- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
Benim doktorum da anti tpo yu takip etmemize gerek yok çünkü onun düşmesini beklemeyiz demişti ama ben yine de baktırıyorum ki düşmüş :)inşallah kalırsın canım ben bu antitpo ya baktırmadım sanırım ilk çıktığında bakmışsa bakmıştır ama onu da hatırlamıyorum hep tsh a bakılıyor benim
aynen öyle kuzum rutin aylarımız böyle geçiyor malesef her ay bir sürü belirti yaşadım hepsi de psikolojik çıktı.bende kafaya takmayacağım diyorum bakalım ne kadar yapabilirsek işteBen de gülüyorum artık kendime, adet geçince psikolojik bir rahatlama geliyor artık hiç takmayacağım akışına bırakıp adet olursam da üzülmeyeceğim diyip ovulasyon geçince acabalara başlayıp regl olunca da yine üzülerek kapanışı yapıyorum
ay inşallah canım umutlar tükense de bir yanımız hala umutlu.Sıra sıra hepimizden güzel haberler gelsin inşallah hayırlısıyla
Benim ektim benden 1ay sonra evlendi Doğum yaptı en yakın arkadaşım bebek istenmiyordu hamile ablam 3.ye hamile insan düşünmeden edemiyor ki gece su içmeye kalktığımda bile aklımdaKatılıyorum cnm, eşim de kızıyor bana düşünme sürekli akışına bırak diye ama iş yerinde bile 2 yakın arkadaşım ayrıca ablam hamile falan ister istemez hatırlatıyor insana :/
benimde eltim 3. ye hamile hemde korunduğu halde kalmış bir araya geldik mi sürekli bebek konuları konuşuluyor sanki bana inat eder gibi deli oluyorum bendeBenim ektim benden 1ay sonra evlendi Doğum yaptı en yakın arkadaşım bebek istenmiyordu hamile ablam 3.ye hamile insan düşünmeden edemiyor ki gece su içmeye kalktığımda bile aklımda
İnşaallah hamişlik belirtisidir kuzuya ben çok acıkmaya başladım afakat adet belirtilerinde de olabiliyor ya.
Bende düşünüyorum bu ay ahh ahh ne kadar takmıyoruz desekte buluyoruz bişeyleraranızda bitkisel kürlerden deneyen var mı hanımlar ben başlasam mı ki diyorum ama
Hepimiz aynıyız canım bende adete Birgün kala wc de peçeteleri mikroskopla incelemediğim kalıyor acaba kan var mı diyeBen de gülüyorum artık kendime, adet geçince psikolojik bir rahatlama geliyor artık hiç takmayacağım akışına bırakıp adet olursam da üzülmeyeceğim diyip ovulasyon geçince acabalara başlayıp regl olunca da yine üzülerek kapanışı yapıyorum
Benim kendi ailem daha çok soruyor daha çok istiyor eşimin ailesinden kimse sormuyor sadece teyzeleri amcaları soruyormuş kaynanama oda keyif onların biz karışmayalım diyormuş görümcemden duydum onu dabenimde eltim 3. ye hamile hemde korunduğu halde kalmış bir araya geldik mi sürekli bebek konuları konuşuluyor sanki bana inat eder gibi deli oluyorum bende
benimde kendi annem daha çok diyor bana destek oluyor eltimde amaan delimisin kafaya takılır mı o hiç başka şey bulamadın mı diyorBenim kendi ailem daha çok soruyor daha çok istiyor eşimin ailesinden kimse sormuyor sadece teyzeleri amcaları soruyormuş kaynanama oda keyif onların biz karışmayalım diyormuş görümcemden duydum onu da
Ahhh ahhh yaşamayan bilmiyor ki balımbenimde kendi annem daha çok diyor bana destek oluyor eltimde amaan delimisin kafaya takılır mı o hiç başka şey bulamadın mı diyor
Erken başlamış sanki belki psikolojiktir canımKızlar şuan regl ime 11-12 gün var göğüs ağrısı çekiyorum şimdiden, geçen ay da erkenden ağrımaya başlamıştı size de oluyor mu?
günaydın canım Cumalarımız Mübarek Dualarımız Kabul Olsun İnşAllah Rabbim en kısa zamanda gönlümüzdekini nasip etsin bizlereGünaydın tatlışlar nasılsınız
Amin balım inşaallah Rabbim hepimizin kucağını miniklerimizle doldursun bu cuma günü hürmetine daha fazla bekletmesin inşaallahgünaydın canım Cumalarımız Mübarek Dualarımız Kabul Olsun İnşAllah Rabbim en kısa zamanda gönlümüzdekini nasip etsin bizlere
Amin kızlarrAmin balım inşaallah Rabbim hepimizin kucağını miniklerimizle doldursun bu cuma günü hürmetine daha fazla bekletmesin inşaallah
Ben 4aydır kullanıyorum canımAmin kızlarrHiç kullanmamıştım bugün ovulasyon testi sipariş ettim internetten bu ay da olmazsa kullanıcam bakalım herşey bir umut
Sence gerekli mi? Ben akıntıma göre anlıyorum aşağı yukarı genelde ama ne bileyi aldım öylesine..Ben 4aydır kullanıyorum canım
Akıntı ve takvimler şaşırtıcı olabiliyor canım inşaallah vesilen olurSence gerekli mi? Ben akıntıma göre anlıyorum aşağı yukarı genelde ama ne bileyi aldım öylesine..
İnşallah canımAkıntı ve takvimler şaşırtıcı olabiliyor canım inşaallah vesilen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?