Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

Maşallah Allah ım kucağına almayıda nasip etsin kuzum Anti tpo da mı yüksekti
Evet cnm bayaga kotuydum yanı ama bence hasımato asla gebe kalmaya engel bır durum degıl ben ilaçlrımı bıraktıgım donemde hamıle kaldım bıde rabbım hayırlısıyla hepımıze basıp etsın ıns

hayir ondada 2-3 hafta korunmadik ben hastaneye gittim kanim dusukse yada demir eksikligi varsa hamile kalmadan tamamlayim die dusundum doktorada solrdim bizi tebrik etti o zmn yeni nesil bilincli hareket edio ne guzel dedi kan testi isteyelim dedi kan testi geldi 2 haftalik hamilesin dedi ben orda iptal tabi hangi ara dedim doktorda ovmustu o kdr yerin dibine gectim

Ayyy keşke bende öyle yerin dibine girsem

İnşaallah canım benim inşaallah hepimize

Anlattıklarınızı okuyunca insan umutlaniyo.. Ne güzel hersey yolunda gitmiş. Ben önce graves sonra hasimato oldum yumurtalar hep iyiydi tiroidimin normal olduğu donem de oldu ama iste olmayinca olmuyo.. Gercekten bazen cok umudumu kaybediyorum

Bende umudumu kaybetmeye başladım bu ay dedim kendime senin çocuğun olmayacak bekleme her ay umut etme karnını sevme diye ve buraya hamile olup yazanları gördükçe düşüncelerimden utandım Rabbim her şeyin hayırlısını versin kuzu

Aynı şekilde benim eşimde öyle stres yapma diye benle konuşması yokmu kendisinin sesinden gözünden stres akıyor oysa

Yok ben kavga ederkende istiyorum valla sadece yumurta döneminde etmeyeye çalışıyorum yumurta günleri yapışıyorum adama
ay bende olmuyor o ya :) istiyorum da yapmak zor geliyor kızgınken :) kilolarınız nasıl sizin bana bir yapıştı kilolar gitmiyor bu hastalıkta kilo vermek de zor oluyor ya

ay bende olmuyor o ya :) istiyorum da yapmak zor geliyor kızgınken :) kilolarınız nasıl sizin bana bir yapıştı kilolar gitmiyor bu hastalıkta kilo vermek de zor oluyor ya
Kızgınken bende ne yaklaşıyorum nede yaklaştırırım ama yumurta dönemleri alttan alırım bi sorun çıkarsa bebek olsunda sonra göstereceğim ben sana derim hep hatta Ben 1.65 boyunda 53kiloyum evlenmeden önce 48den yukarı çıkamazdım şimdi eve kapanıp kaldım 5kilo aldım daha da almam herhalde öyle düşünüyorum

Selam kızlarr
Benim bat 17 şubat ama bu ayı değerlendiremedik tam ovulasyon dönemindeki küslük nedeniyle 1 gün oldu sadece . Sher33 biliyor ben de haşimatoluyum başka sebep bulamadığımızdan bu konuya takıyoruz belki ama napalım 1 yıldır bekliyorum..

senin iyi canım kilon ben de 160 boy kilom da 62.bende 55 dim troid çıkmadan önce.kilo almazdım hiç ne kadar yesemde ama bu hastalık çıktığında hatta daha doktora gitmeden önce başladım kilo almaya 65 e kadar çıktığım oldu.aç kalamıyorum ya birden elim ayağım titriyor kendimi yemeğe veriyorum.ama versem biraz çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…