- 25 Mayıs 2015
- 492
- 758
- 103
- Konu Sahibi Birmiyavgordum
-
Arkadaşımı iş yerinden arkadaşı ısrar kıyamet bı adamla tanışdı.Çok yakın arkadaşımı istemeye geliyorlardı ki son anda kız istemedi (28)yaşında kız
Komşu vasitasiyla tanıştılar. Arkadaşım bana evime gelir misin annem de burada beni yalnız bırakma dedi
Yanına gittim.. görücüler de geldi
Adam ağzını açıp tek kelime etmedi
Kayınvalide adayı konuştu
Arkadaşım adami oturma odasına davet etti
Gizliden dinliyorum
Kız soru soruyor ne iş yapıyorsun
Evlilikten beklentin var mı
Ne mezunusun
Adam ağzını açıp tek kelime etmedi
Kız arkadaşım geldi.. sorularıma cevap vermiyor dedi
Kayınvalide adayi da
Oglum çok çekingen
Açılmamış evlenince açılır
Saftır biraz kimmne derse inanır
Karıncayi bile incitmek dedi
Yuh teyze dedim
Çiçek mi bu açılsın ?
Kocaman herif 35 yaşında
Benim üzüldüğün ve sinir olduğum su
Allah o adama da hayırlısını versin
Ama başka kızların hayatlarını yakacaklar
Bence gayet akıllı, anne zoru ile oraya gelmiş bir zat da olabilir. Bir keresinde komşu teyze habersiz görücü getirmişti evimize. Koskoca adam, annesinin yanında kısır gününe gelmiş küçük pipili gibi duruyor. Bana bir gülme geldi tabi. Süslenmiş de yazık sünnet çocuğu gibi. Bizi odaya ittirdiler. Anneme dedim ben bunu döverim. Beni rezil etme idare et bilmem ne diye çemkirdi. Girdik odaya. Totomu kanepeye koyar koymaz "evlilikten beklentiniz nedir" dedi ahsjsjs. Bana cümleler de hazırlamış canım benim.
"Ayda bir akıl hastanesine yatmam gerekiyor benim. İlaç tedavisi görüyorum ama yetmiyor. Benim evlilikten tek beklentim beyimle birlikte delirmek" diye cümleye başlamıştım. "ben dışarıda bir sigara içeyim" diye çıktı, dışarıdan teyzeyi arayıp aşağı çağırdı. Düşün vedalaşmadı bile. Adım deliye çıktı diye annem yıllarca başımın etini yedi. Zaten sonrasında görücü de gelmesi hiç :) bu da böyle bir anımdır.
Ben ne kadar deliysem, o abimiz de o kadar hastadır belki de. Çok da şaapmayın.
Bak bu hikayenin aynısını yaşadım ama ben erkek tarafiydim. Niye konusmadin diye sikistirdilar kuzenimi baya demedi. Ben cok israt edince kız hakkinda olumsuz seyler duyduğunu anneme desem kiza gider ayip olur ben desem üzülür diye demedim dedi. 3 aya unutuldu neticede mevzu simdi adam baskasiyla evli. Belli olmaz kimin yamandigi yani. Erken hukum vermeyin.
puhahaaa çok yaşa emi gece gece neşelendirdin beniBence gayet akıllı, anne zoru ile oraya gelmiş bir zat da olabilir. Bir keresinde komşu teyze habersiz görücü getirmişti evimize. Koskoca adam, annesinin yanında kısır gününe gelmiş küçük pipili gibi duruyor. Bana bir gülme geldi tabi. Süslenmiş de yazık sünnet çocuğu gibi. Bizi odaya ittirdiler. Anneme dedim ben bunu döverim. Beni rezil etme idare et bilmem ne diye çemkirdi. Girdik odaya. Totomu kanepeye koyar koymaz "evlilikten beklentiniz nedir" dedi ahsjsjs. Bana cümleler de hazırlamış canım benim.
"Ayda bir akıl hastanesine yatmam gerekiyor benim. İlaç tedavisi görüyorum ama yetmiyor. Benim evlilikten tek beklentim beyimle birlikte delirmek" diye cümleye başlamıştım. "ben dışarıda bir sigara içeyim" diye çıktı, dışarıdan teyzeyi arayıp aşağı çağırdı. Düşün vedalaşmadı bile. Adım deliye çıktı diye annem yıllarca başımın etini yedi. Zaten sonrasında görücü de gelmesi hiç :) bu da böyle bir anımdır.
Ben ne kadar deliysem, o abimiz de o kadar hastadır belki de. Çok da şaapmayın.
Kızı zorla mı evlendirilecekler ne alaka? Ben anlamıyorum arkadaş nedir bu evlilik merakı şimdiki nesilde
Sen sormaya devam et
Ne kafa salladıArkadasinizin sordugu sorulara kafa mu salladi..ben anlamadim hic mi cevap vermedi
Canım yanlış anladın bence. Hatta yanlis anlayipta kız kötüdür anlami cikarma fiyede ekstradan sona ekledim. Erken hüküm verilmemeli diye. Ki ben tanımıyorum bile gelin adayini hüküm vermem imkansiz. Ama bak bu oğlunu evlendirmeye çalışan kafinlar cok itici ce saçma konusabiliyorlar. Verdiğin o cevapta haklisin bence. Netice kismet işi bir sonraki geleb spiker gibi olur belki nerden biliyorsunuzArkadaşımla aynı kurumda çalışıyoruz
Ailesi iyi biri ben bir köuluklerni görmedim
3 senedir onların evine gittiğimde kızları gibiyim
Güzellik görecelidir. Bana göre gayet alımlı güzel biri
Ama .. ama nasip kısmet öncelikle
Bir erkek olarak konuşmamasi tuhaf geldi
Sonra annesinin
Evlenince açılır oğlum konuşur demesi saçmaydi
Çiçek mi açılsın dedim :) kadın bozuldu
Zaten ben öyle deyince kalktılar
Şaşırsam şaşardım. :)
Sorularımın cevabını çoktan aldım, sorun yok.
Kapıları hususi dinlemeyin, ayıptır; arkadaşınız size anlatmayı tercih ederse dinlersiniz.
Tanımadığınız ve size zararı dokunmamış birini anarken "Yamamak" kelimesini telaffuz etmek, kaf dağında bir buruna delalet; kendinizi iyi sakının(!) aman diyeyim, sonra hasta(!) adamlara kadar düşersiniz maazallah. Elbette, en iyisini hak ediyorsunuz.
Adam muhtemelen hasta değil, Allah'ın sevdiği bi kuluymuş ki koruyor; kv adayı da hemencecik gözünü açar umarım da kendini arkadaşınıza yoldurmaz.
Ki büyük ihtimalle, adam arkadaşınızın ne olduğunu size dahi bakarak anlamış olsa gerek ki kibarca arkadaşınızın reddetmesi için pas vermiş ^_^
Yalnız bunu yapanlara dikkat et çoğu 20-25 yaş arası grubu kızlar. Çeyiz altın ev koca derdindeler okudukça konuları kafayı yolasım geliyorYa zaten öyle birşey olmuş ki
Yaş 30 olunca evde kalmış kız havası veriliyor
Yalnız bunu yapanlara dikkat et çoğu 20-25 yaş arası grubu kızlar. Çeyiz altın ev koca derdindeler okudukça konuları kafayı yolasım geliyor
Amin inşallahBazilari öyle oluyor evet
Hayırlısıni nasip etsin Rabbim herkese
Ne kafa salladı
Ne cevap verdi
Put gibi durdu dedi
Zaten konuşmadı adam ben şahidim
Çünkü kapı açıktı
Kenardan dinliyordum
Kalkarken iyi günler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?