Haspamlar bana GESTAPO diyorlarmış

Evli gbi davrandiginin farkinda misin?
Salonda cips yenmeyecekse ne anladik ogenci evinden...
abartiyosun ve arkadaslarina eziyet ettigini düşünüyorum. Haftanın bi günü genel temizlik yapın yeterli.. evli gbi herşey temiz kalamaz sonuçta. Psikolojik destek al temizlik hastası olduğnu düşünüyorum.
Bende evliyim ama bu kadar katı kurallı değilim:KK70:
Salonda yemek yenmesi kadar doğal birşey yok.

Ya mutfak ya odanız ne demek.

Wc olayında tabi b.k olursa temizleyecek ama aklıma kv geldi wc nin yanına fısfıs koymuş oturmadan ve oturduktan sonra mutlaka sıkın diye her girene tembih etmeden wc ye sokmuyor

Temizlik günleri yapın evi süpürme günleri yapın. Wc temizleme düzeniniz olsun.

Benim kv de sizin gibiydi eşim evlenince rahatladım bir insanın evinde huzur bulması ne kadar güzel birşey miş diye. Diğer bekar oğlu bile evden 18 yaşında ayrıldı. Sizin ileri versiyonunuz.
İşte bazı insanların temizlik takıntıları yüzünden evlatları bile yanında duramıyorken ev arkadaşı dursun.

Yani öyle bir anlatmışsınız ki kızları pislikten yüzlerine bakılmayacak tipler gibi kafamda canlandı.

Evime her gelen ooo nasıl temiz tek başına nasıl yetişiyorsun der kv tezgahta köşede kırıntı var der :confused:

ne insanlar var. Bu cok hafif kalir. Bence anlatilanlar yasananlarin 100 de 10 nudur.
Tabi vardır fakat insanları ev arkadaşı olarak seçecek kadar tanıyorsanız az çok tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama böyle konularda karşı tarafı dinlemek gerek. Temiz derli toplu birisiyim fakat çok titiz olan kv beni beğenmez. Çocuğum yemek yerken elini sandalyeye sürmüş, masayı hem silip durulayıp tekrar kurulama yapma mışım. Halıya ev terliği ile basmışım :KK70: böyle uzar gider.

Biri böyle konuları açınca o yüzden çok inandırı gelmiyor.

Ben de bunun üzerine o duşakabindeki giderde sabun kalıntısıyla birlikte biriken saçları, lavabodaki diş macunu ve yemek kalıntılarını, klozet yapışmış duran o minik b*k parçacığını, salonda sürekli cips yedikleri için oluşan o kokuyu ve yapış yapış olan halıyı, soğuk suyla yıkadıkları o tencerede kalan yağın yıkadıktan sonra bile tabakalaşmasını, onlar yemek yaptıktan sonra ocağın renk değiştirmesini......... vb anlattım.

Teşekkürler

bunları okuldakilere anlatsaydınız daha iyiydi
kulaklarına gidince senden değil de başkalarından duyunca dikkate alırlardı

Tabi vardır fakat insanları ev arkadaşı olarak seçecek kadar tanıyorsanız az çok tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama böyle konularda karşı tarafı dinlemek gerek. Temiz derli toplu birisiyim fakat çok titiz olan kv beni beğenmez. Çocuğum yemek yerken elini sandalyeye sürmüş, masayı hem silip durulayıp tekrar kurulama yapma mışım. Halıya ev terliği ile basmışım :KK70: böyle uzar gider.

Biri böyle konuları açınca o yüzden çok inandırı gelmiyor.
Aşırıya kaçmak hastalık gibidir zaten
Biraz dikkat gerisi tamamdır ortak kullanim alanlarinda. Masayi kurulamaya da ne gerek var. Bosa zahmet. Su izi birakmicak bir bez olsun ya da iyi sıkılsın tamam :) haliya ev terligiyle basilmazmiymis :D iste bunlar hastalik boyutunda

Öğrencilikte olur böyle şeyler sakin :)
Kızlarla ev arkadaşlığı inanılmaz zordur. Eğer sizin için bir mani yoksa erkeklerle eve çıkın.
Düzene, temizliğe hayret edersiniz. Ayrıca asla alınmazlar, netlerdir.
Eğer erkeklerle çıkmazsanız da ev arkadaşlarınızı değiştirin ama yine aynı sorunlar yaşarsınız :)
Sonra onları da değiştirin yenisi :)
4 ay erkeklerle ev arkadaşlığı yaptım böyle rahat bir yaşam sürmemiştim.
En son kız ev arkadaşım beni dolandırmıştı mesela.

Kızlarla ev arkadaşlığı inanılmaz zordur. Eğer sizin için bir mani yoksa erkeklerle eve çıkın.
Eğer erkeklerle çıkmazsanız da ev arkadaşlarınızı değiştirin ama yine aynı sorunlar yaşarsınız :)
Kizlarin kizlara yaptigini kim yapiyor ki zaten . Ellerinde imkan olsa tecavüz bile eder kizlar

O kadar haklısınız ki...

Benim 3 yaşında ki oğlum bile böyle yapmıyor size inandırıcı geldi mi? Aklıma Recep İvedik geldi :KK70:
abartarak anlatıldığını düşünüyorum
Geldi çünkü ben de gördüm tabağa katmadan yiyen :) ben de elbette salonda vs yerim ama tabakla elbette yani bir tanıdığım da aynen cips,kraker,çerez hiç tabağa katmaz avuç içine alır yerdi geze geze kırıntıları döküle döküle yerdi ha hiç temizlik yaparmıydı hayır yapmazdı alışmış çünkü.

Geldi çünkü ben de gördüm tabağa katmadan yiyen :) ben de elbette salonda vs yerim ama tabakla elbette yani bir tanıdığım da aynen cips,kraker,çerez hiç tabağa katmaz avuç içine alır yerdi geze geze kırıntıları döküle döküle yerdi ha hiç temizlik yaparmıydı hayır yapmazdı alışmış çünkü.

Bunu birde hemcinslerimiz mi yapıyor ! Çok şaşırdım. Artık erkekler bile dikkat ediyor yaa.
Ben böyle evde içerde ayakkabıyla gezerdim :KK70:

off içim kalkıyor duşta başkasının saçı, lavaboda diş macunu ve ağız artıkları, wc'de b*k kalıntısı...:kusmuk:gestapo diyenler halt etmiş pisler, ben ki dünya dağınığı insanım ama böyle pis şeylere gelemem. Milletin yemek artığını kırıntısını saçını b*kunu hoş göremem

Bu nasıl bir yorumdur hemcinslerinizi karalamak için mi buradasınız alakasız yorumlar yapıp duruyorsunuz herkese
Hic biri alakasiz değil. O sizin kuruntusuz. Bazen kadin kadina öyle kotulukler yapiyorki akil almiyor . kadin kadini daha cok desteklemesi gerekirken. sizin dunyadan bi haber oldugunuzu sanmiyorum. Belki sadece hemcinslerinizden darbe yemememissiniz o nedenle anlam veremiyorsunuz. Kotuluk kotuluktur ha erkekten ha kadindan
Ama kadinlardan olunca daha üzücü.

Hic biri alakasiz değil. O sizin kuruntusuz. Bazen kadin kadina öyle kotulukler yapiyorki akil almiyor . kadin kadini daha cok desteklemesi gerekirken. sizin dunyadan bi haber oldugunuzu sanmiyorum. Belki sadece hemcinslerinizden darbe yemememissiniz o nedenle anlam veremiyorsunuz. Kotuluk kotuluktur ha erkekten ha kadindan
Ama kadinlardan olunca daha üzücü.

Geçmiş olsun hanfendi

bu tiplerin ortak özelliği bu heralde. saç makyaj süslenme süper ama arkasında bıraktığı pisliği temizlemeye zahmet etmez. görüntüyü sanan bişey sanır. yurtta kalırken gördüğüm tiplerdi saçlarını düzleştirir lavobadaki birikien saçları toplamaz, duşta bıraktığı pisliği toplamaz. 2 dk kantine çıkcak bi kilo makyaj yapar :kusmuk:hem temiz hem süslü olanlar üzerine alınmasın.
onlar anlattıysa sende anlat herkesi pisliklerini. belki utanırlar

Salonda cips yemelerine lafım yok ama o salondaki koltuklar halı kırıntı içinde ve her yer yapış yapış. Eziyeti ben görüyorum çünki kimsenin zıkkımlandığı cips benim ayağıma yapışmak zorunda değil. Nitekim benim yediğim cips nedense koltuklara halılara dökülmüyor????
Demek istedğm Evlenince kendi düzenin kendi evin hergün temizlik yapmak zorundasın ztn..
Öğrenci hayatının tadını çıkarın. Gezin tozun film izleyin aburcubur yeyin. cips yenir heryere dökülür keyf yaptktan snra gırgırlamak 1 dk almaz bile..
düzenli haftanın bi günü hep birlikte baştan sona temizleyin evi .. bu yeterli.. yurda geçincede olcak o saç kılları malesef .. bi yerde birden fazla kadın olunca kaçınılmaz.. hatta yurtta tuvaletn duvarlarnda sümük oluyo :kusmuk:eminim herkes görmüştr bn gbi :KK70:
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın

ayyy bende yaşadım bu tarz şeyler sonra dayamadım zaten tek başıma çıktımda ohhh dünya varmış dedim.kaç yaşında bu insanlar değişmezler kendileri istemedikçe çünkü onları rahatsız etmiyor.sizinde imkanınız varsa çıkın hemen hiç uğraşmayın

Back
X