bizde çocuk istiyoruz eşimin sperm sayısı çok güzel maşallah 75 milyon, fakat ileri hızlı hareketli olanlar %15 çıktı. ve biraz iltihap var. doktor hareketini ve kalitesini iltihap etkileyebilir dedi ve antibiyotik verdi. bende hızını arttırmak için keçiboynuzu aldım kaynatıp saraçoğlunun aynen dediği şekilde kür yaptım fakat eşim içemedi midesi bulanıyo iğrenç diyo yutamıyor, biliyorum sağlık için ama çıkartırsa da hiç bi faydası olmaz, bizim aklımıza bişey geldi içine keçiboynuzu pekmezi yada bal koysam olurmu acaba bi kaşık? sizce etkisini bozarmı? nolur bi fikir verin o kür çoook iyiymiş faydasını göreceğimize inanıyorum ama öyle içse nolur nolur bi fikir kızlar . bekliyorummmmmmmmmmm. sağolunnn.:çok üzgünüm:
hoşgeldin kıss görüşemiyoruz uzun zamandır.senin eşinin sperm sonucu çok güzeldi hatırlıyorummerhabalar ..ben eşime hergün havuç suyu içiriyorum hareketliliği artırıyor
merhaba arkadaşlar benim eşiminde hem sperm sayısı az hemde hareketliliği az..bende eşime nohut kürü başladım yaklaşık 2 ay kadar içmesi gerekiyor..azospermiye iyi geliyormuş ama ben yinede başladım..burda havuç kürünü okuyunca ona da başlamak istiyorum ama aklıma takılan acaba nohut kürüyle beraber uygulamanın bir zararı olur mu?ters etki filan yaparmı acaba fisfisfis
merhaba benim esim azospermi. Keçi boynuzu kürüne basladi, nohut suyunuda içiyor ve hergün mixerden meyve ve havuç suyunu karistirip içiriyorum.
Tatlara kötü ama içmeye mecbur kendiside biliyor
merhaba benim esim azospermi. Keçi boynuzu kürüne basladi, nohut suyunuda içiyor ve hergün mixerden meyve ve havuç suyunu karistirip içiriyorum.
Tatlara kötü ama içmeye mecbur kendiside biliyor
saraçoğluna mail atmayı dene canım çünki 2 kürü aynı anda uygulamayın diyor herzaman
denedim canim bugün yazdim ama henüz cevap almadim. Bu benim ikinci mail atmam fakat yanitsiz. Telefon açtim hatlar mesgul. Sizce iki kürü bir anda kullanmak kötü mû ?
bende bugün 2 defa mail attım iki kürü aynı anda deneyebilirmiyiz diye..banada henüz cevap gelmedi..zaten geleceğinide sanmıyorum çünkü daha öncede mail atmıştım cevap gelmedi..bizim gibi günde kimbilir kaç kişi mail atıp soru soruyordur..bize sıra gelene kadar denediğimiz kürler biter...:çok üzgünüm:
denedim canim bugün yazdim ama henüz cevap almadim. Bu benim ikinci mail atmam fakat yanitsiz. Telefon açtim hatlar mesgul. Sizce iki kürü bir anda kullanmak kötü mû ?
tesekkür ederim aurora arkadasim bilgiyi bizimle paylastigin için.
O zaman benim esim "nohut suyu" ve "keçi boynuzu" bir arada olmaz;
Bende sadece nohut kurunu uygularim iki ay sonra keçi boynuzu. Insallah emegimin karsilini aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?