- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
Gercektenbuldun da bunuyorsunArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Çok yanlış düşünüyorsunuz bence herşeyden önce kıyaslama yapmayın. İki tane samimi arkadaşım var. Ailecek çok sık görüştüğümüz eşlerimiz de çok yakın var ikiside herşeyi paylaşır. Çevredeki herkes imrenir. Aslında öyle değil birisi o fotoğrafı koyarken bile eşiyle çok saçma sebeplerden kavga eder, hakaretler havada uçuşur. Diğeri deseniz kocası hala annesinin oğlu evde ne olsa kayınvalidesi bilir.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Canim benim cok tatlısın ☺ bir kere söyle bir gercek var gerçekten mutlu olan ve akli başında olan bir insan orada burada ask ispati yapmaz. Elbette insanlik hali bi triplere gireriz sizin hissettiklerinizi hissedebilirix ama asıl önemli ve değerli olan o duygusal yenilmemektir. Zaten sevmislerki yenide evlilermis ne diye ask dolu bakismalar vs paylasilir ki malesef trajikomik bi hal aldı sosyalmedya. Esinizle bir cok şeyi yapiyormussunuz zaten. Dertsiz iken dert edinmeyin :) MutluluklarArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Boşluktan değil kıroluktan. Allah ım öyle videolar çekip altına kimin kocası bu şarkısını da yapıştırıp paylaşanlar, onlara özenen kıro ruhlar. Lütfen bitin artık. Ben rehberden siliyorum öylelerini. Siz özeniyorsunuz. İlginçAynen ve kendime kızıyorum bu şekilde düşündüğüm için ama içim öyle huzursuz ki bu duyguyu geçiremiyorum bir türlü. Bu aralar izindeyim boşluktan mı sardım diye düşünüyorum ama yok Yoğunken de paylaşımları görünce aynı hissediyordum
Siz de öpün eşinizi:)Yani evet arkadaşımın eşini öpmesini görmeyi bende istemezdim ama akışta görünce bakmadan edemiyorum. Sonra da kendi hayatımı sıkıcı ve renksiz buluyorum
Geçen gün bir fotoğrafa denk gelmiştim,böyle konser gibi bir ortam herkes elinde telefon kaydetme derdinde,sadece yaşlı bir kadın izliyordu konseri.Üzerine “Sadece bu kadın bu anı yaşıyor.” tarzı bir şey yazmışlardı…İnstagram ilişkinizi değerlendirmek için çok yanlış bir kriter.Oradaki şeylerin çoğu yapay..Doğal olsa bile herkesin bi evliliği,ilişkiyi yaşama şekli farklıdır..Eşiniz sizi seviyorsa,saygılıysa,değer veriyorsa bunu 5–10 kişi görmesede olur,hatta daha iyi olur benceArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Kimse oraya ağladığı fotoğrafı koymuyor. Beş kuruşsuz hallerini koymuyor, boş dolabının fotoğrafını çekip atmıyor. Kimse oraya eşi ile kavgasını atmıyor, işittiği lafları gördüğü şiddeti yazmıyor. Belki kardeşi ile kanlı bıçaklı, ama nerden bileceksin orda sarılmış fotoğrafı var. Belki annesi ile kavgasız bir günü yok, ama nerden bileceksin, her anneler gününde duvarını benziyor canım anam gül anam diye. Belki babası ile aralarında tek bağ kan kalmış, ama nerden bileceksin, babasının fotoğrafı altında '' Baban oldukça sırtın yere gelmez. '' yazıyor.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Paylaşım yapan birisi değilim zaten çok sık. İşin garibi son bir iki aya kadar böyle şeylere takılmazdım bile. Kendime şaşırıyorum bende bu şekilde düşündüğüm içinben sevgilimle arada fotomuzu paylaşırım. ama öyle öpüşürken yada aşık aşık bakarken olan birşeyi asla koymam. hoş insan öpüşürken aklına foto çekilmek nasıl gelir ? onu da anlamam.
aşık aşık bakışalım desek 15 saniye sonra gözlerimizi şaşı yapıp güleriz zaten :)
tekrar ediyorum, öyle bir anda insanın aklına foto gelmez, o zaman o anda kalamaz. demek ki amaç anı yaşamak değil, birilerine poz kesmek.
takılmayın.
bunun dışında paylaşımlarınızı sıkıcı yada yetersiz buluyorsanız renklendirmek için eşinizle konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?