Haspamlar bana GESTAPO diyorlarmış

Ben de temizliğe takintiliyimdir ve benzer şeyleri yaşadım,sırf bu yüzden ev arkadaşımdan ayrıldım. Insanın o pis insanların kafasını tutup klozete sokası geliyor.

Valla benim midem bulandı söylediklerinizden. Allah sabır versin.

Cidden ev arkadaşlığı zor bir durum...

Hakkınızda dedikleri şeyi iyi yönde degerlendirmenizi tavsiye ederim sonuçta ıyı olan taraf sizsiniz :)) benimde öğrencilik dönemimde oda arkadaşım baya pisti. Yurtta kaldığımız için çok bi süre farkedemedim. Tuvalet kagıdı sıvı sabun kullanmyordu. Tuvalete gıderken herkes kendı sabunu ve tuvalet kagıdı ıle gıderdı tuvalete ancak o öyle gitmiyordu. Yıl sonu geldı mınık sıvı sabunu hala bıtmemişti. Bir hafta aynı corapla takılmştı en son camasır atıcam coraplarını ver dedım koktugu ıcın ınan dayanamadm. Allah kahretsın dedim altı kapkaraydı corabın. Tırnagındakı ojelerı asla cıkarmazdı. Abdest alırken dıkkatımı cekerdı yanı hıc mı hıc ojesını cıkardıgını gormedm herneyse bunun dısında bı gun esofmanınk cıkardı bacakları babamın bacagı gıbıydı. Bıldgnız gercekten bu yasına dek asla almamş. Ikıncı sene arkadaslıgımı keserek baska yurda yerleştm. Pis insanlarla zaman asla gecmyor. Hayattan tıksınıyor ınsan. İster istemez psikolojısı dahı bozuluyor ınsanın. O goruntuler tum gunumu etkılerdı mesela. Hayatınızdan cıkarın o ınsanları tek cozum bu :))))))

Yaa gerçekten ne kadar pisler. Ben de ev işi falan pek bilmem ama banyoyu tuvaleti pis bırakmak, tencereyi soğuk suyla yıkamak ne bileyim böyle yaşamak için ekstra pis olmak gerekiyor ve bunlardan normal insan rahatsız olur.

Ama maalesef onlar iki kişi sen teksin. Onları değiştirebileceğini pek sanmıyorum.

Canım ruh sağlığın için 1+1 bir eve çık bence tek başına, ay bana daral geldi okuyunca... ben de yabancılarla ev arkadaşı olabileceğimi hiç sanmıyorum, öğrenci evinde tek yaşamak candır :) bu ne böyle analarının eğitemediğini sen mi eğiteceksin? Kritik zamanı kaçırmışlar bunlardan bi yol olmaz

Daha önce ev arkadaşlarım ve pislikleriyle ilgili konu açmıştım. O konudan sonra da bir düzelme olmadı bu arada. Hala pisler. O banyo hala saç içinde, salon halısı kırıntı içinde. Ne zaman görsem uyarıyorum. O kadar çok uyardım ki -çok uyardım çünkü çok pislik gördüm- ben artık saçlarınızı toplayın dediğimde göz devirmeye başladılar. Ama yılmayacağım ben onların saçları ayağıma yapışmasın diye banyoda sekerek hareket etmek “zorunda değilim. Her neyse..

Ev arkadaşlarımla aynı okulda okuyoruz. Bu öğlen ortak arkadaşlarımızla oturuyordum ev arkadaşlarım yoktu. Eve çıkma muhabbeti açıldı ortak arkadaşlarımızdan birisi eve çıkmayı düşünüyordu diğeri de

“ev arkadaşı önemli ya bak sonra beautiful gibi gestapoya denk gelme”

dedi. Ne gestaposu ne mana der gibi baktım bu sefer de

“Ay kızlar anlatıyo evde resmen kamp saç toplama kampı”

Dedi.. ben de “herkes kendi pisliğini toplasa benim gestapoluk yapmama gerek kalmaz be yapayım iğreniyorum saçtan” dedim ama gözüm seğirir bi vaziyette dedim. Akşam da eve geldim kızlar salonda oturuyorlardı “Benim size herhangi bir kötülüğüm mü dokundu niçin insanlara beni kötü bir ev arkadaşıymışım gibi lanse ediyorsunuz?” Dedim. İlk önce birbirlerine baktılar sonra bi tanesi (x diyeceğim) yoo biz kimseye öyle bi şey söylemedik dedi. Bunun üzerine ben okuldaki kızla olan konuşmayı anlatıp o kız nerden biliyor o zaman bunları dedim. Bu sefer de e napalım gerçekten ikide bir saçlarınızı toplayın, mutfakta yiyin diyosun dediler. (Mutfakta yiyin diyorum çünkü avuçlarına cips alıp salonda yiyorlar her yer yağlı kırıntı içinde ben de ya odanızda ya mutfakta yiyim diyorum çünkü salon ortak yaşam alanı)

Ben de bunun üzerine o duşakabindeki giderde sabun kalıntısıyla birlikte biriken saçları, lavabodaki diş macunu ve yemek kalıntılarını, klozet yapışmış duran o minik b*k parçacığını, salonda sürekli cips yedikleri için oluşan o kokuyu ve yapış yapış olan halıyı, soğuk suyla yıkadıkları o tencerede kalan yağın yıkadıktan sonra bile tabakalaşmasını, onlar yemek yaptıktan sonra ocağın renk değiştirmesini......... vb anlattım. Tamam dikkat ederiz dediler ama yarımağız. Ve sanki ben suçluymuşum gibi göz devirdiler. Gerçekten ikisini de çok severdim ikisinde de soğudum. Bir de bu pisliklerine rağmen insanlara arkamdan konuşmaları beni sinir etti. İmkanım olsa fırlayıp gitcem evden. Şiştim anlatıp rahatlamak istedim. Teşekkürler

:kusmuk: x 1000000

Ooof universite ve ortak yasam alani o kadar zor ki 1. Sınıfta 4 kişi kalırdık 2+ 1 de haftanın 2 günü temizlik günüydü bi biz iki kız 1.sinifiz . Bi o iki kız 2. Sınıflar temizliyorduk. Biz eldiven takip banyoyu telle çamaşır suyu ile klozete falan hep ovuyorduk koltuklarin altini heryrri temizliyorduk. Kızlar ise evi üstünden sadece açık y3rleri supurup 2 dakikada sulu sulu silip banyoyu da vileda ile silip bitti temizlik diyorlardı biz temizlik olduğu gün hiç bi yere gitmeyip 2 saat temizlik yapıyorduk tek tek her yeri onlar ise gece artik uyumaya yakın 6 7 dakikada temizlik yapıyorlardı . Klozet leş gibi saçlar su giderinde. Kıllı jiletleri banyoda Allahım igrenccccc. Ama okula giderken 2 3 saat süsleniyorlardı 2. Öğretimlerdi. Yani dışarıda anlatsan bu kızları kimse inanmaz evde leş gibilerdi leş midem bulanıyordu

anlattıklarınız ortak yaşam için gerekten zorlayıcı.Maalesef üniversitedeki ev yaşantısında ev arkadaşlığında bunlar yaşanıyor.ama dedikodu her yaşın her ortamın içinde var maalesef arkanızdan konuşmalarını takmayın.daha temiz birileri ile eve çıkma imkanınız varsa çıkın ama sizde sorun yok hiç canınızı sıkmayın.

Böyle insanlar la uğraşmak gerçekten çok zor bende okulda böyle bir tiple karşılaştım Allah tan çoğunluk titiz di de onu kovduk bunlar yarın öbür gün bide evlenip çocuk bakacak yazık gerçekten

Aşırı titiz değilsin, arkadaşların pis. Sen ne kadar söylersen söyle değişeceklerini sanmıyorum. Zaten insan olan, söylemeyi bırak, öyle bir imada bile bulunsan utanır, dikkat eder.
Eğer son sınıftaysan belki 3-5 ay daha idare edilebilir. Ama değilsen 1+1 apart bulamaz mısın acaba? Belki biraz daha pahalı olur ama milletin pisliğini temizlemek yerine, derslerine daha fazla vakit ayırırsın. Eğer evden ayrılırsan, soranlara "pisliklerine dayanamadım" de lütfen, çok gıcık oldum arkadaşlarına.

Kesinlikle aşırı titiz birisi değilim ama değindiğiniz herşeye özenle dikkat ederim, o kadarı olması gereken sınır zaten. Gerçekten iğrenç insanlar var, dışarda da hepsi Prenses Diana modunda takılır bir de. Bunlar gibiler yüzünden insanlar evlerini öğrenciye kiralamak istemiyorlar.

Daha önce ev arkadaşlarım ve pislikleriyle ilgili konu açmıştım. O konudan sonra da bir düzelme olmadı bu arada. Hala pisler. O banyo hala saç içinde, salon halısı kırıntı içinde. Ne zaman görsem uyarıyorum. O kadar çok uyardım ki -çok uyardım çünkü çok pislik gördüm- ben artık saçlarınızı toplayın dediğimde göz devirmeye başladılar. Ama yılmayacağım ben onların saçları ayağıma yapışmasın diye banyoda sekerek hareket etmek “zorunda değilim. Her neyse..

Ev arkadaşlarımla aynı okulda okuyoruz. Bu öğlen ortak arkadaşlarımızla oturuyordum ev arkadaşlarım yoktu. Eve çıkma muhabbeti açıldı ortak arkadaşlarımızdan birisi eve çıkmayı düşünüyordu diğeri de

“ev arkadaşı önemli ya bak sonra beautiful gibi gestapoya denk gelme”

dedi. Ne gestaposu ne mana der gibi baktım bu sefer de

“Ay kızlar anlatıyo evde resmen kamp saç toplama kampı”

Dedi.. ben de “herkes kendi pisliğini toplasa benim gestapoluk yapmama gerek kalmaz be yapayım iğreniyorum saçtan” dedim ama gözüm seğirir bi vaziyette dedim. Akşam da eve geldim kızlar salonda oturuyorlardı “Benim size herhangi bir kötülüğüm mü dokundu niçin insanlara beni kötü bir ev arkadaşıymışım gibi lanse ediyorsunuz?” Dedim. İlk önce birbirlerine baktılar sonra bi tanesi (x diyeceğim) yoo biz kimseye öyle bi şey söylemedik dedi. Bunun üzerine ben okuldaki kızla olan konuşmayı anlatıp o kız nerden biliyor o zaman bunları dedim. Bu sefer de e napalım gerçekten ikide bir saçlarınızı toplayın, mutfakta yiyin diyosun dediler. (Mutfakta yiyin diyorum çünkü avuçlarına cips alıp salonda yiyorlar her yer yağlı kırıntı içinde ben de ya odanızda ya mutfakta yiyim diyorum çünkü salon ortak yaşam alanı)

Ben de bunun üzerine o duşakabindeki giderde sabun kalıntısıyla birlikte biriken saçları, lavabodaki diş macunu ve yemek kalıntılarını, klozet yapışmış duran o minik b*k parçacığını, salonda sürekli cips yedikleri için oluşan o kokuyu ve yapış yapış olan halıyı, soğuk suyla yıkadıkları o tencerede kalan yağın yıkadıktan sonra bile tabakalaşmasını, onlar yemek yaptıktan sonra ocağın renk değiştirmesini......... vb anlattım. Tamam dikkat ederiz dediler ama yarımağız. Ve sanki ben suçluymuşum gibi göz devirdiler. Gerçekten ikisini de çok severdim ikisinde de soğudum. Bir de bu pisliklerine rağmen insanlara arkamdan konuşmaları beni sinir etti. İmkanım olsa fırlayıp gitcem evden. Şiştim anlatıp rahatlamak istedim. Teşekkürler
Betimlemeleriniz efsane. O pislik yuvasında yaşamış kadar olduk. :)

Vallahi midem kalkti,evli kadin olsan kendi cocugunun daginikligini toplarsinda bunlar kocaman kiz beee mecbur dilsinki pisliklerini toplamaya,kendilerine ait evleri oldugu zaman dusunmek bile istemiyorum....Sakin ola gitme evlerine!!!:KK17:

Benim universitede bir arkadasim banyoda yerde gördüğü saçlar yüzünden cinnet gecirip evi terk etmisti yılın ortasinda :eek: onu hatırlattın. Bence baska bir yer bul kendine.

Canım bazı süslü kızlar pis kızlardır banyo etmeye bile üşenirler öyle yaşamaya alışmışlar çünkü yadırgamazlar temiz birini de gördü mü kıskanırlar , en iyisi mi onlardan ayrıl ya da yurda çık bir yolunu bul yani titiz insan yapamaz insanın sinir sistemini bozarlar.

Back
X