Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

Kızlar ben bugün hastahanedeyim kan verme günüm inşaallah değerlerim düşmüştür

Canım tsh Anti tpo istedim ama geçen ay bakmışız Anti tpo ya 6ayda bir bakıyorum dedi zaten geçen ayda zar zor bakmıştı
Canım tsh Anti tpo istedim ama geçen ay bakmışız Anti tpo ya 6ayda bir bakıyorum dedi zaten geçen ayda zar zor bakmıştı
olsun bozma moralini geçen ay bakmış ya bir daha ki kontrolde baktırısın yine düzenli olarak baktırıyor musun sen tsh a

Benimki de bakmaya gerek yok bundan sonra demişti ilk teşhisim konduğunda bu değer değer düşmez çünkü demişti ama düştü.. Kendileriyle çelişiyorlar
Ya işte uğraşmak istemiyorlar kuzum sen kendi doktorun olacaksın valla
T tugsem_10 canım bat yaklaşıyor ne durumdasın

Kızlar tsh sonucum gayet güzel çıktı 1.586 inşaallah bu ay bebeğim benimle olur Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah S sinkar kuzum senin kontrol ne zamandı

Kızlar tsh sonucum gayet güzel çıktı 1.586 inşaallah bu ay bebeğim benimle olur Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah S sinkar kuzum senin kontrol ne zamandı
Cnm ben daha gitmedim. 17 sinden sonra gidebilirim. Çok sevindim inşallah bu ay bebeğin seninledir

Cnm ben daha gitmedim. 17 sinden sonra gidebilirim. Çok sevindim inşallah bu ay bebeğin seninledir
Sanki 10 u diye hatırlıyorum kontrolünü kız içimden bebeğinin kontrolü geçti hatta yazdım sildim Allah söyletti belki inşaallah seninde bebeğin seninledir

Sanki 10 u diye hatırlıyorum kontrolünü kız içimden bebeğinin kontrolü geçti hatta yazdım sildim Allah söyletti belki inşaallah seninde bebeğin seninledir
Cnm şehirdışındayım eğitimdeydim doktora biraz geç gidecegım

Bat 10 Şubat bakalim cnm kısmet inş dediğin gibi olur. Senin bat ne zaman??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…