Harika biri ama ben ondan hoşlanamıyorum

İlginç...

beyefendi örgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücutlu”

"""" not : zorlama bırak gitsin.""""""

içimden bir ses senin erkek olduğunu söylüyor..bacın varmı senin bacın 16 yaşında hani dicektim varsa mukayat ol.Allah muhafaza
Ben kızım neden erkek olduğumu düşündüğünüzü veya neyin düşündürttüğünü bilmiyorum neden erkek olsam böyle birşey yapayım ki? Ben sizin samimiyetinize güvenip derdimi paylaşmak istemiştim sadece ama siz yanlış anladınız sanırım

evet evet elinden kaçırma, Matematik dersinde yan yana otur sen sonra da kantinde sana tost ısmarlar geçinir gidersiniz.. ha sen de boş durma, ona Albeni ısmarla subliminal mesajı yapıştır
Uf yaaa

Öyle yapıyım da artık psikolojik baskıdan kurtulayım sanırım fazla kolay olduğundan bir türlü ısınamadım belki peşinden koşsam böyle olmazdı

Öyle yapıyım da artık psikolojik baskıdan kurtulayım sanırım fazla kolay olduğundan bir türlü ısınamadım belki peşinden koşsam böyle olmazdı
yani aranızda bir paylaşım olsa
ısınırsın ama
kalbini pat küt ettirmmeiş ettirse böyle düşünmeden dalardın balıklama.
boşver bence akışına bırak.
o kişinide kısmetlerine engel olma

Bizim kizlarimiz nerede bir hanzo, kufurbaz, şiddete meyilli, kötü , merhametsiz biri varsa ondan hoslaniyorlar.
Hic sasirmadim yani...

buna biz kaçmasını bilmeyen erkek diyoruz.yakında biri kapar bak o zaman ne agıtlar yakıyorsun arkasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…