Harika biri ama ben ondan hoşlanamıyorum

Ben bile hala inanmıyorum ya resmen kurgu gibi

16 yaşında mı 11. sınıf mı

ya bacım bi yürü git biz de dil döküyoruz burada

İ
yani biraz sanki bu tür şeyler için biraz hızlı başlamışsın hayata keşke bi önce üniyi kazansaydın da butür meselelere ondan sonra bulaşsaydın :/
Ben geç kalmışlardanım aslında siz benim yalımdakileri ve daha küçükleri görseniz yaşlarından çok sevgilileri olmuş ben baya geç başladım bu sene daha. Diğerleri ben böyle söykenince şaşırıyorlardı "ayy sen neden bu kadar geç başladın" vb şeyler söylüyorlardı hala söylüyorlar çünkü onlara göre çok az kişiyle çıkmışım

çıkmak sevgili olmak nedir sence ? bunun kaç kalmışlığı yada fazla biriyle çıkmış olmak ne kadar doğru yada ? seni yargılamak için söylemiyorum yanlış anlama bu tür kavramlar bana ters çünkü. bana göre sevdiğin sadece tek olur kalbin sadece birini sevmeli oda senin için özel olmalı diye düşünüyorum yada benim için o şekilde.

Evet öyle ben bundan 2 sene önce biriyle 6 ay önce biriyle 2 ay önce de biriyle çıktım ve hoşlandığım yada sevdiğim kişiler olmasına özen gösterdim belki sonuncusu hevesti ama o, o an için yapılan bir yanlıştı bence sevgili olmak demek hem kalbinin hemde aklının kabul ettiği bir insanla birlikte olmak seviyeli bir ilişki yaşamak demektir bana göre fazla kişiyle çıkan insanın bir artısı yok eksisi var ama onlar anlamıyor

içimden bir ses senin erkek olduğunu söylüyor..bacın varmı senin bacın 16 yaşında hani dicektim varsa mukayat ol.Allah muhafaza

ahada. 16 yaşmı. betimlemeden neden anlamadım ki ben

evet evet elinden kaçırma, Matematik dersinde yan yana otur sen sonra da kantinde sana tost ısmarlar geçinir gidersiniz.. ha sen de boş durma, ona Albeni ısmarla subliminal mesajı yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…