Ben güzel anlar yasarken fotoğraf cekmek aklıma bile gelmiyor. Millet fotoğraf cekıyo sonra herkes telefon basında paylasma derdınde, yorum pesınde oluyor. Ay hiç takılmayın anı yasayın. Hem paylaşsanız belki nazar olurçocukların özel günleri hariç hiç öyle resim mesim uğrasmam. Millet hep özenti peşinde, kimse kimseyi sevdiği umursadıgı yok aslında. Siz mutlu oldugunuz ana bakn. Baskaları alkıslayınca onay mı almıs olacaksınız, ozaman mı mutlu oldugunuz bellı olacak yanı.
Sosyal ağ resmen rol başka bir şey değil kandırmaca çok takılmayın. Benm eşimde paylaşmaz hatta ben bir çok şeyi paylaşmam kendmi paylaşırım genelde o da çok nadir sık sık değil yani şimdi biz paylaşmayanlar mutlu olmuyor muyuz yada eğlenmiyor muyuz tam tersi ben bizi gizemli olarak belirtiyorum :) merak uyandırmak iyidir bence .
Size sarılasım geldiişte son zamanlarda bende aynı böyle bir düşünce oluştu. Ben eşimle el ele göz göze paylaşım yapmıyorum o zaman mutsuzum. Arabam yok eşimle arabada özellikle markayı göstererek şarkılı Story atmıyorum mutsuzum. Çocuğum olmuyor. Eşimle hamile karnımı tutarak fotoğraflarım olmayacak o zaman mutsuzum.Aynı böyle düşünmeye başladım son zamanlarda ve bu duygudan çıkmam lazım bir an önce
AynenNe günlere kaldık.
Bencede çıkmanız lazım . Ben paylaşmıyorum ama kendmi mutsuz olarak görmüyorum. O an ya o anın heyecanına mutluluğuna dalıyorum aklıma gelmiyor bazen de gerek duymuyorum. Özelimi paylaşmayı sevmiyorum ..işte son zamanlarda bende aynı böyle bir düşünce oluştu. Ben eşimle el ele göz göze paylaşım yapmıyorum o zaman mutsuzum. Arabam yok eşimle arabada özellikle markayı göstererek şarkılı Story atmıyorum mutsuzum. Çocuğum olmuyor. Eşimle hamile karnımı tutarak fotoğraflarım olmayacak o zaman mutsuzum.Aynı böyle düşünmeye başladım son zamanlarda ve bu duygudan çıkmam lazım bir an önce
Size sarılasım geldiBir kedi ya da köpek sahiplenmek ister misiniz? Nasıl güzel bir duygu bir bilseniz. İnsan her güne mutlu uyanıp, her günü mutlu bitiriyor
Olur bazen hepimize. İnsanın bazen mutluluktan içi içine sığmaz, bazen de mutsuzluğun dibini görür. Umarım en kısa zamanda o mutlu kadın geri gelirteşekkür ederim. Normalde çok mutsuz bir kadın değildim ama ne olduysa bu son bir kaç aydır bu duyguyla boğuşuyorum. Bu duygunun da bana öğreteceği bir şeyler var mutlaka ama ben arkadaş storysi gördükçe eşime sarıyorum. Adamcağız da şaşırıyor neden durduk yere ters cevap veriyorum diye
Sizde eşinizle öpüşüyorsunuz sonuçta.. Sizde eşinizle birlikte vakit geçiriyormuşsunuz insanların bunu görmesine gerek yok ki
Ben paylaşanlara birşey diyemem ama bana da çok saçma geliyor.. Hatta bazen sırf resim atıp koymak için ortam hazırlayanlar var bu bana imrenmekten çok, komik geliyor yaa..
Bizde hiç fotoğraf atmıyoruz bu bizim tercihimiz.. Kendi anılarımızı fotoğraflayıp bilgisayarımızda saklıyoruz.. Bizim de mi içimiz geçmişbence geçmedi yaa
Sosyal medyanın mutlu kadın, mutlu anne, ilgili anne, mutlu çocuk, mükemmel dekorasyona sahip ev, mutlu evlilik, kusursuz aşk, kusursuz sunum ve bunlara ilişkin paylaşım baskısı bu. Siz onlardan görüp yapsanız, bir arkadaşınız da sizden... Bu sonsuz bir döngü haline gelir. Kısmen geldi de. Her paylasilanin yalan olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten içlerinde mutlu, aşık olanları da vardır. Ancak paylaşımın amacı nedir? Bu mutluluk baskısını da anlamıyorum. Herkes her an mutlu olmak zorunda mıdır?
o kadar haklısınız ki. Ben de son bir iki aydır bu duyguların içindeyim. Sanki eşimle fotoğraflar paylaşmayınca insanlar benim mutsuz olduğumu düşünecek gibi bir duyguya girdim. Çünkü ben arkadaşlarımın paylaşımını görünce allahım ne kadar mutlular evi ne kadar güzel diye düşünüyorum. Aslında gerçekten çok saçma. Ama bu sosyal medya ve reklamların esiri oluyorum galibaEsra erolda zamaninda kizi kacirip esi ve cocuklari ile ayni evde yasatan adam vardi ya..adini unuttum. Onun karisi da esi ile öyle müzikli resim ve videolar paylasiyor hala. Diyeceklerim bu kadar. Sahsen story asla atmam. Özel hayatim özeldir. Milletin gözüne sokmaya gerek duymuyorum, cünkü gercekten mutluyum
Önemli olan eşiniz ile vakit geçirmeniz değil mi ? Bunu birinin görmesi neden önemli ki hayatinizda . ? Bence birlikte olduğunuz zamanların tadını çıkarın . Ani kendiliğinden birikir zaten .biz de internete resim atmayiz hatta fazla resim de çekinmeyiz . Benim o anı mutlu yaşadığımi birileri görse de olur görmese deArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
o kadar haklısınız ki. Ben de son bir iki aydır bu duyguların içindeyim. Sanki eşimle fotoğraflar paylaşmayınca insanlar benim mutsuz olduğumu düşünecek gibi bir duyguya girdim. Çünkü ben arkadaşlarımın paylaşımını görünce allahım ne kadar mutlular evi ne kadar güzel diye düşünüyorum. Aslında gerçekten çok saçma. Ama bu sosyal medya ve reklamların esiri oluyorum galiba
Size bir sır vereyim mi? Millete neyi çok gösterirsen o konuda sıkıntın var demektir. Eşiyle mıç mıç fotoğraf mı atıyor evin içinde emin ol eşiyle çok mutlu değil. Ben ve eşim mıç mıç foto nadir atarız. Bi çift tanıdık var onlar da metiyeler düzer birbirlerine sosyal medyada ama gel gör ki gerçekte boşanma raddesine gelmişlerdi. Bu dünya gösteriş dünyası.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Bence böyle olmak daha iyi, benim eşim de öyle ve hep der özel bizim ozelimiz millete reklam yapmaya gerek yok der. Instagram kullanmıyorum şahsi olarak ama benim arkadaşlarim da falan hep wp durumu atar eşim hoşlanmaz bende saygı duyuyorumArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Kafaniza boş yere takmişsiniz. Cem yilmaz gosterisinde diyor ya çagimizin paylaşma hastaliği var. Ne yaptiysa hemen paylaşacak. Benim instagramda resim sayim 0Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?