Erkek İnfertilitesi Hareketli Spermi Arttırmak İçin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım tadı gerçekten kötü ama onu keyif kahvesi olarak değilde birkaç dikişte bitirmeye çalışsın benim eşimde ilk zamanda çok sölendi midem bulanıyo ama içmek zorunda olduğunu kabul etti sonunda.eğer çok sıkıntı yaşatıyosa bu sadece havuş suyu içsin akşamları sizin zaten ileri hareket sorununuz varmış inş bu vesile olur ve artar

merhabalar ..ben eşime hergün havuç suyu içiriyorum hareketliliği artırıyor
hoşgeldin kıss görüşemiyoruz uzun zamandır.senin eşinin sperm sonucu çok güzeldi hatırlıyorum

canım nohut kürüyle bi zararı olurmu bilmiyorum ama saraçoğlu bazı kürler birlikte kullanılması zararlı demişti ama bunun için geçerlimi bilmiyorum ii araştırman gerek

merhaba benim esim azospermi. Keçi boynuzu kürüne basladi, nohut suyunuda içiyor ve hergün mixerden meyve ve havuç suyunu karistirip içiriyorum.
Tatlara kötü ama içmeye mecbur kendiside biliyor

canım havuç suyunun içine herhangi bi mevye karıştırılmadan içilmesi gerekiyo

arkadaşlar bilmeyenler vardır belki sigara içenler havuç suyunu kullanamaz

merhaba benim esim azospermi. Keçi boynuzu kürüne basladi, nohut suyunuda içiyor ve hergün mixerden meyve ve havuç suyunu karistirip içiriyorum.
Tatlara kötü ama içmeye mecbur kendiside biliyor

canım
ibrahim saraçoğlu keçi boynuzu kürüyle beraber havuç kürünü uygulamayın demiş...ama nohut kürüyle beraber kullanıldığında etkisi azalırmı bilemiyorum..bu gece havuç kürünede başlayayım diyorum..inşallah etkisini görürüz..1 ay sonra eşimi sperm tahliline yolluycam bakalım etki etmişmi diye..
inşallah hepimiz faydasını görürüz..

canım nohut kürüyle bi zararı olurmu bilmiyorum ama saraçoğlu bazı kürler birlikte kullanılması zararlı demişti ama bunun için geçerlimi bilmiyorum ii araştırman gerek

canım araştırıyorum ama herhangi bir bilgiye rastlayamadım..araştırmaya devam edicem..yerimseniben

onun için havuç suyunu meyve ile beraber mixer'de çekip beraber içiyoruz. Sade havuç suyunu içmiyor.
Nohut suyu ve keçi boynuzu suyunun ikisi bir arada yan etkisi olur mu sizce ?
Benim esimin 0 sperm o yüzden hem nohut hem keçi boynuzu kürünü bir arada uyguluyorum. Sizce dogru mu yapiyorum arkadaslar ?

saraçoğluna mail atmayı dene canım çünki 2 kürü aynı anda uygulamayın diyor herzaman

denedim canim bugün yazdim ama henüz cevap almadim. Bu benim ikinci mail atmam fakat yanitsiz. Telefon açtim hatlar mesgul. Sizce iki kürü bir anda kullanmak kötü mû ?

denedim canim bugün yazdim ama henüz cevap almadim. Bu benim ikinci mail atmam fakat yanitsiz. Telefon açtim hatlar mesgul. Sizce iki kürü bir anda kullanmak kötü mû ?

bende bugün 2 defa mail attım iki kürü aynı anda deneyebilirmiyiz diye..banada henüz cevap gelmedi..zaten geleceğinide sanmıyorum çünkü daha öncede mail atmıştım cevap gelmedi..bizim gibi günde kimbilir kaç kişi mail atıp soru soruyordur..bize sıra gelene kadar denediğimiz kürler biter...:çok üzgünüm:

kızlar her ne olursa olsun 2 kür aynı anda kullanılmıyor ben sormuştummmm bilginizeee

tesekkur ederim canim ukla. Esim bes gün iki kürü birden kullandi simdi birakti. Sadece nohut kürüne devam ediyor. ürologa gidene kadar 2 ay sonra randevumuz bakalim sonuçlar ne olucak. Ondan sonrada keçi boynuzu kürüne baslar. Hayirlisi olsun diyelim.
Sen ne için sorumustun ?

tesekkur ederim canim ukla. Esim bes gün iki kürü birden kullandi simdi birakti. Sadece nohut kürüne devam ediyor. ürologa gidene kadar 2 ay sonra randevumuz bakalim sonuçlar ne olucak. Ondan sonrada keçi boynuzu kürüne baslar. Hayirlisi olsun diyelim.
Sen ne için sorumustun ?

canım eşim hem havuç kürü hem keçiboynuzu kullanmıştı sonra değerimiz yarı yarıya düşmüştü
onunla ilgili sormuştum ben. tek küre geçince (keçİ) değerimizi 7 kat arttı :))

dedigim gibi esim su an tek kürde (nohut suyu) iki kürü bes gün kullandi sonra biraktirdim burda yazilari gördükten sonra. Ilk önce nohut suyu kürünü düzenli sekilde kullanicak en az 2 ay o zamana kadarda ürologa gideriz esimde azospermi sorunu var. Azospermi içinde prof. dr. Saraçoglu "nohut suyu" kürü tavsiye ediyor. Ondan sonrada keci boynuzu kürüne baslar.
Ukla canim sizin sorun neydi ?

arkadaşlar ibrahim saraçoğlu mailime cevap vermiş..iki kürü aynı anda denemeyin diye..sizinde aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim yerimseniben

tesekkür ederim aurora arkadasim bilgiyi bizimle paylastigin için.
O zaman benim esim "nohut suyu" ve "keçi boynuzu" bir arada olmaz;
Bende sadece nohut kurunu uygularim iki ay sonra keçi boynuzu. Insallah emegimin karsilini aliriz.

kızlar bizde havuç suyuna başlıycaz sadece haraket azlığı problemimiz var sayımız güzel. havuç suyunun faydasını gören, kullanan, kısacası havuç suyunun sperm hızına etkilerini bilen yazabilirmi teşekkürler...........................

merhaba turkkahvesi. Benden duydum havuç suyunun faydalarini hangi yönden bilmiyorum ama spermlerin üzerine güzel bir etkisi varmis ve bol B CAROTEN vitamini var. Bence basla faydasi olur zarari olmaz. Yinede sen bilirsin ama kaybedecek birsey yok.

tesekkür ederim aurora arkadasim bilgiyi bizimle paylastigin için.
O zaman benim esim "nohut suyu" ve "keçi boynuzu" bir arada olmaz;
Bende sadece nohut kurunu uygularim iki ay sonra keçi boynuzu. Insallah emegimin karsilini aliriz.

rica ederim canım..bizde nohut kürü yapıyoruz,bitincede havuç kürüne başlıycaz..havuç kürüde hareketliliği artırıyormuş..bizim hareketli sperm sayımız çok az ibrahim saraçoğlu çok iddalı konuşuyor bu konu da,deneyip görücez bakalım hihoyyyt

vallahi keçi boynuzu kürünü uyguladık...arkadaşlar sadece...başka kür denemedik..hamiş olmayı bekliyorum oluruna bıraktık sımdılık..aşılamaya geçicez....

iyi aksamlar aurora ben çok yazdim Dr Saraçogluna internet sitesinde forum doldurdum ve mail attim.
Cevap alamadim. Sadece mailerime karsilik verdi oda tel numarisini yazarak. Sen nasil yanit alabildin ?
Sende bizim gibi nohut kürü yapiyorsun, ne zaman basladiniz. Insallah faydasini görüz. Biz 16 mayis'ta basladik 23 temmuza kadar uygulicaz çünkü o gün ürologda randevumuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…