Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

Merhaba ben de yaklaşık 10 yıldır haşimato hastasıyım geçen sene gelişim geriliği nedeni ile bir kürtajım var...Aralıktan bu yana tekrar istiyorum inşallah

ilacı bırakıp hamile kaldım yazmışsınızda acaba tiroid ilacını mı bırakmıştınız. sizin değerleriniz çok yüksek değildi o zmn

Merhaba ben de yaklaşık 10 yıldır haşimato hastasıyım geçen sene gelişim geriliği nedeni ile bir kürtajım var...Aralıktan bu yana tekrar istiyorum inşallah
Geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşaallah hepimize kaç yaşındasınız 10yılda 1kere mi hamile kaldınız veya bebek istedikten sonra ne kadar sürede gebe kaldınız kendiliğinden mi tedaviyle mi oldu acaba ne soru sordum beee kusura bakma valla
kızlaaaar ben hacamat yaptırdım bakalım faydası olacak mı
Vesilen şifan olsun canım sonuçtan bizide haberdar edersen sevinirim nasıl nereden yaptırdın hacamatı

29 yaşındayım cnm 3. Deneme de hamile kaldım 1 kere oldu şimdi tekrar istiyorum inşallah.. Kendiliğinden oldu haşimatodan olmaz diye düşündüm hatta tatile gidecektim bilmem geciktirici kullandım bıraktığımda adet olamayınca öğrenmiştim nasip değilmiş... Şimdi de 3 ay oldu tekrar isteyeli çabuk olsun istiyorum ama henüz bişey yok 30 olmadan olur inşallah :)

3.denemede olduysa olur olur inşaallah merak etme Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut

ilacı bırakıp hamile kaldım yazmışsınızda acaba tiroid ilacını mı bırakmıştınız. sizin değerleriniz çok yüksek değildi o zmn
Yok canım tiroid ilacını hala kullanıyorum hiç bırakamadım. Haşimato tiroidim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum onu bıraktım hemen hamile kaldım peşine . Hem de şeker hastasıyım insülin kullanıyorum . Allah'a çok şükür verdi . Hayırlısıyla doğurmak nasip etsin . İsteyen herkese de versin inşallah . Bu aralar bende de ateş yüksekliği var . 39-38,5 falan çıkıyor . Çok kötüyüm inşallah kötü bişey olmaz bebeğime

Allah'ın izniyle sağ Salim kucağına alırsın inşaallah canım

Ne güzel örneksin bizim için sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere dua et :)

Ne güzel örneksin bizim için sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere dua et :)
İnşallah canım Allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah . Herşeyin bir zamanı vardır ben ona inanıyorum, eğer başka bi problem yoksa zamanı geldiğinde illa ki olur . Şimdi herşeyin imkanı var . Çok nadirdir herşeye rağmen çocuğu olmayan . Allah onlara da yardım etsin . Biz de sizlerin güzel haberlerinizi bekliyoruz olursa lütfen paylaşın burda :)

C
nm bende haşimato hastasıydım ilacımı duzenlı kullandım 2yılın sonunda hanıle kalabıldım umıdını kesme hasımato asla kısırlık va yapan bıraey degıl

C

nm bende haşimato hastasıydım ilacımı duzenlı kullandım 2yılın sonunda hanıle kalabıldım umıdını kesme hasımato asla kısırlık va yapan bıraey degıl
Merhaba canım benim Allah razı olsun inşaallah evladını Rabbim sana bağışlasın darısı tüm isteyenlerle bana nasip olsun

sher33 canım birşey soracağım, tsh değerim düştükçe adet döngümün süresi kısaldı gibi hissediyorum mesela eskiden 30-31 günde bir olurken şimdi 26 güne kadar geriledi. Sen de böyle birşey oldu mu? Yoksa alakası yok mudur?

Canım benim adetlerim hep düzenli ve 28-29 günde bir oluyordu hala öyle fakat yoğunluğu azaldı benimde canım birde senin tsh kaçtan kaça düştü canım

Kizlar bende guatr hastasiyim yani tiroidliyim ve pko hastasiyim ama suan degilim heralde. Hamileyim ultrasonda ymurtaliklarim temizmis dr oyle soyledi halbuki hep pko diyip duruyolardi duzensiz adet gordugm icinde bebegm 1 hafta geriden geliyor ama Allah yazdiysa hicbisey engel degil. Sadece dua edin. Evlenince bebegm olmicak saniyodum dr lar oyle diyodu ama 2. Ayimizda hamile kaldim. Uzun sure nasilsa hamile kalamicam derken hemen hamilelik nasip oldu herkes cok erken degilmi bebek icin diyo ama smdiki aklim olsa yine korunmazdim. Bu bebek hayalimdi sukurler olsun Rabbim koydu gobusume bebisimi. Insallah isteyen herkes bu duyguyu tadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…