazdırıp aldık hatta ordaki dr tanıdığımıza bu hasta gelsin ben göreyim bu ilaçlar çok farklı yanlış tedavi olabilir bile demişti ama eşim tedaviye başladıktan 2,5 ay sonra ben hamile kaldığımı öğrendim şuanda 6 + 5 günlük hamileyim.
kızlar iyi düşünün iyi şeyler olsun umudunuz yitirmeyin lütfen allah sizlere en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
biraz uzun oldu kusura bakmayın bende sizler gibiydim ve sizlere tedavimi anlatmak istedim.
benimde eşimin toplam sperm sayısı 5 milyondu ve % 33 ü hareketli %66 sı hareketsizdi ben eşime kuru inciri saf zeytinyağına 1 gece bekletip her sabah aç karna yedirdim yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldım son yaptırdığımız testte hareketli sperm sayısı % 88 e çıkmıştı kuru incir kürünü herkese tavsiye ederim...
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim.ve ilk olarak buraya yazmak istedim
yaklaşık 2,5 ay önce gebelik öncesi kontroller için doktora gittik eşimle birlikte.yapılan birkaç testten sonra eşimden spermiyogram istendi ve hiç beklemediğimiz bir sonuçla dünyam başıma yıkıldı biranda.2,5 milyondu sayı ve doktor direk tüp bebekten başka şansınız yok başka türlü bebeğiniz olmaz dedi..
ama şuanda 7 haftalık hamileyim Allahın izniyle :) lütfen umutsuzluğa düşmeyin en önemlisi bu..nasıl oldu diyeceksiniz elbette:) İbrahim saraçoğlunun şifalı bitkiler kitabını mutlaka alın herşeyden önce..ben o kitapkatı keçiboynuzu kürünü uyguladım.inanın çok etkili ilk spermiyogramda 2,5 milyonken 4 günlük bir kullanım sonucu 4,6 milyona çıkmıştı..daha fazlasını anlatabilirim ama forumda yeniyim herhangibir ihlal yapmak istemiyorum bukonuda yardımcı olursanız bana bende başımdan geçenleri yani bildiğim birkaç şeyi paylaşmak isterim :)
Selam nilguntunay. Bende bu sitede yeniyim. Hikayeni okudum seninle paylasmak isterim. basindan anlatirsan sevinirim. Bu arada hamilesin adina sevindim insallah allah bizede olmayanlara nasip eder.
Benim esim azosperm yani sperm sayisi 0. Iki ay sonra ürologda randevumuz var. O zamana kadar bitkisel tedavi yapmak istiyorum esime sperm sayisini yükseltmek için.
bizde çocuk istiyoruz eşimin sperm sayısı çok güzel maşallah 75 milyon, fakat ileri hızlı hareketli olanlar %15 çıktı. ve biraz iltihap var. doktor hareketini ve kalitesini iltihap etkileyebilir dedi ve antibiyotik verdi. bende hızını arttırmak için keçiboynuzu aldım kaynatıp saraçoğlunun aynen dediği şekilde kür yaptım fakat eşim içemedi midesi bulanıyo iğrenç diyo yutamıyor, biliyorum sağlık için ama çıkartırsa da hiç bi faydası olmaz, bizim aklımıza bişey geldi içine keçiboynuzu pekmezi yada bal koysam olurmu acaba bi kaşık? sizce etkisini bozarmı? nolur bi fikir verin o kür çoook iyiymiş faydasını göreceğimize inanıyorum ama öyle içse nolur nolur bi fikir kızlar . bekliyorummmmmmmmmmm. sağolunnn.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?