bu tip şeylere asla güvenmem..nerden bilicem doğru olduğunu..Az önce instagramda dolaşırken böyle bi yorum ile karşılaştım. Eşimle görüşüp süpürge makinesini ben ayarlamak istiyorum bi de yanında bazı ufak tefek erzaklar gücüm yettiğince. Bu hanıma ulaşıp yardımcı olmak isteyen var mıdır? 1 kucuk erkek evladı var
Kadın para istemiyor mesela sadece süt cicibebe artik giyilmeyen kiyafetleri falan istiyor. Oradan anlayabilirsiniz. Ben doğru mu yalan mı diye gelin tartışalım demedim, yardımcı olmak isteyen var mı bu anneye diye sordum.bu tip şeylere asla güvenmem..nerden bilicem doğru olduğunu..
onları alıp satıyorlar ama.böyle hemen inanmayın , fakirlikten ölüyor ama instagramda geziyor? belediyelere kaymakamlıklara başvursun.siz de eğer yardım toplamak istiyorsanız böyle makamlara başvurup durum tespiti yaptırıp resmi bir yardımda bulunun.Kadın para istemiyor mesela sadece süt cicibebe artik giyilmeyen kiyafetleri falan istiyor. Oradan anlayabilirsiniz. Ben doğru mu yalan mı diye gelin tartışalım demedim, yardımcı olmak isteyen var mı bu anneye diye sordum.
Kadın para istemiyor mesela sadece süt cicibebe artik giyilmeyen kiyafetleri falan istiyor. Oradan anlayabilirsiniz. Ben doğru mu yalan mı diye gelin tartışalım demedim, yardımcı olmak isteyen var mı bu anneye diye sordum.
[/QUOTE
diyelim ki yüzlerce kıyafet,cici bebe, süt gönderildi, ne yapıcak fazlalıkları...ayrıca para istemiyor diyorsunuzda, bedava alınmıyor bu malzemeler..ayrıca süt zaten bedava veriliyor 5 yaşına kadar, giyim yardımı, yakacak yardımı çoğu yardımı belediye karşılıyor zaten.
ya ben böyle yazan ve feyk çıkan çok gördüm.hep aynı cümleleri kuruyorlar.instada bir sayfa var biliyorsunuzdur şu satış sayfalarını dolandırıcıları ifşa eden.Onlara yönlendirdi insanlar bu kişileri yardıma muhtaçlar diye , biri hariç hepsi dolandırıcı çıktı , ötekini de sonradan öğrendik gitmiş döküntü bir evi kendi evi gibi gösteriyor , çocuklar onun değil, elindeki evraklar sahte, kimlikler sahte falan , onun bile kurgusunu hazırlamışlar.Onun da ne olduğu son anda ortaya çıktı.soylediginiz bayani instada takibe aldim vifi ile baglaniyorum yazmis
ama baya aktif hareket dokumlerinde surekli ticari amacli sayfalari takip ediyor son bir kac dk dir
Bunları isteyip, marketlere satıp. Karşılığında para alan insanlar var.Kadın para istemiyor mesela sadece süt cicibebe artik giyilmeyen kiyafetleri falan istiyor. Oradan anlayabilirsiniz. Ben doğru mu yalan mı diye gelin tartışalım demedim, yardımcı olmak isteyen var mı bu anneye diye sordum.
ya ben böyle yazan ve feyk çıkan çok gördüm.hep aynı cümleleri kuruyorlar.instada bir sayfa var biliyorsunuzdur şu satış sayfalarını dolandırıcıları ifşa eden.Onlara yönlendirdi insanlar bu kişileri yardıma muhtaçlar diye , biri hariç hepsi dolandırıcı çıktı , ötekini de sonradan öğrendik gitmiş döküntü bir evi kendi evi gibi gösteriyor , çocuklar onun değil, elindeki evraklar sahte, kimlikler sahte falan , onun bile kurgusunu hazırlamışlar.Onun da ne olduğu son anda ortaya çıktı.
mesaj attım burdan reklama falan girer diye.hangi sayfa bana yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?