Bana göndersenizeResmen hayallerindeki erkek olmasına rağmen bir çocuktan hoşlanamıyorum oysaki çok beyefendi örgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücud lu bir erkek hayatın oyunu mu bu bana hep böyle birini istemiştim ama yine de sevemiyorum onu aklıma uyuyor ama kalbime uymuyor ama neredeyse her kızın/kadının hayalindeki erkek modelinin daha iyisi o diğer güzel kızları değil beni seçti arkadaşlarım sürekli beni izlediğini bana daha farklı davrandığını neredeyse 1 yıldır söylüyorlardı arkadaşlarım defalarca derste beni izlerken görmüşler üstelik birşey olunca bana toz kondurmuyor koruyor kolluyordu ama neden bilmiyorum bundan önce çıktığım 3 kişi de hiç hoş durumlarla karşılaşmadım belki ondan küstüm ve soğudum bilmiyorum ama herkes elinden kaçırma diyor bütün çevredeki kızlar onu çok beğeniyorlar ama neden ilgimi çekmiyor bilmiyorum çok üzülüyorum duygularına karşılık veremediğim için ne yapacağımı nasıl hissedeceğimi bilmiyorum boşluğun içine düşmüş gibiyim
“beyefendi örgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücutlu”Resmen hayallerindeki erkek olmasına rağmen bir çocuktan hoşlanamıyorum oysaki çok beyefendi örgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücud lu bir erkek hayatın oyunu mu bu bana hep böyle birini istemiştim ama yine de sevemiyorum onu aklıma uyuyor ama kalbime uymuyor ama neredeyse her kızın/kadının hayalindeki erkek modelinin daha iyisi o diğer güzel kızları değil beni seçti arkadaşlarım sürekli beni izlediğini bana daha farklı davrandığını neredeyse 1 yıldır söylüyorlardı arkadaşlarım defalarca derste beni izlerken görmüşler üstelik birşey olunca bana toz kondurmuyor koruyor kolluyordu ama neden bilmiyorum bundan önce çıktığım 3 kişi de hiç hoş durumlarla karşılaşmadım belki ondan küstüm ve soğudum bilmiyorum ama herkes elinden kaçırma diyor bütün çevredeki kızlar onu çok beğeniyorlar ama neden ilgimi çekmiyor bilmiyorum çok üzülüyorum duygularına karşılık veremediğim için ne yapacağımı nasıl hissedeceğimi bilmiyorum boşluğun içine düşmüş gibiyim
bir aN beyaz dizi okuyorum sandım.Resmen hayallerindeki erkek olmasına rağmen bir çocuktan hoşlanamıyorum oysaki çok beyefendi örgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücud lu bir erkek hayatın oyunu mu bu bana hep böyle birini istemiştim ama yine de sevemiyorum onu aklıma uyuyor ama kalbime uymuyor ama neredeyse her kızın/kadının hayalindeki erkek modelinin daha iyisi o diğer güzel kızları değil beni seçti arkadaşlarım sürekli beni izlediğini bana daha farklı davrandığını neredeyse 1 yıldır söylüyorlardı arkadaşlarım defalarca derste beni izlerken görmüşler üstelik birşey olunca bana toz kondurmuyor koruyor kolluyordu ama neden bilmiyorum bundan önce çıktığım 3 kişi de hiç hoş durumlarla karşılaşmadım belki ondan küstüm ve soğudum bilmiyorum ama herkes elinden kaçırma diyor bütün çevredeki kızlar onu çok beğeniyorlar ama neden ilgimi çekmiyor bilmiyorum çok üzülüyorum duygularına karşılık veremediğim için ne yapacağımı nasıl hissedeceğimi bilmiyorum boşluğun içine düşmüş gibiyim
ben debir tek ben mi sazan gibi atladım yoksa
Yaw bela okuma sabah sabah. Hans nereli ki? Belki tanıdıkça ısınır mısın?Vallahi annem duysa girtlagimi keser ama benim de doktor (buraya dikkat lutfen kiz annelerinin hayali doktor) + Hans kismetim var ama bende tIk yok, hic isinamadim. Herif dusunceli, kibar, insancil, guzel yurekli ama dunya ahiret kardesim olsun modundayim. O kadar iyi bir insan ki, her yil Afrika'ya savas bolgelerine doktorluk yapmaya gidiyor. Yani adam gercek olamayacak kadar iyi, adeta bir melekBoyle duzgun adamlardan degil hayvanlardan hoslaniyorum ben. Allah belami versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?