• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta bezi sızdırıyor mahvolduk

Şu halde üçse gayet iyi. Yazdıklarımı kendisine okutun. Kendisi gibi olup düzelen bir sürü insan var. Tamamen kendisine bağlı. Kesinlikle salmaması lazım. Bunu yapabilirim demesi lazım. Nöronlar birbiri ile iletişim halinde. Barsaklarda çok sayıda sinir hücresi var. Eskisi gibi değil artık, bir çok şey değişti. Ameliyat olduktan sonra bile bir süre başkasının yardımına ihtiyacı oluyor insanın ama sonra düzeliyor. Bu süreç geçici diye düşünmeli ve düzeleceğine inanmalı.

Beslenme için: İyi barsak florası- oradaki bakterilerin zararlı olanların yararlı oranlar arası dengesi çok önemli. Hap şeklinde probiyotik tablet haricinde, su kefili, süt kefiri alın, kambuçya mantarı vs videoları var. Bunları izleyip tariflerine bakıp dikkat edin. Bu dönem stresli bir dönem ama inşallah yavaş yavaş toparlar. Ekmek, makarna, pirinç bulgur bir süre azaltın.

“Baba bize Yük vs değilsin “olayına girmeyin. Çok gençsin ya, bak her şey geçecek. Çok şükür gençsin diye moral verin.
Direk hiç bir şey yokmuş gibi sanki babanız büyütüyorsun ne var bunda vs diye söyleyin. Geçici bir dönem olduğunu düşünsün. Trajedi gibi davranırsanız babanız da onu hisseder. Çocukla yan yana olsun. Sürekli komedi filmleri izleyin, izletin. Yavaş yavaş inşallah toparlar.

Çok çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden. Hepsini uygulayacağım emin olun. Çok sağolun.

Sonda taktirmayi deneyebilirsiniz dedem de o sekilde rahat etmiştik birde bezin yukarisi kisa gelmesin erkek organinindan dolayı yukarı kayabilir çünkü gobek ve bel kismi iyce yukarda olsun

Esim medikalci bildigim kadariyla bazi bezlerde sizdirma sorunu oluyor bezin kalitesiyle alakali.tena marka en iyisi ondan hic sikayet gelmiyor nerdeyse.ayrica arkadaslarda soylemis yatak koruyucu serin mutlaka.bezi de devlet oduyor buyuk bir kismini doktora yazdirin yazdirmadiysaniz.cok gecmis olsun acil sifalar...

Geçmiş olsun.Babanızın kilosu nedir?m beden olabilir.HEr bezden memnun kalınmıyor.Deneme yanılma yoluyla öğreniliyor aslında.tena clasic textille markadan memnun kaldık mesela.Bir de bezler ınternette daha uygun medıkaller daha pahallı

Sonda taktirmayi deneyebilirsiniz dedem de o sekilde rahat etmiştik birde bezin yukarisi kisa gelmesin erkek organinindan dolayı yukarı kayabilir çünkü gobek ve bel kismi iyce yukarda olsun
Sonda erke hastalarda daha zor.Uzun sürede sonda takılması sakıncalı zaten.

Merhaba arkadaşlar, belki bir çözüm bulurum burda.

Babam kısmi felç ve bez bağlamak zorundayız. Umarız geçici bir durum olur fizik tedaviye başlıycak.

Hiçbir tecrübemiz yok.

3 gündür evde ne çarşaf kaldı ne pijama. Canped bez aldım ama sürekli sızıntı var. L almıştım sonra m aldım yine aynı. Bez kupkuru duruyor, çarşafa geliyor. Annem de mahvoldu babam da çok üzülüyor sürekli ağlamaklı. Çok da çekiniyor bizden ve açtırmak istemiyor.

Acaba beden mi büyük geliyor s beden mi alsak bez veya bunun bir çözümü varsa Allah rızası için söyleyin kızlar. Her küçük tuvalette baştan aşağı değişiyor herşey. Kaldıramıyoruz edemiyoruz :KK43:((
Allah yardımcınız olsun öncelikle babanıza sonra da size allah sabır versin
Babamda aynı durumdaydı 1 ay yatakta kaldı sonra vefat etti...
Bezini doğru bağladığınıza ve bedenine uygun olduğuna emin misiniz?
Bi de tek kullanımlık yatak pedleri var onlardan alın ise yarıyor..
Allah sabır versin size zor ona daha zor ..
Inşallah tez vakitte iyileşir

Merhaba arkadaşlar, belki bir çözüm bulurum burda.

Babam kısmi felç ve bez bağlamak zorundayız. Umarız geçici bir durum olur fizik tedaviye başlıycak.

Hiçbir tecrübemiz yok.

3 gündür evde ne çarşaf kaldı ne pijama. Canped bez aldım ama sürekli sızıntı var. L almıştım sonra m aldım yine aynı. Bez kupkuru duruyor, çarşafa geliyor. Annem de mahvoldu babam da çok üzülüyor sürekli ağlamaklı. Çok da çekiniyor bizden ve açtırmak istemiyor.

Acaba beden mi büyük geliyor s beden mi alsak bez veya bunun bir çözümü varsa Allah rızası için söyleyin kızlar. Her küçük tuvalette baştan aşağı değişiyor herşey. Kaldıramıyoruz edemiyoruz :KK43:((
İyi marka aslında biz de kullanmıştık ananeme .. büyük geliyor olabilir bir de bir markanın var çok iyi sizdrmiyor onu da bı deneyebilirsiniz tema diye bir marka fiyat olarak yüksek diğerlerine göre ama ben çok.memnun kalmıştım.. hatta sitesinde ücretsiz numune gonderiyorlardi

Esim medikalci bildigim kadariyla bazi bezlerde sizdirma sorunu oluyor bezin kalitesiyle alakali.tena marka en iyisi ondan hic sikayet gelmiyor nerdeyse.ayrica arkadaslarda soylemis yatak koruyucu serin mutlaka.bezi de devlet oduyor buyuk bir kismini doktora yazdirin yazdirmadiysaniz.cok gecmis olsun acil sifalar...

Evet tenayı ben de duydum ya sonda ya da bu şekil kaliteli bez deniycez. Koruyucu da alıcam pzt. Çok teşekkürler.

Allah yardımcınız olsun öncelikle babanıza sonra da size allah sabır versin
Babamda aynı durumdaydı 1 ay yatakta kaldı sonra vefat etti...
Bezini doğru bağladığınıza ve bedenine uygun olduğuna emin misiniz?
Bi de tek kullanımlık yatak pedleri var onlardan alın ise yarıyor..
Allah sabır versin size zor ona daha zor ..
Inşallah tez vakitte iyileşir

Çok sağolun, sizin de başınız sağolsun. Beyin kanaması mıydı sizin de tekrar filan mı oldu? Allah mekanını cennet eylesin...

Evet büyük de geliyor olabilir. S beden denememiz lazım belki de.

Amin inşallah gerçekten çok zor.

İyi marka aslında biz de kullanmıştık ananeme .. büyük geliyor olabilir bir de bir markanın var çok iyi sizdrmiyor onu da bı deneyebilirsiniz tema diye bir marka fiyat olarak yüksek diğerlerine göre ama ben çok.memnun kalmıştım.. hatta sitesinde ücretsiz numune gonderiyorlardi

Evet ben de gördüm bu markayı. S beden deneyebiliriz o markadan. Çok teşekkürler...

Çok sağolun, sizin de başınız sağolsun. Beyin kanaması mıydı sizin de tekrar filan mı oldu? Allah mekanını cennet eylesin...

Evet büyük de geliyor olabilir. S beden denememiz lazım belki de.

Amin inşallah gerçekten çok zor.
Akciğer kanseriydi. 7 sene rahat sorunsuz yaşadı son 6 ay aniden kilo verdi son ay da da bilinç kapandi..
Zor gerçekten zor inşallah geçer tez zamanda

Geçmiş olsun.Babanızın kilosu nedir?m beden olabilir.HEr bezden memnun kalınmıyor.Deneme yanılma yoluyla öğreniliyor aslında.tena clasic textille markadan memnun kaldık mesela.Bir de bezler ınternette daha uygun medıkaller daha pahallı

Evet 60-70 civarı kilosu ama bacakları incelmiş biraz. Tenayı birçok kişi önermiş s beden uyabilir babama belki. İnternetten bakıyorum ben de hep. Çok sağolun.

Akciğer kanseriydi. 7 sene rahat sorunsuz yaşadı son 6 ay aniden kilo verdi son ay da da bilinç kapandi..
Zor gerçekten zor inşallah geçer tez zamanda

Anladım. Allah gani gani rahmet eylesin. Yattığı yer nur olsun. Gerçekten çok zorlayıcı. Hem bakmak hem de onu o halde görmek, onun çekinmesi. Çok garip duygular gerçekten. Allah nerde varsa yardım etsin.

Anladım. Allah gani gani rahmet eylesin. Yattığı yer nur olsun. Gerçekten çok zorlayıcı. Hem bakmak hem de onu o halde görmek, onun çekinmesi. Çok garip duygular gerçekten. Allah nerde varsa yardım etsin.
Soğukkanlıydım odaya girince zaten o soğukkanlılık kiriliyo
Yıllardır gözünde ki koca dağ bi anda bebek oluyor zaten bakışlarını görünce acı çekiyorsun...
Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin.
Babanla bol bol espiriles bol bol saril.
Şafi adıyla sifalandirsin yaradan

Önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum, bezin üstüne külod giydirmeyi deneseniz. Bizde bir süre anneanemize baktık bu şekilde. Doktor bası yarası olmaması için sık sık yatakta sağa-sola döndürmemizi istemişti, o döndürmeler esnasında bezi kayardı. Sondayı çok önermemişti doktorumuz, kısmi felç olduğu için mesane tembelliğine sebep olur, toparlandığında idrarını kaçırabilir demişti. Ama her hastanın durumj farklı tabiki ben fikir olması için paylaştım

Soğukkanlıydım odaya girince zaten o soğukkanlılık kiriliyo
Yıllardır gözünde ki koca dağ bi anda bebek oluyor zaten bakışlarını görünce acı çekiyorsun...
Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin.
Babanla bol bol espiriles bol bol saril.
Şafi adıyla sifalandirsin yaradan

Aynen öyle yaşamayan bilemez bunu kelimelerle anlatılmıyor gerçekten. Amin tüm hastalara şifa olsun inşallah. Çok teşekkür ederim sağolun.

Önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum, bezin üstüne külod giydirmeyi deneseniz. Bizde bir süre anneanemize baktık bu şekilde. Doktor bası yarası olmaması için sık sık yatakta sağa-sola döndürmemizi istemişti, o döndürmeler esnasında bezi kayardı. Sondayı çok önermemişti doktorumuz, kısmi felç olduğu için mesane tembelliğine sebep olur, toparlandığında idrarını kaçırabilir demişti. Ama her hastanın durumj farklı tabiki ben fikir olması için paylaştım

Evet o benim de aklıma geldi slip külot olabilir diye düşünmüştüm ben de. Bunu da deneyebiliriz.

Evet o da doğru dr.a da danışmak lazım.

Sağolun fikrinizi paylaştığınız için.

Back
X