Evli değilim fakat bence kendi kendinize birlikte geçirdiğiniz vakitler daha değerli varsın diğer insanlar görmesin. Siz bu mutluluğu hissediyorsanız gerisi önemli değil. Sosyal medya günümüzün yalan makinesine dönüştü. Diğer çift belki de sizin kadar güzel vakit gecirmiyordur bileArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
İnstagram ve onun yarattığı süslü sanal hayatları gerçek sanma algısı. O gördüğünüz videolardaki mutluluk her dakika sürüyor mu sanıyorsunuz? O görünen yüzü görünmeyen kısmını hiç kimse bilemez. Bazı insanlar gösteriş sever bazı insanlar sevmez. Mesela ben de fotoğraf çekinmeyi sevmem eşim de. Ama bu demek değil ki her gün birlikte fotoğraf ve video atan Ayşe-Ali çiftinden daha mutsuzuz ya da daha az seviyoruz. Fotoğraf paylaşımı yapamamakla evliliği sorgulamak alakasız geldi bana.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Ay o fotoğraflar hep rolArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Böyle bi sıkıntı olmadı ama ister istemez arada özellikle kadınlarda birşeyleri paylaşma hissi olur diye düşünüyorum. Ama inanın bişeyleri başkasına göstermek ne mutluluğunuzu arttırır nede huzur sağlar size. Beraber geçirilen vakitten memnun olmayabilirsiniz asıl sıkıntınız nedir onu düşünün bence. Eğer eşinize karşı sevginiz ve onunda size sevgisi yerindeyse anın tadını çıkarın. Görünen herzaman gerçeği yansıtmaz bence. Rabbim yuvanızda huzurunuzu arttırsınArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Geçiriyorlardır büyük ihtimalle yoksa fotoğraflara yansımaz. Yani geçirsinler de tabi ama ben içimdeki bu duyguya ve doğal olarak eşime kızıyorum şuanEvli değilim fakat bence kendi kendinize birlikte geçirdiğiniz vakitler daha değerli varsın diğer insanlar görmesin. Siz bu mutluluğu hissediyorsanız gerisi önemli değil. Sosyal medya günümüzün yalan makinesine dönüştü. Diğer çift belki de sizin kadar güzel vakit gecirmiyordur bile
Aynen ve kendime kızıyorum bu şekilde düşündüğüm için ama içim öyle huzursuz ki bu duyguyu geçiremiyorum bir türlü. Bu aralar izindeyim boşluktan mı sardım diye düşünüyorum ama yok Yoğunken de paylaşımları görünce aynı hissediyordumİ
İnstagram ve onun yarattığı süslü sanal hayatları gerçek sanma algısı. O gördüğünüz videolardaki mutluluk her dakika sürüyor mu sanıyorsunuz? O görünen yüzü görünmeyen kısmını hiç kimse bilemez. Bazı insanlar gösteriş sever bazı insanlar sevmez. Mesela ben de fotoğraf çekinmeyi sevmem eşim de. Ama bu demek değil ki her gün birlikte fotoğraf ve video atan Ayşe-Ali çiftinden daha mutsuzuz ya da daha az seviyoruz. Fotoğraf paylaşımı yapamamakla evliliği sorgulamak alakasız geldi bana.
Eşinizden biraz daha ilgi bekliyorsunuzdur belki de. İnsan evli de olsa eşiyle flörtleşmek istiyor. Böyle şeylerin eksikliğini hissediyor olabilirsinizAynen ve kendime kızıyorum bu şekilde düşündüğüm için ama içim öyle huzursuz ki bu duyguyu geçiremiyorum bir türlü. Bu aralar izindeyim boşluktan mı sardım diye düşünüyorum ama yok Yoğunken de paylaşımları görünce aynı hissediyordum
Yani evet arkadaşımın eşini öpmesini görmeyi bende istemezdim ama akışta görünce bakmadan edemiyorum. Sonra da kendi hayatımı sıkıcı ve renksiz buluyorumAy o fotoğraflar hep rol
Gerçekse bile ben çok tiksiniyorum iyy bu ne haller yapmacık diyorum acikcasi
Sizde eşinizle öpüşüyorsunuz sonuçta.. Sizde eşinizle birlikte vakit geçiriyormuşsunuz insanların bunu görmesine gerek yok kiArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Eşim dışarıda ciddi duruşlu birisi. Başbaşa iken gayet ilgilidir ama bunu başkalarının yanında yapamaz. Hele öpücüklü Story filan hayatta tarzı değil. Nedense bende arkadaşlarıma benim evliliğim de sizinki gibi diye gösterme dürtüsü oluştu bu Storyleri görünce. Aslında kime neyi ispatlayacaksamEşinizden biraz daha ilgi bekliyorsunuzdur belki de. İnsan evli de olsa eşiyle flörtleşmek istiyor. Böyle şeylerin eksikliğini hissediyor olabilirsiniz
Ben kuzeninin arkasından afedersiniz eskort, hırsız vs. gibi iğrenç ithamlarla bahseden. 2 gün sonrada aynı kuzeniyle canım bebeğim bitanem diye fotoğraf paylaşan karaktersizleri tanıyorum. Her gün birlikte fotoğraf atsalar ne olur? Ya da evde kedi köpek gibi kavga eden, komşuları apartmandan attıracak hale getiren, her gün boşanmayı konuşup yine her gün mutluluk pozları veren bir çift tanıyorum. Genelleme yapmak doğru değil ama belki de ilişkisinde bir şeyler eksik olanlar daha çok gösterişe daha çok ispata ihtiyaç duyuyorlardır kim bilirSosyal medya çok başka birşey.
Gördüğüne itibar etme.
Misal az önce yaşadım bu olayı
Çok detay vermek istemiyorum da. Bir tanıdığım gerçek hayatta hiç istemediği ve uğruna neredeyse hasta olacağı bir şey için az önce "canım cicim" diye story attı.
Hani story gerçekse o olaylar niye?
O olaylar gerçekse o story ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?