hasta derecesinde kıskançlık ve peşinden gelen ayrilik :(

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.606
2.462
448
kizlarr cok kötüyüm 1.5 yillik bi iliskim var erkek arkadaşım askerde ve suan dagitim izninde..inanin nefes aldirmiyo bugun gorusecektik isi cikmis iki saat sonra dedi.bnde kiz arkadasimla buluşurum sen gelene kadar oyalanirim dedim..basladu gidemezsin,bn olmadan disari adim atamazsin, o evden bn olmadan cikamazsin..bnde bi kac saat sonra gec olur cikamam simdi cikim dedim gerekirse bulusmayiz ama yinede evden cikamazsin diye tutturdu. .sadece iki günümüz var ve dakikalar bile önemliyken bulusmayiz gerekirse ne demek? çarşamba gunu teslim olucak askeriyeye...bnde yeter artik bn evde hapis miyim bu is bitti dedim.
bi hayat böyle baskıyla gecer mi?

Son düzenleme:
yazmistim ama bi sorun oldu tam çıkmadı yazi simdi güncelledim cnm
evet düzelmiş :)
bu ne baskı böyle benimde sevgilim askerde tamam kısıtlıyoda bu kadar değil.
buluşma konusuna gelince bizdede aynısı oldu buluşmadan gitti . .
askere gidince bi anormalleşiyorlar

kimsey
evet düzelmiş :)
bu ne baskı böyle benimde sevgilim askerde tamam kısıtlıyoda bu kadar değil.
buluşma konusuna gelince bizdede aynısı oldu buluşmadan gitti . .
askere gidince bi anormalleşiyorlar
kimseyle gorusturmuyo,konusturmuyo..face yok ,whatsapp yok,disari cikmak yok,onu giymek yok bunu giymek yok..artik nefes alamıyorum

kimsey

kimseyle gorusturmuyo,konusturmuyo..face yok ,whatsapp yok,disari cikmak yok,onu giymek yok bunu giymek yok..artik nefes alamıyorum
sevdiğinden yapıyosur diycem ama alttan al be canım askerlik psikolojisi işte
şimdi gidicek aklı hepten sende kalıcak

sevdiğinden yapıyosur diycem ama alttan al be canım askerlik psikolojisi işte
şimdi gidicek aklı hepten sende kalıcak
askerden oncede böyleydi. ..keşke askerlik psikolojisinden olsaydi o zmn bi sure dayanabilirdim böyle ömür geçer mi

haklısın canım bu şekilde bi ömür geçmez . ama keşke askerdeyken olmasaydı ayrılık .
Hayırlısı . .

Benimkide askerliğin ilk zamanları böyleydi bence gercekten seviyorsan ona biraz zaman tanıyıp düzelmesini bekleseydin.bizde bu konuda cok tartısmıdık ama sonradan usta birliğine geçince ben askerdeyken senide kısıtlamaya hakkım yok hayatım sana güveniyorum ben vs dedi ve aştık bu sorunu.Ona biraz zaman tanımalısın bence oda yaptıgının yanlıs oldugunu anlayacaktır.

ilk 5 ay cok iyiydik hic bunaltmazdi hatta cok anlayisliydi...zamn gectikce biraz daha biraz daha derkn bunaltmays basladi 1 senedir mücadele ediyorum derdimi anlatamıyorum ona bi türlü..sana güveniyorum bnmkisi sahiplenme duygudu diyo baska bisey demiyo

Hımm anladım canım ama seviyorsan yinede sonucta doğuya birde askere gitdiği için askerin psikolojikmen seni kaybetme korkusundan böyle davranıyordur belki..Benimkide öyle diyordu o zaman askerde olduğumdan seni kaybetmekten cok korkuyorum diyordu.Birde çarsamba günü gidecegini yazmıssın bence bulusup bu konuyuda güzel bir şekilde konusun onu askere böyle mutsuz yollama bence canım.

hicbisey yapacak gücüm kalmadi

z93 .!.:
bna yapıcak bişey birakmadi
senn askerin nerde cnm
Benimki hakkari cukurca bizde cok tartistik kisitlayinca zamanla duzeliyolar simdi o bisey yapamadigi icin seninde yapmani istemiyor

Benimki hakkari cukurca bizde cok tartistik kisitlayinca zamanla duzeliyolar simdi o bisey yapamadigi icin seninde yapmani istemiyor
valla o geldi dağıtıma suan burds.arkadaslariyla sabahlara kdr geziyo oturuyo.memleketine gitti geldi bildigin geziyo. .ama bn koskocaman bayramda iki saat kiz arkadasimla bulusucam die kiyametler koptu. olmaz ama bu kdr bnde insanim.

ooo hakkari sizde sanssiz gruptanmissiniz doguda askerlik yapmakta..dogguda askerlik yapanın bekleyeni olmakta cok zorr.

ooo hakkari sizde sanssiz gruptanmissiniz doguda askerlik yapmakta..dogguda askerlik yapanın bekleyeni olmakta cok zorr.
Kesinlikle Rabbim korusun hepsini .
duadan başka bişey gelmiyo elimizden .
o sebepten benim durum daha bi zor

valla o geldi dağıtıma suan burds.arkadaslariyla sabahlara kdr geziyo oturuyo.memleketine gitti geldi bildigin geziyo. .ama bn koskocaman bayramda iki saat kiz arkadasimla bulusucam die kiyametler koptu. olmaz ama bu kdr bnde insanim.
çok çok iyi anlıyorum tatlım seni .

Kesinlikle Rabbim korusun hepsini .
duadan başka bişey gelmiyo elimizden .
o sebepten benim durum daha bi zor
ewet canim Allahim butun askerlerimizi korusun. bnde Tunceli yi duydugumdan beri cok kotuyum. her ne kdr suan ayri olsakta..kiyamam bn onaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…