Evet cnm bayaga kotuydum yanı ama bence hasımato asla gebe kalmaya engel bır durum degıl ben ilaçlrımı bıraktıgım donemde hamıle kaldım bıde rabbım hayırlısıyla hepımıze basıp etsın ınsMaşallah Allah ım kucağına almayıda nasip etsin kuzum Anti tpo da mı yüksekti
Ayyy keşke bende öyle yerin dibine girsemhayir ondada 2-3 hafta korunmadik ben hastaneye gittim kanim dusukse yada demir eksikligi varsa hamile kalmadan tamamlayim die dusundum doktorada solrdim bizi tebrik etti o zmn yeni nesil bilincli hareket edio ne guzel dedi kan testi isteyelim dedi kan testi geldi 2 haftalik hamilesin dediben orda iptal tabi hangi ara dedim doktorda ovmustu o kdr yerin dibine gectim
İnşaallah canım benim inşaallah hepimizeEvet cnm bayaga kotuydum yanı ama bence hasımato asla gebe kalmaya engel bır durum degıl ben ilaçlrımı bıraktıgım donemde hamıle kaldım bıde rabbım hayırlısıyla hepımıze basıp etsın ıns
Ayyy keşke bende öyle yerin dibine girsem
Ağzından bal damlıyor vallaallah sanada nasip etsin ins tez zamanda
Bende umudumu kaybetmeye başladım bu ay dedim kendime senin çocuğun olmayacak bekleme her ay umut etme karnını sevme diye ve buraya hamile olup yazanları gördükçe düşüncelerimden utandım Rabbim her şeyin hayırlısını versin kuzuAnlattıklarınızı okuyunca insan umutlaniyo.. Ne güzel hersey yolunda gitmiş. Ben önce graves sonra hasimato oldum yumurtalar hep iyiydi tiroidimin normal olduğu donem de oldu ama iste olmayinca olmuyo.. Gercekten bazen cok umudumu kaybediyorum
kendim zaten bu dönemde stresliyim birde onunki eklenince üstüne zor oluyor.soruyor devamlı oldu mu var mı birşey adet olduğumda da belli etmemeye çalışsa da anlıyorum üzülüyor.Senin eşinde mi stres yapıyor
aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsunAynı şekilde benim eşimde öyle stres yapma diye benle konuşması yokmu kendisinin sesinden gözünden stres akıyor oysa
birde şu eşlerle kavgalar olmasa olunca hiç istemiyorum hamilelik falan sinir geliyor birdenAynı şekilde benim eşimde öyle stres yapma diye benle konuşması yokmu kendisinin sesinden gözünden stres akıyor oysa
Yok ben kavga ederkende istiyorum valla sadece yumurta döneminde etmeyeye çalışıyorum yumurta günleri yapışıyorum adamabirde şu eşlerle kavgalar olmasa olunca hiç istemiyorum hamilelik falan sinir geliyor birden
Yok ben kavga ederkende istiyorum valla sadece yumurta döneminde etmeyeye çalışıyorum yumurta günleri yapışıyorum adama
ay bende olmuyor o ya :) istiyorum da yapmak zor geliyor kızgınken :) kilolarınız nasıl sizin bana bir yapıştı kilolar gitmiyor bu hastalıkta kilo vermek de zor oluyor yaYok ben kavga ederkende istiyorum valla sadece yumurta döneminde etmeyeye çalışıyorum yumurta günleri yapışıyorum adama
Kızgınken bende ne yaklaşıyorum nede yaklaştırırım ama yumurta dönemleri alttan alırım bi sorun çıkarsa bebek olsunda sonra göstereceğim ben sana derim hep hattaay bende olmuyor o ya :) istiyorum da yapmak zor geliyor kızgınken :) kilolarınız nasıl sizin bana bir yapıştı kilolar gitmiyor bu hastalıkta kilo vermek de zor oluyor ya
Selam kızlarray bende olmuyor o ya :) istiyorum da yapmak zor geliyor kızgınken :) kilolarınız nasıl sizin bana bir yapıştı kilolar gitmiyor bu hastalıkta kilo vermek de zor oluyor ya
senin iyi canım kilon ben de 160 boy kilom da 62.bende 55 dim troid çıkmadan önce.kilo almazdım hiç ne kadar yesemde ama bu hastalık çıktığında hatta daha doktora gitmeden önce başladım kilo almaya 65 e kadar çıktığım oldu.aç kalamıyorum ya birden elim ayağım titriyor kendimi yemeğe veriyorum.ama versem biraz çok iyi olacakKızgınken bende ne yaklaşıyorum nede yaklaştırırım ama yumurta dönemleri alttan alırım bi sorun çıkarsa bebek olsunda sonra göstereceğim ben sana derim hep hattaBen 1.65 boyunda 53kiloyum evlenmeden önce 48den yukarı çıkamazdım şimdi eve kapanıp kaldım 5kilo aldım daha da almam herhalde öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?