Harika biri ama ben ondan hoşlanamıyorum

Vallahi 2 yildir taniyorum, isinacagim olsaydi zaten isinirdim diye dusunuyorum. Yani bir cekim hissetmiyorum. Ustun Alman teknolojisiyle uretilmis , Bavyera nin bagrindan kopmus :)
Vays, Baverya tatil için de süper mekan, bir ayağın orada olurdu bak
Haklısın ama, insan ısınamıyorsa var mutlaka bir nedeni. O iç sesi de tamamen susturmamak lazım.

A

Ama hal ve hareketlerini görseniz böyle erkek kaldı mı dersiniz ben hala inanamıyorum üstelik sanki bana piyango vurdu da ben onu elimin tersiyle itiyormuş gibi hissediyorum arkadaşlarımda öyle hissettiriyor

İki gün suratına bakmasın..

Ozaman olursun peşinde pervane

Evet
evet belki de bende denemeliyim bilmiyorum

''çok beyefendi görgülü akıllı olgun zengin korumacı yakışıklı centilmen ağırbaşlı sabırlı düşünceli yabancı satı saçlı mavi gözlü harika vücudlu'' sonra gerisini okuyamadım Böyle bir erkeğin varlığını duyunca aklım beni terketti

Vays, Baverya tatil için de süper mekan, bir ayağın orada olurdu bak
Haklısın ama, insan ısınamıyorsa var mutlaka bir nedeni. O iç sesi de tamamen susturmamak lazım.

Cakal gordum seni

Insanlar deli oldugumu dusunuyor zaten. Istemememe kimse inanamiyor, escinsel oldugumu dusunuyor artik insanlar.

Bana cok iyi davrandigi icim totom kalkti bence, bana insanca davranmak yaramiyor

Demek ki hayallerindeki çocuk değilmiş.

A

Ama hal ve hareketlerini görseniz böyle erkek kaldı mı dersiniz ben hala inanamıyorum üstelik sanki bana piyango vurdu da ben onu elimin tersiyle itiyormuş gibi hissediyorum arkadaşlarımda öyle hissettiriyor

Bir dene bak o zaman derim. Begenmezsen hala da almazsin, zorla degil ya

Bende öyke düşünüyorum üstelik 11. Sınıfım ve sınavı düşünmek yerine bu konuyu düşünmek o kadar saçma ki ama aklımdan çıkaramıyorum
İlk sevgilim çok uzun süredir arkadaş olduğum bir kızla beni aldattı ikinci sevgilim tam bir çocuktu salak salak tripler atıyordu konuşulmuyordu üçüncü sevgilim de benim yine en yakın arkadaşlarımdan birine (başka bir kız) benle çıkmadan ondan hoşlandığını söylemiş ama benim haberim yoktu ve çıktım salak gibi ayrılırken söykedi ne biliyim ya belki 16 yaşındayım ama şimdiden inanmıyorum güvenmiyorum erkeklere soğuttular beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…