Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

Hoşgeldin canım belki önceki konuşmaları okuduysan haşimato ya rağmen hamile kalan çok var biz çok stres yaptığımız için olmuyor

canım geçmiş olsun sana da hoş geldin aramıza değerlerin nasıl çıkıyor senin

Hoşgeldin canım belki önceki konuşmaları okuduysan haşimato ya rağmen hamile kalan çok var biz çok stres yaptığımız için olmuyor

ahhh bu stressss herşeyi nasıl da etkisi altına alıyor kafamızdan biraz da olsa atmamız lazım aslında.tabiki de kontrollerimizi yaptıralım doktora gidelim bir sorun var mı yok mu öğrenelim ama şartlamayalım kendimizi.hayırlısıyla olur inşallah.doktorunuz ne diyor kızlar bu konuda size

Canım benim doktorum sana engel olan haşimato değil sizin bebeğiniz olmamasının sebebi eşimin görevi ve senin stresin diyor eşim denizci benim kızlar yumurta zamanları arada kaçırdığımız oluyor nöbetti seyirdi bazende araya tartışmalar giriyordu şimdi akıllandım işte evde olduğu zaman yumurta zamanları akıllı uslu oluyoruz

anladım canım bana da net birşey denilmedi daha rahim filmi çektirmedim diğer hormonlarım normal çıkıyor eşim de test yaptırmadı hiç

Kuzu eşin neden spermiyogram vermedi inşaallah bi sorun yoktur ama ya ondan kaynaklıysa
vermiyor ki canım bir tane varya ona güveniyor bende problem olsa bu da olmazdı herhalde diyor iyi de dedim bende ben doğurdum sonuçta onu da bende de yok diyeyim o zaman öyle bekleyip duralım.geçen ay dedim güzellikle bak aklımızda kalmasın bir ay daha bekleyelim olmazsa sen de git bir doktora dedim inşallah dinler de gider

İnşaallah canım gitsin ne olacak sanki beş on dk ya bitiyor

İnşaallah canım gitsin ne olacak sanki beş on dk ya bitiyor
ah birde ona anlatabilsem kuzu her ay bu sefer oldu demekten ve sonunda adet olmaktan sıkıldım inan.bu bir buçuk yıldır yaşamadığım belirti kalmadı her ay kendimi dinleyip durdum. bir iki aydır daha rahat olmaya çalışıyorum takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince ama etrafımda hamile olunca bütün enerjim bitiyor malesef

ya ben çok acıkmaya başladım afakat adet belirtilerinde de olabiliyor ya.

Katılıyorum cnm, eşim de kızıyor bana düşünme sürekli akışına bırak diye ama iş yerinde bile 2 yakın arkadaşım ayrıca ablam hamile falan ister istemez hatırlatıyor insana :/

Katılıyorum cnm, eşim de kızıyor bana düşünme sürekli akışına bırak diye ama iş yerinde bile 2 yakın arkadaşım ayrıca ablam hamile falan ister istemez hatırlatıyor insana :/
ahh o hatırlatanlar yok mu birde insanın burnuna burnuna sokmaya çalışanlar.öyleleri olunca etrafta insan daha bir üzülüyor malesef canım

canım geçmiş olsun sana da hoş geldin aramıza değerlerin nasıl çıkıyor senin
Sağol cnm hoşbuldum.Ben en son 2 hafta önce yaptırdım testlerimi tsh:1,75 anti tpo:128 çıktı. Anti tpo değerim hep 1300 ün üstündeydi sevindim düştüğüne ama bakalım bir değişiklik olup da hamile kalabilecek miyim :))

inşallah kalırsın canım ben bu antitpo ya baktırmadım sanırım ilk çıktığında bakmışsa bakmıştır ama onu da hatırlamıyorum hep tsh a bakılıyor benim

Ben de gülüyorum artık kendime, adet geçince psikolojik bir rahatlama geliyor artık hiç takmayacağım akışına bırakıp adet olursam da üzülmeyeceğim diyip ovulasyon geçince acabalara başlayıp regl olunca da yine üzülerek kapanışı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…