yok maalesef. adet oldum yeniGeçmiş olsun İlaç içmeseydin keşke kuzu Ya belki bebiş vardır
Hayırlısı buymuş demekki üzme kendini dikkat et. Daha fazla üşütme o zamanyok maalesef. adet oldum yeni
Bi kaç gün daha bekle umarım bebiş vardır canım sonuçtan beni haberdar et tatlımmkızlar yaaa ben hala adet olamadım 32. gün bugün pazar günü test yaptım negatif çıktı. 3 gündür kasığıma bıçak gibi ağrı girip duruyo hergün bekliorum ama yokpoffff sinir oldum yaaa düzenim bozuldu. bu tedaviler düzenimi bozdu resmen yaa
Kızlar benim de tsh 5.04 cıktı ama t3 t4 normal... prolaktinim 64cıktı dostinex verip endokrinolojiye gönderdiler... acaba yine adetin 3.günü mü bakar tiroide endokrinolojiEvet benim doktorumda strese devam edersen daha çok beklersin dedi açık açık
Yok canım istediğin gün aç karnına gidebilirsin Anti tpo Anti tg yede baktırKızlar benim de tsh 5.04 cıktı ama t3 t4 normal... prolaktinim 64cıktı dostinex verip endokrinolojiye gönderdiler... acaba yine adetin 3.günü mü bakar tiroide endokrinoloji
Ben doktordan kendim mi istiyim bunları ne diyim?Yok canım istediğin gün aç karnına gidebilirsin Anti tpo Anti tg yede baktır
Doktorun kendisi büyük ihtimalle ister ama hele ki endokrinoloji doktoru ama yinede sen tsh ın yanında Anti tpo değerimede baktırmak istiyorum deBen doktordan kendim mi istiyim bunları ne diyim?
Prolaktin de yüksek Çıkmış biraz bebiş mi istiyorsun sendeKızlar benim de tsh 5.04 cıktı ama t3 t4 normal... prolaktinim 64cıktı dostinex verip endokrinolojiye gönderdiler... acaba yine adetin 3.günü mü bakar tiroide endokrinoloji
Evet 1 yıl oldu istiyorum... tahlillerde cıktı zaten bu da dün dostinexe başladım tam doz haftada 2 gün bakalım 8 tablet...nezaman düserseProlaktin de yüksek Çıkmış biraz bebiş mi istiyorsun sende
Genelde ilaçla hemen düşer prolaktinden endişe edecek bişey Yok fakat tsh ve Anti tpo önemliEvet 1 yıl oldu istiyorum... tahlillerde cıktı zaten bu da dün dostinexe başladım tam doz haftada 2 gün bakalım 8 tablet...nezaman düserse
Ptesi adetimin 4.günü olucak endokrinolojiye gidicem peki tsh cabuk düzeliyor muGenelde ilaçla hemen düşer prolaktinden endişe edecek bişey Yok fakat tsh ve Anti tpo önemli
İlaçları düzenli kullanırsan evet çabuk düzelirPtesi adetimin 4.günü olucak endokrinolojiye gidicem peki tsh cabuk düzeliyor mu
İlaçları düzenli kullanırsan evet çabuk düzelir kafanada fazla takma stresle eş bi hormon sen onu gözünde büyüttükçe seni daha çok etkilerPtesi adetimin 4.günü olucak endokrinolojiye gidicem peki tsh cabuk düzeliyor mu
Değerim 5.04 korkum şu ki ilaç vermeyebilir mi bana?İlaçları düzenli kullanırsan evet çabuk düzelir kafanada fazla takma stresle eş bi hormon sen onu gözünde büyüttükçe seni daha çok etkiler
Üzüldüm... o adetler ne büyük mutsuzluk sebebi biliyorum her ay her ay...kızlar ben tabiiiiiki adet oldum
Cankiriklarim sen gebelik düşünüyorum dersen kesin ilaç verir hoş demesen de verir zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?