Benim 1,5 yıl önce 4,5 falandı ilk öğrendiğimde şuan 1,75 e düştü. 37,5mg euthyrox içiyorum.Canım benim adetlerim hep düzenli ve 28-29 günde bir oluyordu hala öyle fakat yoğunluğu azaldı benimde canım birde senin tsh kaçtan kaça düştü canım
Benimkinden düşük öğrenmişsin yinede ben öğrendiğimde 9.6546 küsürdü şimdi 1.5756 küsürBenim 1,5 yıl önce 4,5 falandı ilk öğrendiğimde şuan 1,75 e düştü. 37,5mg euthyrox içiyorum.
Rabbim evladını sana bağışlasın inşaallah bizde Birgün engel değil diye sizler gibi yazarız ilacımı gayet düzenli kullanıyorum bende sabrediyoruz bekliyorum Rabbim mükafatını versinbende haşimatoluyum önce hiper di satomdan sonra haşimato oldu benim tsh 34 tü hep burda böyle yazanlara yazmaya çalışıyorum stres yapmayın engel değil diye. Bende öğrendiğimde çok korktum ani tpo lar uçmuştu 1500 değerinden büyüktü tsh desen 34 en önce tsh 2,5 indirdik kısa bir sürede , sonra gebelik için çalışmalar başladık ve kısa süre sonra hamile kaldım ilaçlarımı hep içtim ve halen içiyorum...
Cnm merhaba bende seninle ayni sekilde once hiper atom sonrasi hipo oldu. Yakın bir zamanda bebegimi kaybettim doktor anti tpo degerim 150 bu arada bilemiyorum ama sebep olmus olabilir dedi. Sen hamile kaldiginda anti tpo degerin yazdigin kadar yuksekmiydibende haşimatoluyum önce hiper di satomdan sonra haşimato oldu benim tsh 34 tü hep burda böyle yazanlara yazmaya çalışıyorum stres yapmayın engel değil diye. Bende öğrendiğimde çok korktum ani tpo lar uçmuştu 1500 değerinden büyüktü tsh desen 34 en önce tsh 2,5 indirdik kısa bir sürede , sonra gebelik için çalışmalar başladık ve kısa süre sonra hamile kaldım ilaçlarımı hep içtim ve halen içiyorum...
Canım nasıl hipertroit demiş doktor anlamadım değerlerin ve kullandığın ilaç haşimato tiroidi olduğunu gösteriyor doktorunu değiştirmeni tavsiye ederimMerhaba kizlar benimde degerlerim yüksek cikti ama hipo mu hasimoto mu bilmiyorum doktor hipo dedi ama burda yorumları okudukca kafam karisio lutfen banada yardimci olur musunuz? TSH 9.02 ANTI TPO >1000.0 ANTI TROGLO. 137.2 simdi ben ne oluyorum euthyrox 50 mcg 5 gündür kullaniyorum.
Hiper ile karistirdiniz sanirim cunku hipotiroid hasimatoya yol acar. Ayni sey gibiCanım nasıl hipotroid demiş doktor anlamadım değerlerin ve kullandığın ilaç haşimato tiroidi olduğunu gösteriyor doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim
bende haşimatoluyum önce hiper di satomdan sonra haşimato oldu benim tsh 34 tü hep burda böyle yazanlara yazmaya çalışıyorum stres yapmayın engel değil diye. Bende öğrendiğimde çok korktum ani tpo lar uçmuştu 1500 değerinden büyüktü tsh desen 34 en önce tsh 2,5 indirdik kısa bir sürede , sonra gebelik için çalışmalar başladık ve kısa süre sonra hamile kaldım ilaçlarımı hep içtim ve halen içiyorum...
Ve bende sizler gibiydim lise dönemlerinde hipertroitdim bi dönem ilaç kullandım ve bitmiş olarak gözüküyordu 6ay takip ettik normal çıkınca bırakmıştım kontrolleri ne zaman evlendim çocuk istedim o zaman bi bakalım dedim ve haşimato olduğumu öğrendim bebeğin için geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşaallah hepimizeCnm merhaba bende seninle ayni sekilde once hiper atom sonrasi hipo oldu. Yakın bir zamanda bebegimi kaybettim doktor anti tpo degerim 150 bu arada bilemiyorum ama sebep olmus olabilir dedi. Sen hamile kaldiginda anti tpo degerin yazdigin kadar yuksekmiydi
Aaa evet kusura bakmayınHiper ile karistirdiniz sanirim cunku hipotiroid hasimatoya yol acar. Ayni sey gibi
Rabbim evladını sana bağışlasın inşaallah bizde Birgün engel değil diye sizler gibi yazarız ilacımı gayet düzenli kullanıyorum bende sabrediyoruz bekliyorum Rabbim mükafatını versin
Ilk ben saglik ocağına yaptrdim test canim orda bu anti degerler falan yoktu sadece tsh 11 kusurdu ve serbest t4 birazcik düşüktü sonra ben genel cerahiye gittim ultrosan ve kan bidaha istedi dahiliyeye git dedi size yazdigim sonuclarla gittim doktora o ilaci verdi ben de anlamadimCanım nasıl hipotroid demiş doktor anlamadım değerlerin ve kullandığın ilaç haşimato tiroidi olduğunu gösteriyor doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim
Siz ilacı kullanmaya devam edin hasimato ve hipotiroid ayni sey doktora guveninIlk ben saglik ocağına yaptrdim test canim orda bu anti degerler falan yoktu sadece tsh 11 kusurdu ve serbest t4 birazcik düşüktü sonra ben genel cerahiye gittim ultrosan ve kan bidaha istedi dahiliyeye git dedi size yazdigim sonuclarla gittim doktora o ilaci verdi ben de anlamadim
Cnm merhaba bende seninle ayni sekilde once hiper atom sonrasi hipo oldu. Yakın bir zamanda bebegimi kaybettim doktor anti tpo degerim 150 bu arada bilemiyorum ama sebep olmus olabilir dedi. Sen hamile kaldiginda anti tpo degerin yazdigin kadar yuksekmiydi
Tsh değerim şuan normal canım ve ovulasyonda kullandım ama nasip değilmiş daha demekki birde benim eşim denizci+asker 2aydır korunuyor gibiyiz ayda bir iki ancak oluyor oda yumurta dönemlerine denk gelmiyor ve önümüzdeki iki ay yine Yokamin cnm sağol allah isteyen herkese versin, tsh değerlerin normalse sana tavsiyem ovulsayon testi kullan yada gün aşırı ilişki .. yumurtlama dönemin kaçmamış olur
Ve bende sizler gibiydim lise dönemlerinde hipertroitdim bi dönem ilaç kullandım ve bitmiş olarak gözüküyordu 6ay takip ettik normal çıkınca bırakmıştım kontrolleri ne zaman evlendim çocuk istedim o zaman bi bakalım dedim ve haşimato olduğumu öğrendim bebeğin için geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşaallah hepimize
Tsh değerim şuan normal canım ve ovulasyonda kullandım ama nasip değilmiş daha demekki birde benim eşim denizci+asker 2aydır korunuyor gibiyiz ayda bir iki ancak oluyor oda yumurta dönemlerine denk gelmiyor ve önümüzdeki iki ay yine Yok
Bu konu kafamda cok dolaniyordu bebegin olumune acaba bu mu sebep oldu diye ki benim degerim cok daha dusuktu. Cok tesekkur ederim birazda olsa rahatladimevet cnm çok yüksekti hatta onlar uzun bir süre hep yüksekti 1000 den yada 1500 den büyük işareti gösteriyordu eski tahlillerime bakmam lazım ama 1000 den büyük olduğu kesin öyle diim sana
Canım hipotroid ve haşimato aynı gibi birşey haşimato hipotroidten sonra oluyor ben biraz hızlı ve yanlış okumuşum doktor hipotroid demekte haklı(benim doktorum bana uzun süre haşimato olduğumu bilerek söylememiş bebek istediğimi bildiği için takıntıyaparım diye )Ilk ben saglik ocağına yaptrdim test canim orda bu anti degerler falan yoktu sadece tsh 11 kusurdu ve serbest t4 birazcik düşüktü sonra ben genel cerahiye gittim ultrosan ve kan bidaha istedi dahiliyeye git dedi size yazdigim sonuclarla gittim doktora o ilaci verdi ben de anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?