Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

Hayırlı cumalar kızlarr.. benim bugün 1 damla kırmızı leke geldi erken olucam sanırım.. Gelecek aya kaldı umutlar Herşeyin hayırlısı.. Sizin için dua ediyorum inşallah hamilesinizdir :)

Hayırlı cumalar canım sinkarda adet oldu canım herşeyin hayırlısı demekki daha nasip değilmiş ama yinede bekle bi damla kan belki yerleşme kanamasıdır

kızlar yaaa ben hala adet olamadım 32. gün bugün pazar günü test yaptım negatif çıktı. 3 gündür kasığıma bıçak gibi ağrı girip duruyo hergün bekliorum ama yok poffff sinir oldum yaaa düzenim bozuldu. bu tedaviler düzenimi bozdu resmen yaa

Bi kaç gün daha bekle umarım bebiş vardır canım sonuçtan beni haberdar et tatlımm

Evet benim doktorumda strese devam edersen daha çok beklersin dedi açık açık
Kızlar benim de tsh 5.04 cıktı ama t3 t4 normal... prolaktinim 64cıktı dostinex verip endokrinolojiye gönderdiler... acaba yine adetin 3.günü mü bakar tiroide endokrinoloji

Kızlar benim de tsh 5.04 cıktı ama t3 t4 normal... prolaktinim 64cıktı dostinex verip endokrinolojiye gönderdiler... acaba yine adetin 3.günü mü bakar tiroide endokrinoloji
Yok canım istediğin gün aç karnına gidebilirsin Anti tpo Anti tg yede baktır

Prolaktin de yüksek Çıkmış biraz bebiş mi istiyorsun sende

Evet 1 yıl oldu istiyorum... tahlillerde cıktı zaten bu da dün dostinexe başladım tam doz haftada 2 gün bakalım 8 tablet...nezaman düserse
Genelde ilaçla hemen düşer prolaktinden endişe edecek bişey Yok fakat tsh ve Anti tpo önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…