Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

inşallah kalırsın canım ben bu antitpo ya baktırmadım sanırım ilk çıktığında bakmışsa bakmıştır ama onu da hatırlamıyorum hep tsh a bakılıyor benim
Benim doktorum da anti tpo yu takip etmemize gerek yok çünkü onun düşmesini beklemeyiz demişti ama ben yine de baktırıyorum ki düşmüş :)

aynen öyle kuzum rutin aylarımız böyle geçiyor malesef her ay bir sürü belirti yaşadım hepsi de psikolojik çıktı.bende kafaya takmayacağım diyorum bakalım ne kadar yapabilirsek işte

Katılıyorum cnm, eşim de kızıyor bana düşünme sürekli akışına bırak diye ama iş yerinde bile 2 yakın arkadaşım ayrıca ablam hamile falan ister istemez hatırlatıyor insana :/
Benim ektim benden 1ay sonra evlendi Doğum yaptı en yakın arkadaşım bebek istenmiyordu hamile ablam 3.ye hamile insan düşünmeden edemiyor ki gece su içmeye kalktığımda bile aklımda

Benim ektim benden 1ay sonra evlendi Doğum yaptı en yakın arkadaşım bebek istenmiyordu hamile ablam 3.ye hamile insan düşünmeden edemiyor ki gece su içmeye kalktığımda bile aklımda
benimde eltim 3. ye hamile hemde korunduğu halde kalmış bir araya geldik mi sürekli bebek konuları konuşuluyor sanki bana inat eder gibi deli oluyorum bende

ya ben çok acıkmaya başladım afakat adet belirtilerinde de olabiliyor ya.
İnşaallah hamişlik belirtisidir kuzu
aranızda bitkisel kürlerden deneyen var mı hanımlar ben başlasam mı ki diyorum ama
Bende düşünüyorum bu ay ahh ahh ne kadar takmıyoruz desekte buluyoruz bişeyler
Hepimiz aynıyız canım bende adete Birgün kala wc de peçeteleri mikroskopla incelemediğim kalıyor acaba kan var mı diye

benimde eltim 3. ye hamile hemde korunduğu halde kalmış bir araya geldik mi sürekli bebek konuları konuşuluyor sanki bana inat eder gibi deli oluyorum bende
Benim kendi ailem daha çok soruyor daha çok istiyor eşimin ailesinden kimse sormuyor sadece teyzeleri amcaları soruyormuş kaynanama oda keyif onların biz karışmayalım diyormuş görümcemden duydum onu da

Benim kendi ailem daha çok soruyor daha çok istiyor eşimin ailesinden kimse sormuyor sadece teyzeleri amcaları soruyormuş kaynanama oda keyif onların biz karışmayalım diyormuş görümcemden duydum onu da
benimde kendi annem daha çok diyor bana destek oluyor eltimde amaan delimisin kafaya takılır mı o hiç başka şey bulamadın mı diyor

Kızlar şuan regl ime 11-12 gün var göğüs ağrısı çekiyorum şimdiden, geçen ay da erkenden ağrımaya başlamıştı size de oluyor mu?

günaydın canım Cumalarımız Mübarek Dualarımız Kabul Olsun İnşAllah Rabbim en kısa zamanda gönlümüzdekini nasip etsin bizlere
Amin balım inşaallah Rabbim hepimizin kucağını miniklerimizle doldursun bu cuma günü hürmetine daha fazla bekletmesin inşaallah

Amin balım inşaallah Rabbim hepimizin kucağını miniklerimizle doldursun bu cuma günü hürmetine daha fazla bekletmesin inşaallah
Amin kızlarr Hiç kullanmamıştım bugün ovulasyon testi sipariş ettim internetten bu ay da olmazsa kullanıcam bakalım herşey bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…