- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Haspam da doğru bir terim değil .
Tencere kapak misali..
Tencere kapak misali..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salonda cips yemelerine lafım yok ama o salondaki koltuklar halı kırıntı içinde ve her yer yapış yapış. Eziyeti ben görüyorum çünki kimsenin zıkkımlandığı cips benim ayağıma yapışmak zorunda değil. Nitekim benim yediğim cips nedense koltuklara halılara dökülmüyor????Evli gbi davrandiginin farkinda misin?
Salonda cips yenmeyecekse ne anladik ogenci evinden...
abartiyosun ve arkadaslarina eziyet ettigini düşünüyorum. Haftanın bi günü genel temizlik yapın yeterli.. evli gbi herşey temiz kalamaz sonuçta. Psikolojik destek al temizlik hastası olduğnu düşünüyorum.
Eve para verdiler diye cipsi avuçlarında mı yiyecekler? Bir tabağa bile koymayacaklar mı? Ben de eve para veriyorum ama salona oturduğumda benim yemediğim cipsin kıtırtısı popomun altından mı gelecek?memnun değilsen ayrıl o evden neden bu kadar sikayet edıyorsun
onların yasamı bu
onaa alısmıslar ve pisler
sen de temizsin
insanları değişitremezsin
rahatsız olan sensın ve basının çaresine bakacaksın ya da susup oturacaksın bu kadar basit
saç tuvalet vs olayında bulasık yıkama olayında haklısın ama,,
kusura bakma o eve ben de para verdiysem cipsi istediğim yerde yerım
mutfakta ya da oturup kendı odanda cips yemek nedir bana cok komık geldı :)
Haspam cuk oturan terimHaspam da doğru bir terim değil .
Tencere kapak misali..
avuçta yenmez tabikiEve para verdiler diye cipsi avuçlarında mı yiyecekler? Bir tabağa bile koymayacaklar mı? Ben de eve para veriyorum ama salona oturduğumda benim yemediğim cipsin kıtırtısı popomun altından mı gelecek?
Ne demeye çalıştın yoksa sende mi onlardansin.Aaa nereden bildin şu an evliler birinin bebeği olacak hatta .
O cipsi ellerinde bir tutam getirip yerlere dökerek yiyorlarmis. Her yer yağmıs. Bu normal degil.memnun değilsen ayrıl o evden neden bu kadar sikayet edıyorsun
onların yasamı bu
onaa alısmıslar ve pisler
sen de temizsin
insanları değişitremezsin
rahatsız olan sensın ve basının çaresine bakacaksın ya da susup oturacaksın bu kadar basit
saç tuvalet vs olayında bulasık yıkama olayında haklısın ama,,
kusura bakma o eve ben de para verdiysem cipsi istediğim yerde yerım
mutfakta ya da oturup kendı odanda cips yemek nedir bana cok komık geldı :)
Sen haklisin kesinlikle. O oğrencilerden burdada vardir bence o yüzden farkli sesler geliyorSalonda cips yemelerine lafım yok ama o salondaki koltuklar halı kırıntı içinde ve her yer yapış yapış. Eziyeti ben görüyorum çünki kimsenin zıkkımlandığı cips benim ayağıma yapışmak zorunda değil. Nitekim benim yediğim cips nedense koltuklara halılara dökülmüyor????
Ellerinde yemeleri ve dökmeleri normal değil evetO cipsi ellerinde bir tutam getirip yerlere dökerek yiyorlarmis. Her yer yağmıs. Bu normal degil.
Anlamadim sen küçük bir b.k parcasimisin ne demek istedin anlayamadim ustelik kemikte atmadim neden bana satasma ihtiyaci duydunNe demeye çalıştın yoksa sende mi onlardansin.
2 3 saat süslenenleri demiyorum cok pasakli olanlaro diyorum. Hani konu sahibi dediya klozette kucuk b.k parcalari filan varmis
Senin satasmak ister gibi bi halin olduğunu gördüm. Ben köpek değilim ki kemik atasın. Senin devrelerin yanmış.Anlamadim sen küçük bir b.k parcasimisin ? ne demek istedin anlayamadim ustelik kemikte atmadim sana ama neden bana satasma ihtiyaci duydun
Sataştin sandim bi baktım asıl senle yorumlasmisiz kusura bakma valla şok oldum Bende bir anda hemen sildim zaten senle yorumlastigimizi gorunceSenin satasmak ister gibi bi halin olduğunu gördüm. Ben köpek değilim ki kemik atasın. Senin devrelerin yanmış.