Anladım canım merakla sonucunu bekliyorummerhaba cnm buğün önemlı toplantım vardı randevuyu çarşambaya ayarladım bende çok merak ediyorum ama gidemedım hastaneye malesef
ilacı bırakıp hamile kaldım yazmışsınızda acaba tiroid ilacını mı bırakmıştınız. sizin değerleriniz çok yüksek değildi o zmnBen 3,5 yıldır evliyim daha önce korunuyordum kazara hamile kaldım ama kısmet olmadı 4 aylıkken suyu bitti . Ondan sonra 1 sene korundum ve ilacı bıraktım , ilaçsız da korunmaya devam ettim bir süre sonra karar verdik yapalım diye Allahım izniyle de oldu . Yumurtlama günlerine göre hesap yap daha iyi olur. O günlerin haricinde ne kadar ilişki yaşansa da hamile kalmak zor . İlişkiden sonra lavaboya gitme yat biraz bacaklarını dik yukarı . Olur Allah'ın izniyle neden olmasın haşimato falan hamileliğe kesinlikle engel değil . Şeker de var bende üstüne üstelik kalamasam ben kalamam :)
Geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşaallah hepimize kaç yaşındasınız 10yılda 1kere mi hamile kaldınız veya bebek istedikten sonra ne kadar sürede gebe kaldınız kendiliğinden mi tedaviyle mi oldu acaba ne soru sordum beee kusura bakma vallaMerhaba ben de yaklaşık 10 yıldır haşimato hastasıyım geçen sene gelişim geriliği nedeni ile bir kürtajım var...Aralıktan bu yana tekrar istiyorum inşallah
Vesilen şifan olsun canım sonuçtan bizide haberdar edersen sevinirim nasıl nereden yaptırdın hacamatıkızlaaaar ben hacamat yaptırdımbakalım faydası olacak mı
29 yaşındayım cnm 3. Deneme de hamile kaldım 1 kere oldu şimdi tekrar istiyorum inşallah.. Kendiliğinden oldu haşimatodan olmaz diye düşündüm hatta tatile gidecektim bilmem geciktirici kullandım bıraktığımda adet olamayınca öğrenmiştim nasip değilmiş... Şimdi de 3 ay oldu tekrar isteyeli çabuk olsun istiyorum ama henüz bişey yok 30 olmadan olur inşallah :)Geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşaallah hepimize kaç yaşındasınız 10yılda 1kere mi hamile kaldınız veya bebek istedikten sonra ne kadar sürede gebe kaldınız kendiliğinden mi tedaviyle mi oldu acaba ne soru sordum beee kusura bakma valla
Vesilen şifan olsun canım sonuçtan bizide haberdar edersen sevinirim nasıl nereden yaptırdın hacamatı
3.denemede olduysa olur olur inşaallah merak etme Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut29 yaşındayım cnm 3. Deneme de hamile kaldım 1 kere oldu şimdi tekrar istiyorum inşallah.. Kendiliğinden oldu haşimatodan olmaz diye düşündüm hatta tatile gidecektim bilmem geciktirici kullandım bıraktığımda adet olamayınca öğrenmiştim nasip değilmiş... Şimdi de 3 ay oldu tekrar isteyeli çabuk olsun istiyorum ama henüz bişey yok 30 olmadan olur inşallah :)
İnşallah Canım rabbim isteyen herkese bekletmeden versin hayırlısıyla... Sen ne kadardır istiyorsun3.denemede olduysa olur olur inşaallah merak etme Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut
Ben 1.5yılı geçti canım hiç gebelik nasip olmadıİnşallah Canım rabbim isteyen herkese bekletmeden versin hayırlısıyla... Sen ne kadardır istiyorsun
vardır bir zamanı cnm sen nasıl tedaviler oluyorsun haşimatodan başka engel var mı?Ben 1.5yılı geçti canım hiç gebelik nasip olmadı
Yok canım tiroid ilacını hala kullanıyorum hiç bırakamadım. Haşimato tiroidim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum onu bıraktım hemen hamile kaldım peşine . Hem de şeker hastasıyım insülin kullanıyorum . Allah'a çok şükür verdi . Hayırlısıyla doğurmak nasip etsin . İsteyen herkese de versin inşallah . Bu aralar bende de ateş yüksekliği var . 39-38,5 falan çıkıyor . Çok kötüyüm inşallah kötü bişey olmaz bebeğimeilacı bırakıp hamile kaldım yazmışsınızda acaba tiroid ilacını mı bırakmıştınız. sizin değerleriniz çok yüksek değildi o zmn
Başka hiçbir engel Yok canım yumurta gelişiyor çatlıyor eşimin değerleri gayet güzel nasip diyip bekliyorum artıkvardır bir zamanı cnm sen nasıl tedaviler oluyorsun haşimatodan başka engel var mı?
Allah'ın izniyle sağ Salim kucağına alırsın inşaallah canımYok canım tiroid ilacını hala kullanıyorum hiç bırakamadım. Haşimato tiroidim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum onu bıraktım hemen hamile kaldım peşine . Hem de şeker hastasıyım insülin kullanıyorum . Allah'a çok şükür verdi . Hayırlısıyla doğurmak nasip etsin . İsteyen herkese de versin inşallah . Bu aralar bende de ateş yüksekliği var . 39-38,5 falan çıkıyor . Çok kötüyüm inşallah kötü bişey olmaz bebeğime
Ne güzel örneksin bizim için sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere dua et :)Yok canım tiroid ilacını hala kullanıyorum hiç bırakamadım. Haşimato tiroidim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum onu bıraktım hemen hamile kaldım peşine . Hem de şeker hastasıyım insülin kullanıyorum . Allah'a çok şükür verdi . Hayırlısıyla doğurmak nasip etsin . İsteyen herkese de versin inşallah . Bu aralar bende de ateş yüksekliği var . 39-38,5 falan çıkıyor . Çok kötüyüm inşallah kötü bişey olmaz bebeğime
İnşallah canım Allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah . Herşeyin bir zamanı vardır ben ona inanıyorum, eğer başka bi problem yoksa zamanı geldiğinde illa ki olur . Şimdi herşeyin imkanı var . Çok nadirdir herşeye rağmen çocuğu olmayan . Allah onlara da yardım etsin . Biz de sizlerin güzel haberlerinizi bekliyoruz olursa lütfen paylaşın burda :)Ne güzel örneksin bizim için sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere dua et :)
nm bende haşimato hastasıydım ilacımı duzenlı kullandım 2yılın sonunda hanıle kalabıldım umıdını kesme hasımato asla kısırlık va yapan bıraey degılMerhabalar kızlar ben 24 yaşındayım 1.5yıldır evliyim ve ilk evlendiğimizde bebek istemedik 6ay kadar sonra çalışmalara başladık fakat daha gelmedi nazlı kuzumm 10.ayda hastahaneye gidip hipotroid olduğumu öğrendim levotiroksin tedavisine başlandı geçen ayda kendim anti tpo testine baktırmak istedim ve haşimato teşhisi konuldu gelin bu süreci beraber yaşayalım ve ve müjdelerimizi verelim
sher33 bat 28 Şubat
@sinkar bat 10 şubat
S svly_ec bat 18 Mart
@tugsem_10 bat 9şubat
@twins scorpion bat 10 Mart
Yalnizkus05 bat 13 şubat
Merhaba canım benim Allah razı olsun inşaallah evladını Rabbim sana bağışlasın darısı tüm isteyenlerle bana nasip olsunC
nm bende haşimato hastasıydım ilacımı duzenlı kullandım 2yılın sonunda hanıle kalabıldım umıdını kesme hasımato asla kısırlık va yapan bıraey degıl
Canım benim adetlerim hep düzenli ve 28-29 günde bir oluyordu hala öyle fakat yoğunluğu azaldı benimde canım birde senin tsh kaçtan kaça düştü canımsher33 canım birşey soracağım, tsh değerim düştükçe adet döngümün süresi kısaldı gibi hissediyorum mesela eskiden 30-31 günde bir olurken şimdi 26 güne kadar geriledi. Sen de böyle birşey oldu mu? Yoksa alakası yok mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?