Erkek İnfertilitesi Hareketli Spermi Arttırmak İçin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eşinim hareketliliği % 1 inş canım ben kurban bayramında kürü bitirmişdim..sonuç alamadık...

bizim sorun azospermi yani sperm sayisi 0 hiç çikmadi
sonucu ögrendigimde hiç birsey anlamamistim, burda herseyi ögrendim, dertlestim, umut buldum
bu durumdan kimsenin haberi yok annemden baska.
Biz agustos 2008'de evlendik hiç korunmadik çocuk istiyoruz diye benim yasim 28 esimin 30

eşinin ailesi bilmiyor..ilerde söylenmeye başlamasınlar canım..üzülme diye söylüyorm.biz 4 yıılık evliyiz canım ilk günden bu yana korunmadık..ama bebiş yok..dr gittik öyle ögrendim..zamanla insan alışıyor ve bilgi sahibi oluyor yaşamadan bilinmiyor..ve yaşamayan bilmiyor malesef..ne kadar anlatsanda anlamıyorlar içini yakıyorlar..

merhaba saricivciv. Bu durumdan kimsenin haberi yoktu. Biz fransadayiz annem ve babamla beraber kaliyoruz. Geçen hafta esim içinde tutta tutta birden patladi evde annem ne oluyor diye sordu, esim isyan etti çocugumuz olmuyor dedi ve sorun kendinden kaynaklandigini söyledi. Annem üzülmeyin dedi herseyin hayirlisini dilememizi istedi. Annemden baska kimsenin bilmesini istemiyoruz simdilik. Esimin ailesi türkiyede, kaynanamla telefonda konustugum zaman soruyor bebek varmi diye istemedigimi söylüyorum, o da neden diye ? çocuk istenmez mi ? ...
birde yeni evliyiz henüz bir yil bile olmadi ki.

haklısın canım türkiyede olmamanız en iyisi..eşinin ailesiyle aynı yerde olsaydınız daha çok etkilenirdin..kendi annen seni üzmez destek olur...daha yeni evlisiniz bencede biraz daha bekle ve sabırlı ol isyan etme..bak biz 4 yıldır bekliyoruz eşim hep içine atıyor...cocugum olsun çok istiyorum diyor bazen bana...onunla parklara gitmek baba evlat olarak ilgilenmek zaman geçirmek istiyorum diyor..parasızlıkdan olamıyor diyoruz...aşılama yapıcaz durumumuz düzelince

Sabirli olmaya çalisiyorum ama içe ata ata gün geliyor patliyorsun. Iyiki annem hep destek çikiyor ve olumlu bakiyor. biz sadece azosperm oldugunu biliyoruz ilk testen ögrendik. ürologa gitmeyi bekliyoruz. Ondan sonra basimizin çaresine bakicaz. Fransa'da fazla yaygin degil tüp bebek. Ben türkiyede istanbulda yaptirmak istiyorum en az 1ay kalmamiz gerekicek kimseyi tanimiyoruz bakicaz. esin tedavi gördü mü ? Ilaç falan kullandi mi ? Tüp bebek denediniz mi.

canım ibrahim saraçoğlu nasıl cevap verdi bende şoka girdim..daha öncede çok maillerim olmuştu cevap alamamıştım,o gün iyi günündeydi sanırım kaydirigubbakcemile3 ben mesajıma durumu biraz ajite ederek başladım..cevap vermeyeceğinizi biliyorum ama yinede yazıyorum filan dedim naniknanik adamcağız da sanırım bu garibanı daha fazla kanırtmadan cevap yazayım bari dedi :dance:

canım biz nohut kürüne mayıs başı başladık temmuz başı bırakıcaz..sonra da havuç kürüne başlıycaz 1 ay kadar..o da bitince keçi boynuzu kürüne başlarız..sonrası da Allah kerim artık ozamana kadar hamile kalmazsam keçiboynuzu kürüne bir müddet daha devam ederiz sanırım..

rabbim emeklerizi boşa çıkarmasın..

dedigin gibi iyi bir gününe denk gelmistir yada acimistir delikafadulden
sonuçta cevap verdi sen ona bak :))))
sende bizim gibi su an nohut suyu kûrünü uyguluyorsunuz.
Ben sonra keçi boynuzu kürüne baslamayi düsünüyordum, sence havuç mu ? keçi boynuzu mu ?
havuç suyu nasil oluyor ? marketlerde havuç suyu satiliyor o olur mu ? yade taze havucu blenderden mi geçirmek lazim.

espoir cnm markette satılan hazır yiyecekelri kullanma..ben fastfood ,hazır çorba,sıkılmış meyve suları vb..eşimin hareketli sperm az oldugunu ögrendimizde evime sokmadım..dikkat etmek gerekiyor canım normal saglıklı insanların bile kullanmamaları gerekiyor..

ben tüp bebek yaptırmadım..maddi açıdan uygun durumunu bekliyoruz..tek taraflı dgeil sorunumuz canım..pkoluyum..

ben keçiboyboynuzu kürünü uyguladım...
bir akraba şifalı su var diye 1 lt su getirdi...onu kullandı..
ceviz fındık çok tüketmeye basladı..
yer fıstıgını yemesı gerekıyor fakat onu uygulamaya sokamadık..sabah 1 avus aksam 1 avuc 1 ay yiyecekmiş......

yer fistiginin faydalari nedir ? Ben o konuda hiç birsey duymadim.
simdilik ben sadece rahim filimi çektirdim hersey normal gözüktügünü söyledi doktor yumurtaliklarimin boyutu normal, rahim agizi normal dedi ve kist görünmedigini söyledi. Esime spermogram yapildi ve ilk testen azospermi oldugunu ögrendik. 23 temmuz ürologa gidicez. Bakalim ne söylicek, hangi testleri yaptircak ve esime ilaç verecek mi? Su an beklemedeyiz. Ama bos beklemek istemiyoruz. Esime 3 çesit hap aldim biri vitamin digerleri bitkili. Ve nohut kürünü içiyor.
Bende bugün sogan kürüne basladim 2 aydir adetim düzensiz oluyor.

canım bence sonrasında havuç kürü..hareketli spermde lazım bize sonrasında da hep keçiboynuzuna devam ederiz..benim düşüncem bu yönde tabi..
havuç kürünü akşam yemeklerinden 2 saat sonra yani yatmadan hemen önce de olur..sebze meyve sıkacağından taze olarak sıkıp içiriceksin..sakın marketlerde satılan hazır havuç sularını alma kendin taze taze sıkıp içir..zaten ibrahim saraçoğlu da kendiniz hazırlayın diyor..yanlız bir ay boyunca sende onunla beraber iç...yoksa eşinin hızına yetişmen zor olabilir :dance: havuç kürü cinsel gücü de artırıyor...a.s bende eşimle beraber içicem opuyorumnanaktan

aurora günaydın...nohut kürünü paylaşabilirsen sveinirim..

teşekkürlerrrrr

tabiki paylaşırım canım...

Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun azosperme karşı nohut kürü :

Yarım litre su kaynatıldıktan sonra içine 6-7 kaşık nohut atılarak 10 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakılır. elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltısından sonra,diğer yarısı da öğlen yemeğinden önce içilmelidir.

Bu küre en az 2 ay devam edilmelidir.Başarı oranı %35-40 olmaktadır.

anladim canim aurora tesekkür ederim. Taze havuçla yapilmasi gerekiyor. Bende meyve sebze çekecegi yok ondan almam lazim. daha 1,5 ay var nohut kürüne devat etmeye 16 mayista basladik 2 hafta oldu.
sonra dedigin gibi havuç kürüne baslariz kari koca kaydirigubbakcemile3 bakalim kim daha hizli kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar teşekkür ederm bende deneyecegim....keçiboynuzu denedik olmadı..ilaç kullandı olmadı ( nasıl bişey bilemiyorum ama içti hergun) yer fıstıgı tüketti olmadı..şimdi fındık fıstık tüketiyor elinden geldigince..hazır yiyecekler uzak duruyor..vardır bir hayır diyorum...

evet kızlar hareketli sperm önemli....bizde sperm var ama hareketli %1 bu sebeple 4 yıldrı bekliyorum..

espoir cim rahim filmi bende çektirmek istiyorum...agrılımı ?? benden drum istememişdi..

ben kendi istegimle çektirmek istiyorum....

teşekkür ederim canım..bunuda deneyim denemekten zarar gelmez..

işin açıkcası ben işe yeni girdim..aklımda bebegi ertelemişdim..belkide hamiş kalırım..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…