Ben bile hala inanmıyorum ya resmen kurgu gibi''çok beyefendi görgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücudlu'' sonra gerisini okuyamadımBöyle bir erkeğin varlığını duyunca aklım beni terketti
Merak etme canım benim köprüyü geçene kadar , hepsinin DNA sı aynıBen bile hala inanmıyorum ya resmen kurgu gibi
Bende öyke düşünüyorum üstelik 11. Sınıfım ve sınavı düşünmek yerine bu konuyu düşünmek o kadar saçma ki ama aklımdan çıkaramıyorum
İlk sevgilim çok uzun süredir arkadaş olduğum bir kızla beni aldattı ikinci sevgilim tam bir çocuktu salak salak tripler atıyordu konuşulmuyordu üçüncü sevgilim de benim yine en yakın arkadaşlarımdan birine (başka bir kız) benle çıkmadan ondan hoşlandığını söylemiş ama benim haberim yoktu ve çıktım salak gibi ayrılırken söykedi ne biliyim ya belki 16 yaşındayım ama şimdiden inanmıyorum güvenmiyorum erkeklere soğuttular beni
Çok mu küçüğüm16 yaşında mı11. sınıf mı
ya bacım bi yürü git biz de dil döküyoruz burada
yani biraz sanki bu tür şeyler için biraz hızlı başlamışsın hayata keşke bi önce üniyi kazansaydın da butür meselelere ondan sonra bulaşsaydın :/Çok mu küçüğüm
Ben geç kalmışlardanım aslında siz benim yalımdakileri ve daha küçükleri görseniz yaşlarından çok sevgilileri olmuş ben baya geç başladım bu sene daha. Diğerleri ben böyle söykenince şaşırıyorlardı "ayy sen neden bu kadar geç başladın" vb şeyler söylüyorlardı hala söylüyorlar çünkü onlara göre çok az kişiyle çıkmışımyani biraz sanki bu tür şeyler için biraz hızlı başlamışsın hayata keşke bi önce üniyi kazansaydın da butür meselelere ondan sonra bulaşsaydın :/
Çok seksiyiz , fotoda ki sen miydin kuzum yaBana yolla sen onu ben sewerim...
çıkmak sevgili olmak nedir sence ? bunun kaç kalmışlığı yada fazla biriyle çıkmış olmak ne kadar doğru yada ? seni yargılamak için söylemiyorum yanlış anlama bu tür kavramlar bana ters çünkü. bana göre sevdiğin sadece tek olur kalbin sadece birini sevmeli oda senin için özel olmalı diye düşünüyorum yada benim için o şekilde.İ
Ben geç kalmışlardanım aslında siz benim yalımdakileri ve daha küçükleri görseniz yaşlarından çok sevgilileri olmuş ben baya geç başladım bu sene daha. Diğerleri ben böyle söykenince şaşırıyorlardı "ayy sen neden bu kadar geç başladın" vb şeyler söylüyorlardı hala söylüyorlar çünkü onlara göre çok az kişiyle çıkmışım
Evet öyle ben bundan 2 sene önce biriyle 6 ay önce biriyle 2 ay önce de biriyle çıktım ve hoşlandığım yada sevdiğim kişiler olmasına özen gösterdim belki sonuncusu hevesti ama o, o an için yapılan bir yanlıştı bence sevgili olmak demek hem kalbinin hemde aklının kabul ettiği bir insanla birlikte olmak seviyeli bir ilişki yaşamak demektir bana göre fazla kişiyle çıkan insanın bir artısı yok eksisi var ama onlar anlamıyorçıkmak sevgili olmak nedir sence ? bunun kaç kalmışlığı yada fazla biriyle çıkmış olmak ne kadar doğru yada ? seni yargılamak için söylemiyorum yanlış anlama bu tür kavramlar bana ters çünkü. bana göre sevdiğin sadece tek olur kalbin sadece birini sevmeli oda senin için özel olmalı diye düşünüyorum yada benim için o şekilde.
BenimmmÇok seksiyiz , fotoda ki sen miydin kuzum ya
içimden bir ses senin erkek olduğunu söylüyor..bacın varmı senin bacın 16 yaşındaEvet öyle ben bundan 2 sene önce biriyle 6 ay önce biriyle 2 ay önce de biriyle çıktım ve hoşlandığım yada sevdiğim kişiler olmasına özen gösterdim belki sonuncusu hevesti ama o, o an için yapılan bir yanlıştı bence sevgili olmak demek hem kalbinin hemde aklının kabul ettiği bir insanla birlikte olmak seviyeli bir ilişki yaşamak demektir bana göre fazla kişiyle çıkan insanın bir artısı yok eksisi var ama onlar anlamıyor
Bu fotoğrafı gören 30 kişi kör , 50 kişi şaşı , 20 si miyop olmuş allah cezamı vermesinBenimmm
aahahahahahahahahahahahaha koptummmmmBu fotoğrafı gören 30 kişi kör , 50 kişi şaşı , 20 si miyop olmuş allah cezamı vermesin
aahahahahahahahahahahahaha koptummmmm
Allah iyiliğini versinnn
puhahaha:)lazım değilse biz alırız. mundar olmasın.
ahada. 16 yaşmı. betimlemeden neden anlamadım ki benBende öyke düşünüyorum üstelik 11. Sınıfım ve sınavı düşünmek yerine bu konuyu düşünmek o kadar saçma ki ama aklımdan çıkaramıyorum
İlk sevgilim çok uzun süredir arkadaş olduğum bir kızla beni aldattı ikinci sevgilim tam bir çocuktu salak salak tripler atıyordu konuşulmuyordu üçüncü sevgilim de benim yine en yakın arkadaşlarımdan birine (başka bir kız) benle çıkmadan ondan hoşlandığını söylemiş ama benim haberim yoktu ve çıktım salak gibi ayrılırken söykedi ne biliyim ya belki 16 yaşındayım ama şimdiden inanmıyorum güvenmiyorum erkeklere soğuttular beni
bana ısınamasanda yinede diyeceğim. çok güzelsin :)Benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?