hasta bir cocuk ve mucadele vermeye calişan annesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pochinki

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
263
290
18
32
Az önce instagramda dolaşırken böyle bi yorum ile karşılaştım. Eşimle görüşüp süpürge makinesini ben ayarlamak istiyorum bi de yanında bazı ufak tefek erzaklar gücüm yettiğince. Bu hanıma ulaşıp yardımcı olmak isteyen var mıdır? 1 kucuk erkek evladı var

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-04-13-15-02.webp
    Screenshot_2019-08-04-13-15-02.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 484
Az önce instagramda dolaşırken böyle bi yorum ile karşılaştım. Eşimle görüşüp süpürge makinesini ben ayarlamak istiyorum bi de yanında bazı ufak tefek erzaklar gücüm yettiğince. Bu hanıma ulaşıp yardımcı olmak isteyen var mıdır? 1 kucuk erkek evladı var
bu tip şeylere asla güvenmem..nerden bilicem doğru olduğunu..

bu tip şeylere asla güvenmem..nerden bilicem doğru olduğunu..
Kadın para istemiyor mesela sadece süt cicibebe artik giyilmeyen kiyafetleri falan istiyor. Oradan anlayabilirsiniz. Ben doğru mu yalan mı diye gelin tartışalım demedim, yardımcı olmak isteyen var mı bu anneye diye sordum.

Kadın para istemiyor mesela sadece süt cicibebe artik giyilmeyen kiyafetleri falan istiyor. Oradan anlayabilirsiniz. Ben doğru mu yalan mı diye gelin tartışalım demedim, yardımcı olmak isteyen var mı bu anneye diye sordum.
onları alıp satıyorlar ama.böyle hemen inanmayın , fakirlikten ölüyor ama instagramda geziyor? belediyelere kaymakamlıklara başvursun.siz de eğer yardım toplamak istiyorsanız böyle makamlara başvurup durum tespiti yaptırıp resmi bir yardımda bulunun.

[/QUOTE
diyelim ki yüzlerce kıyafet,cici bebe, süt gönderildi, ne yapıcak fazlalıkları...ayrıca para istemiyor diyorsunuzda, bedava alınmıyor bu malzemeler..ayrıca süt zaten bedava veriliyor 5 yaşına kadar, giyim yardımı, yakacak yardımı çoğu yardımı belediye karşılıyor zaten.

Son düzenleme:
soylediginiz bayani instada takibe aldim vifi ile baglaniyorum yazmis
ama baya aktif hareket dokumlerinde surekli ticari amacli sayfalari takip ediyor son bir kac dk dir
ya ben böyle yazan ve feyk çıkan çok gördüm.hep aynı cümleleri kuruyorlar.instada bir sayfa var biliyorsunuzdur şu satış sayfalarını dolandırıcıları ifşa eden.Onlara yönlendirdi insanlar bu kişileri yardıma muhtaçlar diye , biri hariç hepsi dolandırıcı çıktı , ötekini de sonradan öğrendik gitmiş döküntü bir evi kendi evi gibi gösteriyor , çocuklar onun değil, elindeki evraklar sahte, kimlikler sahte falan , onun bile kurgusunu hazırlamışlar.Onun da ne olduğu son anda ortaya çıktı.

Bunları isteyip, marketlere satıp. Karşılığında para alan insanlar var.
Markette çalışan bir arkadaşım anlatmıştı. Çocuğu engelliymiş. Beze ihtiyacı var diye markete alışverişe gelen insanlara bez aldırıyormuş. Sonra markete gidip onu verip başka şeyler alıyormuş. Çocuk da yazık çok bakımsızmış. Yardım çocuğa gitmiyordu yani.

Çok iyi niyetlisiniz ama araştırıp ona göre yardımda bulunun bence

ya ben böyle yazan ve feyk çıkan çok gördüm.hep aynı cümleleri kuruyorlar.instada bir sayfa var biliyorsunuzdur şu satış sayfalarını dolandırıcıları ifşa eden.Onlara yönlendirdi insanlar bu kişileri yardıma muhtaçlar diye , biri hariç hepsi dolandırıcı çıktı , ötekini de sonradan öğrendik gitmiş döküntü bir evi kendi evi gibi gösteriyor , çocuklar onun değil, elindeki evraklar sahte, kimlikler sahte falan , onun bile kurgusunu hazırlamışlar.Onun da ne olduğu son anda ortaya çıktı.

hangi sayfa bana yazar mısınız?

Burada da vardı böyle bir üye. Banlandıkça farklı üyeliklerle yeniden gelmişti hatta aynı cümlelerle. Ondan bundan kıyafet, eşya falan isteyip onları satıyorlar. Sen de nasılsa para istemiyor diye düşünüp iyi niyetli yaklaşıyorsun. Hatta ben dedim ki bu üyeye Aile Bakanlığı'ndan sana yardım ayarlayalım; orada çalışan arkadaşlarım var çünkü. Bir üye daha aynı şeyi dedi, yardım kuruluşunda çalışan biriydi o da. Bütün bilgilerimi de verdim, buradan bana ulaş bilmem ne. Onu kabul etmedi ama kargo şubesi adresi verip (kendi adresi bile değil, acaba neden şube) oraya kıyafetlerin gönderilmesini istedi. Birilerine de özelden IBAN numarası atmıştı. Deneyin mesela, bakın size ev adresi mi verecek yoksa kargo şubesine gönderin mi diyecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X