hasta derecesinde kıskançlık ve peşinden gelen ayrilik :(

yapamam yani evlenince dayanamam bu sebepten mücadele ediyorum degissin diye..rahat takilmaya alismis biriyim. .Ayrıca kimseye katlanarak omur gecirmk istemiyorum mutlu olmak istiyorum

evlenince kesin kapıyı kitlemek le kalmaz...eve zincirler kendisi de dışarda gezer tozar...bu kıskançlık değil..hastalık...

Canim 1 olay yüzünden ayrilma olmaz
Ama bu durum sürekli boyleyse
Arkana bakmadan kaç kurtul derim

Ben asker beklemiyorum, inşallah beklemeyeceğim de; fakat benim nişanlım da şehir dışında çalışıyor. Hiç de öyle "Şunla görüşme, bunla konuşma" tripleri yoktur. Beni sevmiyor mu? Gayet de eminim sevgisinden.

Sizinki utanmasa sizi doldurtup salona eşya niyetine koyacak, avlanmışsınız gibi. Bence iyi yapmışsınız. Askerde olmak bazı sıkıntıları sineye çekmeyi gerektirebilir ancak psikopatlığı tolere etmeyi gerektirmez.

Anan değil baban değil çıkamazsın diyerek seni hiçe sayıp saygısızlıgın daniskasını göstermiş.

hep böyleydi hic takmazdim kafama bu sefer icimi korku sardı

Asker psikolojisi canım, dayım yengeme çektirdi eşim de il dışında görevdeyse bana çektiriyor

Benimki de asker de gitmeden önce dışarı çıkma şunu yapma falan diyordu sürekli bende dalga geçerek yaw he he diyordum hep.
Gitti şimdi benim dışarı çıkasım yok, hep beraber gezerdik işe giderken bile saya söve gidiyorum artık o kadar özledim ki..
Şimdi de o bana diyor dışarı çık diye erkekler bir tuhaf yanımdayken sürekli bir tartışma azıcık uzağa gitsin hemen duygusala bağlıyor
Yani erkek ark. nasıl davranacağını bilememiş durumda şuan. Siz yazmayın hatasını anlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…