Hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gelKızlar ben bugün hastahanedeyim kan verme günüm inşaallah değerlerim düşmüştür
Çalışıyor musun sen kuzu nerde çalışıyorsun manyak doktor Anti tpo ya bakmadıHadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel
Ben de işte pazartesi yoğunluğuyla boğuşuyorum :/
inşallah değerler iyi çıkar canım tsh a mı baktırıyorsunKızlar ben bugün hastahanedeyim kan verme günüm inşaallah değerlerim düşmüştür
Canım tsh Anti tpo istedim ama geçen ay bakmışız Anti tpo ya 6ayda bir bakıyorum dedi zaten geçen ayda zar zor bakmıştıinşallah değerler iyi çıkar canım tsh a mı baktırıyorsun
Canım tsh Anti tpo istedim ama geçen ay bakmışız Anti tpo ya 6ayda bir bakıyorum dedi zaten geçen ayda zar zor bakmıştı
olsun bozma moralini geçen ay bakmış ya bir daha ki kontrolde baktırısın yine düzenli olarak baktırıyor musun sen tsh aCanım tsh Anti tpo istedim ama geçen ay bakmışız Anti tpo ya 6ayda bir bakıyorum dedi zaten geçen ayda zar zor bakmıştı
Evet canım her ay olmasa bile 2ayda bir mutlakaolsun bozma moralini geçen ay bakmış ya bir daha ki kontrolde baktırısın yine düzenli olarak baktırıyor musun sen tsh a
Benimki de bakmaya gerek yok bundan sonra demişti ilk teşhisim konduğunda bu değer değer düşmez çünkü demişti ama düştü.. Kendileriyle çelişiyorlarEvet canım her ay olmasa bile 2ayda bir mutlaka
Sanki 10 u diye hatırlıyorum kontrolünü kız içimden bebeğinin kontrolü geçti hatta yazdım sildim Allah söyletti belki inşaallah seninde bebeğin seninledirCnm ben daha gitmedim. 17 sinden sonra gidebilirim. Çok sevindim inşallah bu ay bebeğin seninledir
Cnm şehirdışındayım eğitimdeydim doktora biraz geç gidecegımSanki 10 u diye hatırlıyorum kontrolünü kız içimden bebeğinin kontrolü geçti hatta yazdım sildim Allah söyletti belki inşaallah seninde bebeğin seninledir
Bat 10 Şubat bakalim cnm kısmet inş dediğin gibi olur. Senin bat ne zaman??Sanki 10 u diye hatırlıyorum kontrolünü kız içimden bebeğinin kontrolü geçti hatta yazdım sildim Allah söyletti belki inşaallah seninde bebeğin seninledir
28 şubat canımBat 10 Şubat bakalim cnm kısmet inş dediğin gibi olur. Senin bat ne zaman??
Allah kolaylık versin canımCnm şehirdışındayım eğitimdeydim doktora biraz geç gidecegım
belim bacaklarım ağrıyor. nezleyim ilaç içtim adet günüm gelen giden yok ama adet sancısının ağırlığı huzursuzluğu var üstümde
Geçmiş olsun İlaç içmeseydin keşke kuzu Ya belki bebiş vardırbelim bacaklarım ağrıyor. nezleyim ilaç içtim adet günüm gelen giden yok ama adet sancısının ağırlığı huzursuzluğu var üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?