Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

S svly_ec T tugsem_10 Yalnizkus05 twins scorpion kızlar yumurta günlerini es geçmediniz inşaallah ve Yen'i bat lar ne zaman inşaallah hepiniz 9ay kırmızıları görmezsiniz
canım ben 14 şubatta adet oldum :) pek de umudum kalmadı aslında neyse hayırlısı yeni bat mart 10 gösteriyor takvim ama birkaç aydır düzensizleşti erken olmaya başladım bakalım bu ay ne olacak canım

cnm ben 13. günümdeyim dün ilişkı oldu buğün ovu testi yapacagım ona göre es geçebilirim buğünü, dün ikinci çizgi koyulaşmaya başlamıştı sanırım buğün yada yarın pik olur :))

Ben 10 gun adet oldugumdan hala bitmedi tey tey
Bu arada tahlil verdim selenyumu duzenli kullanamamistim bi de son zamanlarda daha yüksek mg aldim tpo 289dan 279 a düşmüş anti t iseee 3626dan 2253 e düşmüş sanirim daha duzenli kullanirsam işe yariyacak 2 ay gitmeyim diyorum kullanayim böyle sonra tekrar baktiririm artik..
Bi de bat 18 mart diyo bakicaasss

canım ben 14 şubatta adet oldum :) pek de umudum kalmadı aslında neyse hayırlısı yeni bat mart 10 gösteriyor takvim ama birkaç aydır düzensizleşti erken olmaya başladım bakalım bu ay ne olacak canım
Umudunun bittiği yerde Rabbim bebiş haberleri vermeni nasip etsin canım

cnm ben 13. günümdeyim dün ilişkı oldu buğün ovu testi yapacagım ona göre es geçebilirim buğünü, dün ikinci çizgi koyulaşmaya başlamıştı sanırım buğün yada yarın pik olur :))
İnşaallah bu ay gelir bebişin hayırlısıyla canım artık ovu testlerinde uzman doktor olduk yapa yapa senin tahlil sonuçlarını çok merak ediyorum bu arada canım

Kızz kan kaybından gideceksin 10gün çok uzun hayırlısı olsun Neden düzenli kullanmadın kız gayet güzel çıkmış sonuçların düzenli kullanmaya devam et bu ay selenyumlar fayda eder inşaallah

İnşaallah bu ay gelir bebişin hayırlısıyla canım artık ovu testlerinde uzman doktor olduk yapa yapa senin tahlil sonuçlarını çok merak ediyorum bu arada canım
Cnm cuma günü kontrole gittiğimde yazarım sana ben de çok merak ediyorum :)
Ovu testimede bir baksana pik oldu sanırım sabah yapmadım şimdi yaptım

Eklentiler

• _20170221_185557.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
  • _20170221_185526.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 55

Eklentiler

• IMG_1337.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 43
Canıım ben de ovulasyon testine başladım, şu 3 gün çatlayacak sanırım koyulaşmaya başladı test ekliyorum resmini de bakın bakalım yeni bat 9 mart İnşallah hamiş oluruz hepimiz yaa martta
İnşaallah canım bu attıklarının hepsi 12.gün mü ve daha önce yaptın mı akşam ki yaptığınızda at bakalım pik olmuş mu

Cnm cuma günü kontrole gittiğimde yazarım sana ben de çok merak ediyorum :)
Ovu testimede bir baksana pik oldu sanırım sabah yapmadım şimdi yaptım
Pik olmuş gibi canım bugünü ihmal etmemeye çalış inşaallah tek atışta yumurtayı kalbinden vurur enişte

Pik olmuş gibi canım bugünü ihmal etmemeye çalış inşaallah tek atışta yumurtayı kalbinden vurur enişte
Çok güldüm cnm inş ) ama hiç ümidim yok aşılama için araştırma yapıyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…