Cnm şehirdışındayım baktıramadım haftaiçi randevu alacağım sonucu yazarım muhakkak
Güzel sonuçlarla gel inşaallah canımCnm şehirdışındayım baktıramadım haftaiçi randevu alacağım sonucu yazarım muhakkak
inş cnm :)Güzel sonuçlarla gel inşaallah canım
Vanım sonuçların nasıl doktora gittin mi doktor ne dediPtesi adetimin 4.günü olucak endokrinolojiye gidicem peki tsh cabuk düzeliyor mu
canım ben 14 şubatta adet oldum :) pek de umudum kalmadı aslında neyse hayırlısı yeni bat mart 10 gösteriyor takvim ama birkaç aydır düzensizleşti erken olmaya başladım bakalım bu ay ne olacak canımS svly_ec T tugsem_10Yalnizkus05 twins scorpion kızlar yumurta günlerini es geçmediniz inşaallah ve Yen'i bat lar ne zaman inşaallah hepiniz 9ay kırmızıları görmezsiniz
Umudunun bittiği yerde Rabbim bebiş haberleri vermeni nasip etsin canımcanım ben 14 şubatta adet oldum :) pek de umudum kalmadı aslında neyse hayırlısı yeni bat mart 10 gösteriyor takvim ama birkaç aydır düzensizleşti erken olmaya başladım bakalım bu ay ne olacak canım
İnşaallah bu ay gelir bebişin hayırlısıyla canım artık ovu testlerinde uzman doktor olduk yapa yapa senin tahlil sonuçlarını çok merak ediyorum bu arada canımcnm ben 13. günümdeyim dün ilişkı oldu buğün ovu testi yapacagım ona göre es geçebilirim buğünü, dün ikinci çizgi koyulaşmaya başlamıştı sanırım buğün yada yarın pik olur :))
Kızz kan kaybından gideceksin 10gün çok uzun hayırlısı olsun Neden düzenli kullanmadın kız gayet güzel çıkmış sonuçların düzenli kullanmaya devam et bu ay selenyumlar fayda eder inşaallahBen 10 gun adet oldugumdan hala bitmeditey tey
Bu arada tahlil verdim selenyumu duzenli kullanamamistim bi de son zamanlarda daha yüksek mg aldim tpo 289dan 279 a düşmüş anti t iseee 3626dan 2253 e düşmüş sanirim daha duzenli kullanirsam işe yariyacak 2 ay gitmeyim diyorum kullanayim böyle sonra tekrar baktiririm artik..
Bi de bat 18 mart diyo bakicaasss
Cnm cuma günü kontrole gittiğimde yazarım sana ben de çok merak ediyorum :)İnşaallah bu ay gelir bebişin hayırlısıyla canım artık ovu testlerinde uzman doktor olduk yapa yapa senin tahlil sonuçlarını çok merak ediyorum bu arada canım
Canıım ben de ovulasyon testine başladım, şu 3 gün çatlayacak sanırım koyulaşmaya başladı test ekliyorum resmini de bakın bakalımS svly_ec T tugsem_10Yalnizkus05 twins scorpion kızlar yumurta günlerini es geçmediniz inşaallah ve Yen'i bat lar ne zaman inşaallah hepiniz 9ay kırmızıları görmezsiniz
İnşaallah canım bu attıklarının hepsi 12.gün mü ve daha önce yaptın mı akşam ki yaptığınızda at bakalım pik olmuş muCanıım ben de ovulasyon testine başladım, şu 3 gün çatlayacak sanırım koyulaşmaya başladı test ekliyorum resmini de bakın bakalımyeni bat 9 mart İnşallah hamiş oluruz hepimiz yaa martta
Pik olmuş gibi canım bugünü ihmal etmemeye çalış inşaallah tek atışta yumurtayı kalbinden vurur enişteCnm cuma günü kontrole gittiğimde yazarım sana ben de çok merak ediyorum :)
Ovu testimede bir baksana pik oldu sanırım sabah yapmadım şimdi yaptım
Çok güldüm cnm inşPik olmuş gibi canım bugünü ihmal etmemeye çalış inşaallah tek atışta yumurtayı kalbinden vurur enişte
Gül canmm Benim biz kadınlara gülmek çok yakışıyorÇok güldüm cnm inş) ama hiç ümidim yok aşılama için araştırma yapıyorum )
merhaba cnm buğün önemlı toplantım vardı randevuyu çarşambaya ayarladım bende çok merak ediyorum ama gidemedım hastaneye malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?